Üç köy ziyareti bir "gün" yapmaz.Neyse ki cumadan pazartesiye kilo alan tek ben değilmişim. Bu niye böyle oluyor yav? Bugün tartı günü diye dün köye bile gitmedim ben!?!!?? (Köy bizim için zengin, hamur işli kahvaltı demek, şerbetli tatlı demek, kebap demek hem de akşam yemeği 8 gibi yani geç oluyor. Dedim hiç gitmeyeyim +1,5 kilo almayayım.)Elhan
Sağlıklı günleri olsun. Zamanla iyice toparlar.Hoşbuldum ablacım. Şükür iyi babam toparladı bayağı artık pille yaşamaya alışıyor. Babam toparladı derken ben hastalandım garip bir öksürük kaldı halen geçmiyor
Neyse ki cumadan pazartesiye kilo alan tek ben değilmişim. Bu niye böyle oluyor yav? Bugün tartı günü diye dün köye bile gitmedim ben!?!!?? (Köy bizim için zengin, hamur işli kahvaltı demek, şerbetli tatlı demek, kebap demek hem de akşam yemeği 8 gibi yani geç oluyor. Dedim hiç gitmeyeyim +1,5 kilo almayayım.)Elhan
Günaydın safişim.Günaydın bol eksili günler
Haftasonu eş evde olunca çok yoğun geçiyor menüler de düzenli değildi
Kilo bildirimi
Cuma 63.40
Bugün 62.90
Fark -500 gr
Cumaya kadar 61 i görmeyi hedefliyorum
Jasminium84 Elhan
Çok şanslı bir hatunsunGünaydın. Cuma 72.3’tü, bu sabah 72.6.
Allah rahmet eylesin canımCenaze haberi aldık, oraya gidiyoruz
Cuma 74
Bugün 72.600
Fark 1.400
regl gecikmesi çok etkiliyordur canım, tez zamanda gelir de kurtarır seni ödemlerinden inşallahGunaydin
Diyorum ya pazartesilerin bana garezi var
59.9 ciktim
Gecen Cuma 59.2 idim
Fark +700
Regl gecikmesinin 5. Gunundeyim adeta balon baligi gibi dolaniyorum hem şiş hem agresif
Elhan Jasminium84
şahanesin canımm tebriklerGünaydın bol eksili günler
Haftasonu eş evde olunca çok yoğun geçiyor menüler de düzenli değildi
Kilo bildirimi
Cuma 63.40
Bugün 62.90
Fark -500 gr
Cumaya kadar 61 i görmeyi hedefliyorum
Jasminium84 Elhan
artacak ben inanıyorumHaklısın kaptanım, sadece 1 salatalık yedim sebze olarak
tebrikler canımm
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunCenaze haberi aldık, oraya gidiyoruz
Cuma 74
Bugün 72.600
Fark 1.400
tebrikler canımm
Margaret' in bahsettiği köy benim de köyüm. Karadenizlisin sanırım lahana çorbası benim de aklıma orayı getirdi.Ne muhteşem bir köymüş orası neden bizim köyümü lahana çorbası ve marul salatası çağrıştırıyor acaba
Başınız sağolsun canım benimCenaze haberi aldık, oraya gidiyoruz
Cuma 74
Bugün 72.600
Fark 1.400
Tartı detayına Maşallah ne güzel bakmış minnağim .Herkese günaydın
Muhteşem sonuçlar var harikasınızz ooh gitsin kilolar
Benim sanırım fotoğraflı tartı paylaşmam gerekiyor yanlış anlamadıysam öyleElhan
Saatlerim bebişten dolayı çok karışık oluyor o yüzden gün sonlarında z raporu çıkartsam iyi olacak
tamam çağırmayacağım,en doğru günde gelip yoluna girecekMenopizda aylık gecikmeler oluyor kuzum. Bunlar sayılmaz. Daha on yıl var çağırma hemen.
Harikasın hocam
Gitme kuzum kurtlar sofrasında harcarlar seni.tamam çağırmayacağım,en doğru günde gelip yoluna girecekdoktor cinsel hayatını yoluna sok demişti Elhancığım ama öyle kolay olmuyor o işler bekar olunca sanırım bu konuyu yanlış başlıkta dile getirdim bir derdim vara gidiyom ben
Sana da bu rüya yakışırdı. Resimdeki parmak mi yoksa
Hayırdır inşallah.
Sorarım dedikten sonra sordu mu ...rüya değil kabus görmüşsün
Fragman verseydin azcık fikir yürütürdük
HanimKelesimiGetir tatlım sabah günaydınını göremedim. içimi bir endişe kapladı. İyisin değil mi ekürim.
Geçmiş olsun canım. Değişik bir salgın var. Eve girdi mi çıkmakta bilmiyor.Cümleten günaydınlar hanımlar,bulaşık makinesi su almıyor servis gelecekti sabahtan,adreste hata olmuş yarına kaldı,eşimde evdeydi bekledik gelmedi,Sağlık ocağına gittim ahandaaböyleyim 2 gündür ciğerler temiz neyseki doktorumuz iyisin abla bişicin yok dedi..
Yarın sabah gelecek servis bakalım ne diyecek sabah olmam haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?