Ben 86 ile doğuma girmiştimAynı benoğlumu bırakıp masa başı işe başladıktan sonra 15 ayda 12-13 kilo aldım hayatımın en büyük şoku ve pik noktasıydı resmen araya hamilelik girdi kilolu halimle hamile kaldım üstüne 8 kilo daha aldım 80-81 kılo ile doğum yaptım
Kadayıflı muhallebiBugun iftara davetlidlydim kadayıflı muhallebi vardı. Yemedim kaptaniçempilav bonfile yemedim.
Aaaah kuzum noldu kim moralini bozdu bu kadar, listen çok güzel. Andulasyonada gidememişsin olsun sağlık olsun başka gün gidersin. hayat hep bir çizgide gitmiyor mağlesef olabiliyor böyle moralimizin olmadı günler. neyseki geçip gidiyor hem bugün bahar bayramı bak, ümidimizi kaybetmek yook sevgiyle kucaklıyorum seni ve öpüyorumHepinize İyi Günler
Buraya pek bakamıyorum
Ama girmeye çalışıyorum
Moralim sıfır
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor
Ben çabaladıkça sanki hiçbir şey olmuyor
Bugün Andulasyon günümdü gitmedim
Gidemedim
20.03.2024 ÇARŞAMBA
Beslenme Listem
Elhan uranus35
SAHUR 04:50
Yeşillik
2 dl.peynir
5 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 kepekli galeta
1 kupa yeşil çay
İFTAR 19:23
2 bardak su
Köfte patates yemeği (Kızartmadan)
3 köfte
2 dl.patates
Roka salatası
Avuç içinden küçük pide
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
21:30 Türk kahvesi şekersiz
2 litre su içildi
Çok teşekkür ederim ablaMutluluğun artarak devam etsin Güzel Serabim
Bence onlar gizliden yiyorBen de survivora katılmak istiyorum çünkü orda yemek yok tatlı getiren birileri yok ıssız bir adada yemek olmadan yaşamak tam bize göre
Şifa olsunGünaydınlar hanımlar,yarın sabah fiziğim başlıyor 9.30'da,sonra öğlen saati eşimn diş görüşmesi var gene yarın olmayabilirim herhalde.
Öylemiçünkü 29 Nisan olan bir boğaaa, boğa olan benim gibiçünkü ben de bir boğayımm :)
Afiyet olsun çok güzel menüHepinize İyi Günler
Buraya pek bakamıyorum
Ama girmeye çalışıyorum
Moralim sıfır
Gidemedim
20.03.2024 ÇARŞAMBA
Beslenme Listem
Elhan uranus35
Yeşillik
2 dl.peynir
5 yeşil zeytin
2 kepekli galeta
1 kupa yeşil çay
2 bardak su
3 köfte
2 dl.patates
Roka salatası
Avuç içinden küçük pide
2 litre su içildi
Bakayım hemen teşekkür ederimLenaG instada aisemektebi diye bir sayfaya denk geldim, güzel bilgiler var, regl dönemleriyle ilgili, bi göz at istersen
Aynı, kurt mu var, kurtlar mı var bilemedim, onu yatakta görünce şaşırıyorum, gerçi şimdi biraz yatmaya gittiSağlıkla yaşasınlar canım.12 Nisanlik olan tam benmişim. Annem g....tnde kurt var bir otur artık derdi. Ben de 13 Nisan
Arada hepimiz hissediyoruz, ipin ucunu kaçırsak yakalamak zor olacak, sıkı tutmak ayrı zorlayacak, biraz frei takılıp devam asılmak lazımHepinize İyi Günler
Buraya pek bakamıyorum
Ama girmeye çalışıyorum
Moralim sıfır
Gidemedim
20.03.2024 ÇARŞAMBA
Beslenme Listem
Elhan uranus35
Yeşillik
2 dl.peynir
5 yeşil zeytin
2 kepekli galeta
1 kupa yeşil çay
2 bardak su
3 köfte
2 dl.patates
Roka salatası
Avuç içinden küçük pide
2 litre su içildi
Evet öyle canım doğru söylüyorsunArada hepimiz hissediyoruz, ipin ucunu kaçırsak yakalamak zor olacak, sıkı tutmak ayrı zorlayacak, biraz frei takılıp devam asılmak lazım
Olsanda rahatlasanBakayım hemen teşekkür ederimBugün göz kırpar gibi oldu hadi inşallah
Sağol canımAfiyet olsun çok güzel menü
Bu ara biraz herşey üst üste geldi herhalde o yüzden bir duygu boşalması oldu.Hayat maalesef bazen çok güzelAaaah kuzum noldu kim moralini bozdu bu kadar, listen çok güzel. Andulasyonada gidememişsin olsun sağlık olsun başka gün gidersin. hayat hep bir çizgide gitmiyor mağlesef olabiliyor böyle moralimizin olmadı günler. neyseki geçip gidiyor hem bugün bahar bayramı bak, ümidimizi kaybetmek yook sevgiyle kucaklıyorum seni ve öpüyorum
Sıkma canınıDün kendimi durduramadığım bir gün yaşadım, bugün telafi edeceğim
Önümüzdeki 3 gün iftara davetliyiz, hedefim tek öğün
İnşaAllah başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?