Yok yani paylasanlar şöyle yazsınTatlım hesaplarımıza girip her cuma guncelleyelim olur mu ? Daha kalıcı olur , bazen unutabiliyoruz menüyü bile unutuyorum ben.Benim mesela alttaki dairelerde en son kilom var. O da kullanılabilir.
Kimin cocugunun dogumgunuydu pazar gunuydu de pazartesiye ertelemistiNe pastası. Eve pasta sokar mıyım?
Anladım bitanem...benim demek istediğim bir defa yazılıyor .Her gün menünün altına yazma derdi olmayacak. Bak az önce yazdım.Yok yani paylasanlar şöyle yazsın
Ben paylaşıyorum diyelim
6 ocak beslenme listem(bu hafta 59 kiloyum)
Diye paylasan kendi not düşsün
Tamam bitanemBu arada kırmızı takımımda kimler olduğunun yazılı olduğu kağıdı kaybetmişim. Listeyi yeniden yayınlar mısınElhan hocam
Anladim kaotanim harika oldu bende yapayimAnladım bitanem...benim demek istediğim bir defa yazılıyor .Her gün menünün altına yazma derdi olmayacak. Bak az önce yazdım.
Eki Görüntüle 3364908
Kişinin menüsünü okurken o haftaki kilosunu göreceksin. Tek sıkıntı her hafta güncellemeyi unutmayacak. Hatta oraya tarih de ekleyim dur.
Aynn öyle canımCanim ben 17 yaşımda diyete bir basladim hala devam.. o yüzden biz buna diyet degilde beslenme tarzi,normal olmasi gereken duzen diyelim çünkü aksi normal degil1 hafta boyunca cok guzel beslendin,bir ogun istedigin birseyi yiyip kaldigin yerden devam etmenin hiçbir zarari olamaz
Ay abla belasın senSabitler biraz daha fazla gelebilir o zaman.Bayramlari hesaba katmamışım.
Acıktım malesefAfiyet olsun canım. Az yemişsin. İnşallah gece geç vakitlerde acikmazsin
Mesajımızın altında var zaten kilo pusulası. Her hafta güncelliyoruzAnladim kaotanim harika oldu bende yapayim
Mesela benim bir gunde yiyemedigimi bir ogunde yiyen arkadaslar var herkesin kilosuna gore menusu o yuzden boyle yorumlamak daha dogru olacak bizim icin
Masterfit Yarışması 99. Etap | 05.01 | 08.01 | Fark | Yüzde | |
---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | |||||
| 72.3 | ||||
| 74.0 | ||||
| 73.3 | ||||
| 80.0 | ||||
| 72.3 | ||||
| 70.8 | ||||
@deli bir dombili | 65.1 | ||||
| 82.4 | ||||
| 83.55 | ||||
| 79.8 | ||||
| 67.25 | ||||
| 77.6 | ||||
| 73.3 | ||||
| 80.65 | ||||
| 72.9 | ||||
| 62.6 | ||||
| 72.85 | ||||
| |||||
Mavi Takım | |||||
| 61.5 | ||||
| 59.5 | ||||
| 66.2 | ||||
| 64.2 | ||||
| 73.8 | ||||
| 70.2 | ||||
| 71.25 | ||||
| 61.2 | ||||
@Ruveyda- | 59.7 | ||||
| 63.4 | ||||
@BLUEDENIZ | 77.0 | ||||
E Elagozlu | 60.7 | ||||
| 61.7 | ||||
| 62.0 | ||||
| 74.15 | ||||
| 64.45 | ||||
| 71.3 | ||||
| |||||
HAZIRLIK | |||||
| 68.65 | ||||
| 66.4 | ||||
E Esmusum | 75.4 | ||||
M Meryem1306 | 88.1 |
Canım afiyet olsun.Ben bugün liste dışı oldum. Geç kalktigimiz için diyetisyen aralıklı oruç vermişti
Ama ben çok acıktım bugün
9.30 da kahvaltı bitti
2 yumurta ile yumurta salatası yaptim
1 galeta 1 dlm ekmek 1 tatlı kaşığı labne yedim
14.30 Ara 1 bardak kefir yarım elma yarım mandalina fındık
15 gibi ballı zencefilli sirkeli su (Elhan kaptanım çok iyi geliyor)( Cordelia bal yedim )
16 da 1 galeta
18.30 4 YK ıspanak yemeği 1 kase yoğurt salata 1yk kısır
(Evdekilere köfte yapmıştım para büyüklüğünde köfte)
Spor yok
Su 1.5 lt den fazla ama miktarından emin değilim
sibel_84
Eki Görüntüle 3364918
Yaaa bu kadarcık şeyle doymazsın ki sen yazık sana, üzme beni bak. Lütfen hemen şimdi güzel bir sandviç yap yanına da meyve suyu ohhhh missss, doyur şöyle güzelce karnını yahuMenümü paylaşıp ise devam
Kahvaltı
Bir kase salata
1yumurta+5zeytin
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara öğün
1 bardak kefir
Yarım elma
Akşam
1 kase bol limonlu salata
Ara öğün de de kayısı biberiye çayı içerim.
Elhan Jasminium84
Canımm patates yemeğinin yanında pilav olmasaymış keşke bir de sebze hiç yok kuzum menünde, hiçbir şey olmasa bile en azından yeşillik ekle menülerine olur mu06/01/2024
Bugün ki menümü paylaşayım,
Kahvaltı :7.00
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir yumurtadan omlet
4tane zeytin
Bir dilim peynir
Cay
Ara:
Yeşil çay ,kahve
Öğlen:14.00
Patatesli bezelye yemeği bir kase
Bir dilim tam buğday ekmeği
Üç kaşık yoğurt
Ara:17.00
Elma
Akşam:18.20
Bir kase patatesli bezelye
Üç kaşık yoğurt
İki kaşık pilav
Elhan Jasminium84
Canım hem ekmek hem mantı olmamış ve hiç sebze yok, yarınki öğünlerine bol sebze ekle olur muAkşam menüsü
1 büyük kase tarhana 1 ince dilim ekmek
4 5 kaşık yoğurtlu mantı
Yürüyüş ekte aslında daha fazla ama telefonum tam göstermiyor
Jasminium84
Afiyet olsun canım, gayet güzelİyi aksamlar
6 Ocak Beslenme listem
10:00
400 ml su
Bir kupa sütlü filtre kahve
13:00
1 haşlanmış yumurta
20 gr kaşar
Ceyrek avokado
1 havuc
2 minik domates
1 tk ev yapimi kahvaltilik salca
1 wasa
14:30-17:00
2 minik elma
6 adet badem
2 tanecik firindan cips
2 fincan yesilcay
18:30
Firinlanmis sebze garnitur ve avuc ici kadar tavuk
2 yk pulbiber ve naneli yogurt
2 lt su icildi
Jasminium84 Elhan
Su an yuruyuse ciktim
Eki Görüntüle 3364893
Çok güzel canım, afiyet olsunSabah 10 kahve
Saat 12.30 2 haslanmis yumurta 2 çeri domates 2 dilim ekmek
16.30 smoothie
17.00 kahve
18.30 salata
3.8 lt su
Jasminium84
Yokkk kuzummm korkulacak birşey yapamıyorumKarşı rakibemden ses çıkmıyor. O da korkutuyor beni
Karbonhidrat ağırlıklı olmuş menün Canım, yarın biraz daha sebze eklemeye çalış olur mu, afiyet olsunİyi akşamlar efendim menü bildirmeye geldim
6 Ocak Cumartesi
Sabah 9.30
Çeyrek yufka ekmek arasına bir haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, yarım domates, bir dal yeşil soğan. Yanında 4 zeytin yedim.
13.25 ara öğün
1 cennet hurması kurusu
4-5 fındık
14.30 iki dilim elma iki dilim armut 1 havuç
18.00 akşam yemeği
1 kase patates salatası(dünden kalan)
1 tavuk but
3 yemek kaşığı makarna ve 3 yemek kaşığı yoğurt
Jasminium84
Liste dışı olabilir ama gayet yolunda benceBen bugün liste dışı oldum. Geç kalktigimiz için diyetisyen aralıklı oruç vermişti
Ama ben çok acıktım bugün
9.30 da kahvaltı bitti
2 yumurta ile yumurta salatası yaptim
1 galeta 1 dlm ekmek 1 tatlı kaşığı labne yedim
14.30 Ara 1 bardak kefir yarım elma yarım mandalina fındık
15 gibi ballı zencefilli sirkeli su (Elhan kaptanım çok iyi geliyor)( Cordelia bal yedim )
16 da 1 galeta
18.30 4 YK ıspanak yemeği 1 kase yoğurt salata 1yk kısır
(Evdekilere köfte yapmıştım para büyüklüğünde köfte)
Spor yok
Su 1.5 lt den fazla ama miktarından emin değilim
sibel_84
Eki Görüntüle 3364918
Afiyet olsun canımİyi akşamlar efendim menü bildirmeye geldim
6 Ocak Cumartesi
Sabah 9.30
Çeyrek yufka ekmek arasına bir haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, yarım domates, bir dal yeşil soğan. Yanında 4 zeytin yedim.
13.25 ara öğün
1 cennet hurması kurusu
4-5 fındık
14.30 iki dilim elma iki dilim armut 1 havuç
18.00 akşam yemeği
1 kase patates salatası(dünden kalan)
1 tavuk but
3 yemek kaşığı makarna ve 3 yemek kaşığı yoğurt
Jasminium84
Haklısın hafta sonu seysindenYaaa bu kadarcık şeyle doymazsın ki sen yazık sana, üzme beni bak. Lütfen hemen şimdi güzel bir sandviç yap yanına da meyve suyu ohhhh missss, doyur şöyle güzelce karnını yahu
Canımm patates yemeğinin yanında pilav olmasaymış keşke bir de sebze hiç yok kuzum menünde, hiçbir şey olmasa bile en azından yeşillik ekle menülerine olur mu
Afiyet olsun canımm
Canım hem ekmek hem mantı olmamış ve hiç sebze yok, yarınki öğünlerine bol sebze ekle olur muafiyet olsun
Afiyet olsun canım, gayet güzel
Çok güzel canım, afiyet olsun
Yokkk kuzummm korkulacak birşey yapamıyorumyine haftasonu işyerinden aradılar rapor hazırlıyorum saatlerdir
Karbonhidrat ağırlıklı olmuş menün Canım, yarın biraz daha sebze eklemeye çalış olur mu, afiyet olsun
Ne çok sebze sebze yedim di mi kızlarçok haklısınız ama sebze gerçekten çok önemli hem tokluk hissimizin artması için hem de kabızlığa engel olmak için o yüzden her öğünümüze sebze ekleyelim olur mu maviş güzellerim
Ahh kuzum sporlara tarih puan yazılmıyor. Yazılsa liste 2 saatte biter ama ben 4_5 saat uğraşıyorum. Benim kilom var her mesajda sende profil mesajı yapmışsın. GerisiniElhanciiim guzel kaptanlarimm bir önerim olacak
Simdi menuler paylaşılirken cuma gunku kilosunu yazsa herkes en sonuna? Cunku yorumlamak istiyorum mesela fazla miii degil mii bilemiyorum geri cekiliyorum. Kiloyu gorsek listelerde gonul rahatligiyla yorumlariz
Elhan Jasminium84 sibel_84
Cordelia
Ben kaptanimin sözünden dışarı çıkmam kiYaaa bu kadarcık şeyle doymazsın ki sen yazık sana, üzme beni bak. Lütfen hemen şimdi güzel bir sandviç yap yanına da meyve suyu ohhhh missss, doyur şöyle güzelce karnını yahu
Canımm patates yemeğinin yanında pilav olmasaymış keşke bir de sebze hiç yok kuzum menünde, hiçbir şey olmasa bile en azından yeşillik ekle menülerine olur mu
Afiyet olsun canımm
Canım hem ekmek hem mantı olmamış ve hiç sebze yok, yarınki öğünlerine bol sebze ekle olur muafiyet olsun
Afiyet olsun canım, gayet güzel
Çok güzel canım, afiyet olsun
Yokkk kuzummm korkulacak birşey yapamıyorumyine haftasonu işyerinden aradılar rapor hazırlıyorum saatlerdir
Karbonhidrat ağırlıklı olmuş menün Canım, yarın biraz daha sebze eklemeye çalış olur mu, afiyet olsun
Ne çok sebze sebze yedim di mi kızlarçok haklısınız ama sebze gerçekten çok önemli hem tokluk hissimizin artması için hem de kabızlığa engel olmak için o yüzden her öğünümüze sebze ekleyelim olur mu maviş güzellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?