Süper maşallah canım.Bu arada önceki diyetisyenimle bu 9. Gorusmemizmis. Toplamda 7 kilo vermişim ve bunu yaklaşık 6 kilosu yağdan gitmiş. Şuan 5-6 kilo daha verirsem ideale ulaşmış oluyorum
Ne güzel bir ilerlemeDoktora kan sonuçlarını sordum
Eski ve yeniyi karşılaştırdı, hepsi çok iyi olmuş, karaciğer temizliği sonrası ağrı kesiciyi bıraktım, faydası yok dedim, iyi yapmışsın dedi hatta içtiğim 2 ilacı daha bırakabilirsin dedi
AdChoicesToid ilacını da bir müddet bırakacağım ( dozu çok düşüktü) 3 ayda bir kan verip kontrol ettireceğim, değişme, bozulma olmazsa onu da bırakacağım, diğer ikiyi ömür boyu kullanacağım, buna şükür
ADVERTISING
Lenfödem baya azaldı dedim, çok şaşırdı ve sevindi, ben ondn korkuyordum dedi
Oruç tutabilirmiyim dedim, hissiyatım tutmasan iyi olur dedi, vücut susuz kalmamalı dedi
Apayrı yaşam sistemini uyguladım, sonunda karaciiği yaptım dedim, sonrası biraz bocaladım dedim, bocalma çabuk toparlan ve devam et dedi
Afiyet olsun canım, menü güzel, akşam azıcık geç olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş. Çokoprens gözden kaçıversin bakalım.Kahvaltı 14.30
Dünkü gibi yoğurda yulaf elma ceviz kuru kayısı falan koydum ama yanında bir tane cokoprens yedim.
Sabah okulda bir avuç sarı leblebi yedim
Akşam 17.30
İştahım yoktu 3-4 yemek kaşığı kuru fasulyeli pilav yedim pilav ağırlıkta değildi birlikte yedim fasulye daha çoktu yani kaşıkta
Böyle ayrı ayrı yazınca kaptancığım az yemiş görünmüş
Yemek yememişsin resmen bugün. Adımların güzel.
Sabah yoldan çıkılmış biraz, hatta akşam da kurabiyeler yenmiş, tartı günü ödülü galiba.5 Mart Salı
10:30
1 küçük ekmek
Küflü peynir, kapya
Patlıcan, kabak, biber kızartma
15:15
2 parça et
2 servis kaşığı pirinç pilavı
Patates, tatlı patates, başkabağı, kereviz fırınladım
18:00
1 avuç tatlı badem
3 lokma kurabiye
2 kupa kahve
2 kupa siyah çay
1 lt su
Yarım lt dukan
Elhan M Minicikfzt
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.5 Mart menüsü
Elhan M Minicikfzt
Kahvaltı 7.00
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Dört tane zeytin
Cay
Ara 10.00
Bir portakal
Kahve
Öğlen 12.15
5 tane fırında tavuk köfte (150 gr)
Bir kase salata
Bir dilim ekmek
Bir bardak ayran
Akşam : 18.00
Süt elma muz yulaf semotee
Su iki lt
Afiyet olsun canım, belki daha önce açıklamış olabilirsin ama unutmuşumdur ben, akşam geç olmuş, genelde böyle mi oluyor. Yediklerinde hiçbir sorun yok bu arada, sporun da güzel.İyi akşamlar
05.03.2024
Sabah yok
12:30 2 yumurtadan omlet,çay
Ara 17:00 dışarıdaydım geçe kaldı. 20 gr badem,1 kupa yeşilçay,4 k kayısı
20:30 Yarım kabak,Yarım havuç,1 küçük soğan,1 küçük patates 5 fıs z.yağ ile airfryer da pişirdim.
3 yk yoğurt ,1 dilim artizan ekmek (aslında ekmek yoktu ama çok acıkmışım yedim artık birazdan yapmam gereken ara öğünü yapmam)
Ayrıca 3 kupa sütlü filtre kahve
2.5 lt su
6732 adım
Elhan @Mthn83 @Cordelia
Sen büyük gol atacaksın dimi bizeİnşallah kaptanımbekle bizi Cumartesi
Biraz kaçamak olmuş sanki canım afiyet olsun yarın dengelersin5 Mart Salı
10:30
1 küçük ekmek
Küflü peynir, kapya
Patlıcan, kabak, biber kızartma
15:15
2 parça et
2 servis kaşığı pirinç pilavı
Patates, tatlı patates, başkabağı, kereviz fırınladım
18:00
1 avuç tatlı badem
3 lokma kurabiye
2 kupa kahve
2 kupa siyah çay
1 lt su
Yarım lt dukan
Elhan M Minicikfzt
Diyetisyen listesi mi bu, illa ki ara öğün yapmak zorunda mısın? Normalde ben günü erkenden bitirmeyi tercih ediyorum ama herhangi bir özel durumum yok. Senin varsa eğer yapabilirsin ama çok geçmeden de yatacakmışsın, bilemedim yani.8de akşam yemeği yedim, 9a doğru kızımı uyutmaya götürdüm 1 saatte anca uydu
Ben şimdi son ara öğünümü yapsam 1 saat sonra uyusam nolur ki
Afiyet olsun canım, menün çok güzel. Öğle yemeğin iştah kabartıyor.5 Mart 2024 menü
Bir kupa sade şekersiz Türk kahvesi
12.15
Eki Görüntüle 3397040
13.30
Sade Türk kahvesi
16.00
Yeşilçay
19.30
8li İsveç köftesi Yanında patates yerine haşlanmış sebzesinden fazla aldım
Karides güveç
Ayran
Su:2.5 lt
M Minicikfzt
Ben de acımdan kabak detoksu yapayım bari dedimDuydum duydum kaptanım, beni aldı yaa hemen kutlamalar yapmış
Emzirdiği için vermiş olabilir canım bana da diyetisyen gece hurma ya da ceviz vs serbest bırakıyor emzirmede açlık olursa diye ama ben de yemiyorum açlık yapmaya çalışıyorum uzun süreliDiyetisyen listesi mi bu, illa ki ara öğün yapmak zorunda mısın? Normalde ben günü erkenden bitirmeyi tercih ediyorum ama herhangi bir özel durumum yok. Senin varsa eğer yapabilirsin ama çok geçmeden de yatacakmışsın, bilemedim yani.
Sen bence hiç kafana takma bugünkü sonucu ama kabak detoksu iyidir, zamanında az yapmadık.Ben de acımdan kabak detoksu yapayım bari dedim
Bem geç yatıp geç kalkıyorum gece oturuyorum genelde (kpss çalışıyorum) o yüzden böyleAfiyet olsun canım, menü güzel, akşam azıcık geç olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş. Çokoprens gözden kaçıversin bakalım.
Böyle ayrı ayrı yazınca kaptancığım az yemiş görünmüşSporu da zaten muhteşemmm.
Yemek yememişsin resmen bugün. Adımların güzel.
Sabah yoldan çıkılmış biraz, hatta akşam da kurabiyeler yenmiş, tartı günü ödülü galiba.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, belki daha önce açıklamış olabilirsin ama unutmuşumdur ben, akşam geç olmuş, genelde böyle mi oluyor. Yediklerinde hiçbir sorun yok bu arada, sporun da güzel.
Ben de öyle düşündüm canım, hem ben hem o yeni geldi, birbirimizi hiç tanımıyoruz ama çocuğu yatırdım diyince emin olamadım. Bildiğim biri olsa bu saatte ne gerek yeme yat derdim ama emziriyorsa yemesi gerekebilir. Bence sen de sütün için dikkat et canım..Emzirdiği için vermiş olabilir canım bana da diyetisyen gece hurma ya da ceviz vs serbest bırakıyor emzirmede açlık olursa diye ama ben de yemiyorum açlık yapmaya çalışıyorum uzun süreli
Evet ya bir dönem destek almıştım o liste üzerinden gidiyorum. 1 meyve ve kiraz sapı çayı aslında çok bişi değil. Yiyorum vallaDiyetisyen listesi mi bu, illa ki ara öğün yapmak zorunda mısın? Normalde ben günü erkenden bitirmeyi tercih ediyorum ama herhangi bir özel durumum yok. Senin varsa eğer yapabilirsin ama çok geçmeden de yatacakmışsın, bilemedim yani.
Teşekkür ederim canımİsveç köftesi çok severim afiyet olsun canım sağlıklı olmuş bence
Yiyip de artı çıktım kafasında değilim zaten ama yine de eksiye dönmek için uğraşıyorum canım napıyım cumartesiye kadar eksi olmam lazım cuma da diyetisyen kontrolüm var bakalım nolcakSen bence hiç kafana takma bugünkü sonucu ama kabak detoksu iyidir, zamanında az yapmadık.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım, menün çok güzel. Öğle yemeğin iştah kabartıyor.
Ben de öyle yapıcam, yoksa aklım sürekli yemekte oluyor. Akşam da çok hafif yemiştim.Acıktım çok. Bişeyler yemeyim diye erkenden yatıyorum
Tamam canım söylemiştin sanırım, benim unutkanlık çok fazla kusuruma bakma. Hatta ilerleyen günlerde yine aynı şeyi söylersem şaşırıp kızma.Bem geç yatıp geç kalkıyorum gece oturuyorum genelde (kpss çalışıyorum) o yüzden böyle
ye canım afiyet olsun, bebişe süt olsun inşallah.Evet ya bir dönem destek almıştım o liste üzerinden gidiyorum. 1 meyve ve kiraz sapı çayı aslında çok bişi değil. Yiyorum vallagece bebiş emmeye kalktığında midem kazınıyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?