Tatlım doğru diyorsun ucuzlar dışında m...i nin tişörtü de çekmişti. Yazın acil durum olmadiysa hep ipe serdim. Kışın da tişört olmuyor. Ama yaparim dediğini.Madem aldın sana tüyo vereyim. Biz zenginlerde olmaz amaucuz t-shirtler çekiyor çamaşır makinesi ve kurutmadan. Onları çamaşır makinesinde yıkandıktan sonra çekiyorsun düzgün ayarlı uzuyor tekrar uzatıyorsun. Ama kurutmaya atmıyorsun. Eski haline dönüyor
Kapıları sonuna kadar açtım bekliyorum seniTeşekkür ederim kaptanım.Sabrettim sabah oldu bile. Bu hafta 60' lar ligindeyim inşallah. Sibel kaptanımla kapıyı zorlayacagiz.
Afiyet olsun canımKahvaltı 12:00
Yulaflı krep içine labne ve salam
Yanına acı sos ve zeytin
Bence fazla bile oldu ama eğer kıyamadıysan sana gönderebilirim diğer öğünlerimi boşa gitmesinTek öğün beslenme olmamış canım.yarina senin artı çıkman lazim
CıksÇocukların banyosu var. O da ev işinden sayiliyor mu?
Yeni kahvaltımı yaptım almayayım canım. Akşama millet lahmacun yerken ben yoğurt hurmaya talip olacağım.Kapıları sonuna kadar açtım bekliyorum seni
Sibel kaptanım 1 hafta daha beklesinsibel_84
Yokkk beklemesin kıyamadım yine de ama ben de çıtırlara geçeyim o zaman
Afiyet olsun canım
Bence fazla bile oldu ama eğer kıyamadıysan sana gönderebilirim diğer öğünlerimi boşa gitmesin
Sesli güldüm yemin ederim. Ama evde üç bebe var hocam. İnan ev işinden zor geliyor bana onların banyolarıCıkssinekten yağ çıkaracak bizim kaptan.
Ama ama bir hafta önce ben oradaydımBensiz geçme 60 lar ligine lütfen
Afiyet olsun Elagözlüm.6 OCAK
KAHVALTI 13.20
2 yumurta 2 kaşık yulaf bir avuç ıspanaklı tost
Az koşar koydum arasına
9 zeytin
Yesillik
ARA
2 dilim ananas
AKSAM 19.00
4 5 kaşık et sote
4 ince dilim patates
2 kaşık pirinç pilavı
Turp acı biber
Ayağım dinlensin diye spor yapmadım
Elhan Cordelia Jasminium84
Market alışverişi arti oglumu kursa götürme filan var ama o kadar
Bende oradaydım. Ama çıktım.Ama ama bir hafta önce ben oradaydım
Çabuk olalım ........
İnşallah 5 kilocuk atalım birlikteBu tartiyla kilo aldım diye üzülen de ne bileyim
Tanımayanlar için söyleyim kısa boylu da değil kendisi
Kendini iyi hissedeceğin kiloya inmeni dilerim canım.
Evet öyle olmaliNemden olabilir mi canım? Nemli hava beni çok şişirir
Yok acikinca yicemki dedim sustu beni bekliyo krebim oncesinde bi eliptik yapip dus alayim sonra keyifle yiyeyim diyorum ama üşeniyorumDışarı çıkılacak gibi değil burada da. Yağmur, fırtına var. Ödem söktürücüler yardımına koşsun canım.Annenin krebi noldu merak ettim. Minnak bir lokma yesen yine ısrar eder mi kıyamam ona...aynısını ben de çocuklarıma yapıyorum . Trip bizim işimiz.
Sporun fazlası da ödem yapıyor dedilerdi bilemiyorumYok acikinca yicemki dedim sustu beni bekliyo krebim oncesinde bi eliptik yapip dus alayim sonra keyifle yiyeyim diyorum ama üşeniyorumödem sporla azalır belki kalk leyla haydi
Eee ben de kedilerin kum kabini bosalttim yikadim kuruladim 10 lt lik kum kabini tasidim iceriye onu bosalttim kabı tekrar yerlestirdim yanlarindan kilitledim bide orayi supurdum sonra onlari taradim turnak bakimlarini yaptim bunlar hep bi mucadele bunu da ekleyelim
Anlaşıldı beraber girilecekBende oradaydım. Ama çıktım.
Evet ozellikle bende yapiyor. Herşeyden ödemlenmeye firsat kollayan bi bunyem varSporun fazlası da ödem yapıyor dedilerdi bilemiyorum
Mutluluk hormonların salgilansin her türlü iyi hissedersin tatlışım.Evet ozellikle bende yapiyor. Herşeyden ödemlenmeye firsat kollayan bi bunyem varolsun yinede yapalim belki canlanirim
Yarın ki duruma göre cuma günü kilom belli olur. Yaklaşık iki katı kadar veriyorum dikkat edersek cumaya kadar. Ama 69. a düşer miyim düşersem mucize olurAnlaşıldı beraber girilecek
Kesinlikle. Bugün o yüzden tartilmadim. Biliyorum artı çıkacaktım. Hiç moralimi bozamam. Ama artı çıkmış gibi de onlemimi alırım.Sporun fazlası da ödem yapıyor dedilerdi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?