Ballı tarçınlı zencefilli ılık süt içirip, göğsüne vics sürerim. Biraz rahatlatır inşallahKızlar geniz akıntısı için öneriniz varmı. Küçük hasta oksurmekten içi çıktı bebenin
Bunlar makinam bozuldu. Tuzlu su sıksam rahatlatır mi acaba
Bu gece uzun olacak
Umca bulundur mutlaka evde geçmiş olsun canımKızlar geniz akıntısı için öneriniz varmı. Küçük hasta oksurmekten içi çıktı bebenin
Bu gece uzun olacak
Böyle her gün bunu şunu yap diye bildirim gelsin dürtsün istiyorum ben.
Ah kıyamam.geçmiş olsun canım .Kızlar geniz akıntısı için öneriniz varmı. Küçük hasta oksurmekten içi çıktı bebenin
Bu gece uzun olacak
Coldmix yaptım iyi geldiKettle su kaynatsan canım, tikaninca bana iyi geliyor
Onu yapamaz canımViks var mı canım at kaynar suya buharını burnundan çeksin
Geniz akıntısı ve balgam vardı ılık su icirdim. Coldmix damlattim her yere rahatladı. Teşekkür ederimBallı tarçınlı zencefilli ılık süt içirip, göğsüne vics sürerim. Biraz rahatlatır inşallah
Antibiyotik kullanıyor canımUmca bulundur mutlaka evde geçmiş olsun canım
Süt ve bal balgamı yogunlastiriyor. İyi gelmiyorSüt öksürüğü yogunlastiriyormus, oğlum alerjik bronsitli büyüdü geniz akintisi olduğunda süt yasakti daha cok oksurtuyormus
Onun şartları biraz ağır canım. Burada önemli olan diyet değil niyetAy canım hiç duymadım internetten bakarım şimdi nasıl diye
Umca çok iyi geliyor bizde hep var benimde çok çoğaldı kızımın geniz akıntısı bugün verdik rahatlattı şükürColdmix yaptım iyi geldi
Onu yapamaz canım
Geniz akıntısı ve balgam vardı ılık su icirdim. Coldmix damlattim her yere rahatladı. Teşekkür ederim
Antibiyotik kullanıyor canım
Süt ve bal balgamı yogunlastiriyor. İyi gelmiyor
Her zeytinin gramaji esit degil böyle düşün eksik bile yemis olabilirsinOnun şartları biraz ağır canım. Burada önemli olan diyet değil niyet
Afiyet olsun canım
Ben bugün 5 zeytin yedim bı baktım diyetisyen 4 yazmış depresyona girdim
Ah ya ne olacak biz zeytinden mi kilo aldık bacım. Ekmeğğğnen yiye yiye böyle olduk. Bişeycik olmaz ...yani bence.....Onun şartları biraz ağır canım. Burada önemli olan diyet değil niyet
Afiyet olsun canım
Ben bugün 5 zeytin yedim bı baktım diyetisyen 4 yazmış depresyona girdim
Neyse ki çayda şekeri çoktan bıraktım. Garsona direkt şekeri ve kaşığı verenlerden olmadım ama…
Evet evet küçük ev zeytiniHer zeytinin gramaji esit degil böyle düşün eksik bile yemis olabilirsin
Ohhh harikaEve gelme saatimi nerden biliyor bu?! 5.5 ta eve gelmeyince dıs kapiya gidip miyavlamaya baslamis ben gelince kendini yere atmalar yuvarlanmalar allahim allahim tipitip oldu resmen... Yatagima cikti hadi diyor yatalim
Eki Görüntüle 3397585 Eki Görüntüle 3397586 Eki Görüntüle 3397588 Eki Görüntüle 3397590
Güzeldi kuzum yarında atlatırsam dıye dıye Ramazan gelecek , cumartesı kaynanam da toplayıp kete yapacakmışız aksam yememede su böreği ay yeter diyesım gelıyor artık vallaaaaAfiyet olsun
Turşuhaaan
Turşu etkilermi bilmiyorum afiyet olsun. Tartı günü değil nasılsa. Güzel bir menü
Afiyet olsun canım. Soğan kavururlar ya seninki de pırasa olmuş
Güzel bir menü
İyiyim mavişim
Oturma keyifli geçmiştir umarım
Aynen olabilir
Nefsimi körledim iştesanırım
Halka tatlı vardı bide çıtır çıtıronu yemedim mesela
Sen kaptanini ne sandın. Kuruyemiş li toplar yaptım bayat kekten. Portakallı kek yaptım. Poğaça yaptım. Ben aslına siz fotosuna bakin
Eki Görüntüle 3397534
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?