Soda makinesi ne kiEvet, kullanacağım zaman getiriyorum
Çamaşır makinesi
Kurutma
Derin dondurucu
Tost makinası
Hamur yoğurma makinası
Barbekü
Ve taşfırın da kilerde
Tezgahta sadece çaycım ve soda makinam var, tezgahım küçük
Daha fazla fakir görünmemek adına sormamistim , aşırı merak ediyorumSoda makinesi ne ki
Maden suyu mu yapıyor evdeDaha fazla fakir görünmemek adına sormamistim , aşırı merak ediyorum
Az önce boyuna baktım 176 maşallah kilo verdiğinde harika bir fizik seni bekliyor.Ay hadi inşallah hepimiz gönlümüze göre kilolara sağlıkla mutlulukla neşeyle kolaylıkla düşelimbenim planım if yapmak.
Hamilelik öncesi bir diyetisyenle çalışıyordum. Şimdi yine onun listeleriyle başlayacağım. Bakalım inşallah hepimiz için güzel şeyler olur
İçmiyor da yapıp satıyor mu acabaEvet evde yapıyor kadinn
Orhun yazırları gibi yazmışım.Teşekkürler. Ben pilav makarna yemiyorum ama canım istedi maalesefsora başlıyorum bölmüş içerim inşallah sabah eksi olurum çok amin
Doğru diyosum ,hiç de görmedik menülerdeİçmiyor da yapıp satıyor mu acaba
Günaydın kaptanım.Günaydın kızlar
Günaydın Dombilim. Yürekten amin.günaydın herkese güzel haberler aldıgınız musmutlu bir hafta diliyorum herkese
Hayırlı sabahlar Elagözlüm.
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım7 OCAK
KAHVALTI 11.40
1 dilim tam buğday ekmeği
Menemen
9 zeytin
Bir dilim peynir
ARA
5 Hurma
AKSAM 16.45
Kuru fasulye
3 kaşık pilav
Spor yok
Reglin ilk günü
Elhan Cordelia Jasminium84
Acele yazıp bir de mesaja bakmadiginda sözlük kafasına göre takılıyor tatlım.Orhun yazırları gibi yazmışım."spora başlıyorum bol su içerim." Yazdım galiba
tabiki haftasonu düzgün yeseydim hele bu kadar hamur yemeseydim tabiki fark güzerl olurdu bide regl de bitti onunda şişliği gidiyor yavaş yavaş inşallah cumaya hızlı bir giriş yapar şubat hedefine odaklanırım inşallah nerdeyse 3 hafta oldu tam bir odaklanma olmadı hastalıktı yılbaşıydı misafirdi derkenTebrikler canımBu formülü sık sık denemelisin. Hafta sonu diyete dikkat ederek yediğini düşün daha da çok eksi olacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?