Super şekersiz yapıyoruz.Yasak ablam diyetisyen kızıyor
Kaptan gözün üstümüzde olsun bak diğer kaptan tek gözle nasıl takip ediyor
Jasminium84 geçmiş olsun inşallah
Sen gelene kadar ben bakarım takıma hiç merak etme
Ayy ben en son pazartesi yedim
Diyetisyen bana hafta sonu için aralıklı oruç yazdı. İyi yedim ama can sikintisina aç hissediyorum.
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla büyüt inşallah . Ben iki senede iki sezeryan oldum . Ben de böyle uzun sürmedi . Göründün mu doktora ? 3 4 gün ağrı sızısı oluyordu ara ara ama sonrasında hic sorun yaşamadım ben çok şükür .Cok sukur gectı gıttı zor gunlerdı sımdı tadını çıkartmaya çalışıyoruz , ıkı regldır sez başlangıç yerımden sol bacağım ılk ıkı günü tutmuyor acıyla ıkı büklüm kalıyorum bozdularmı benı naptılarhafıf hafıf bakıcam kızım 4 aylık oldu nerdeyse evde bısıler denıcem az daha gecsın oğlum var bırde 5 yasında hayat hızlı yoğun akıyor
Allah bağışlasın canım sevgiyle huzurla sağlıkla büyüt bebeleriniCok sukur gectı gıttı zor gunlerdı sımdı tadını çıkartmaya çalışıyoruz , ıkı regldır sez başlangıç yerımden sol bacağım ılk ıkı günü tutmuyor acıyla ıkı büklüm kalıyorum bozdularmı benı naptılarhafıf hafıf bakıcam kızım 4 aylık oldu nerdeyse evde bısıler denıcem az daha gecsın oğlum var bırde 5 yasında hayat hızlı yoğun akıyor
Yani diyetisyen verirse bişi yapamam sözünden nasıl çıkarımSuper şekersiz yapıyoruz.
Sevgiyi anlatmanın en güzel yolu diye reklamı vardı eskiden. Ondan tadelle dedim. Ama ben de severim. Zayıflayınca arada yeriz. Kim şarkı yazmış sanaBenim için şarkılar yazılsın ben tadelle yym heeama çok severim bu arada
HaklısınYani diyetisyen verirse bişi yapamam sözünden nasıl çıkarım
Sen akşamları açma yerken ben bişi dedim mi
Nasıl güzel bir öğün, afiyet olsun canımm
Tabii kiEv işi spordan sayılıyor muu
Sakın sakınnn bitanem gelme bu oyunlaraBenim için şarkılar yazılsın ben tadelle yym heeama çok severim bu arada
Canımmmm çok teşekkür ederim, sen nasıl oldun toparlandın mı biraz daha
Aynen öyle, zaten beni dışında tutuyorlarHerkes derken sağlığı müsait olan herkes di mi kaptanım aman diyeyimben atlayacağım senin için. Ev yıkılmasa bari
Kaptanım çok iyi niyetlisin yerim seni herkese emanet edilmez yahuNasıl güzel bir öğün, afiyet olsun canımm
Tabii ki
Sakın sakınnn bitanem gelme bu oyunlara
Sağol bitanemm, desteğimin olması şahane
Geçmiş olsun canimGünaydın kızlar
Grip gibiyim dünden beri kemiklerim boğazım ağrıyor
Diyete devam ama spor yapmaya halim yok
Bu arada hala halsizim ama hinlik düşünecek kadar iyilesmisimNasıl güzel bir öğün, afiyet olsun canımm
Tabii ki
Kaptanım çok iyi niyetlisin yerim seni herkese emanet edilmez yahu
Karşında kırmızı biri var hemide
Kiz seni yerler yerler
Seni ham yapar bizimkiler
Gözünü kapayip güvenme
Yoksa takım elden gider
Busra196 bak kaptanımin da şarkısı var artık
Ayyyy ne safımmmmBu arada hala halsizim ama hinlik düşünecek kadar iyilesmisim
Gözüm üstünüzde ona göre. Çift gözle bakıyorum ben onun takımına merak etmeyin.Yasak ablam diyetisyen kızıyor
Diyetisyen bana hafta sonu için aralıklı oruç yazdı. İyi yedim ama can sikintisina aç hissediyorum.
bak sibel kaptanım gözünü dikti takıma gördün müAyyyy ne safımmmmne bileyim yahu öyle kalpler, çiçekler böcekler görünce kötü düşünemedim
Yok kuzum . Düşer miyim hiç tuzaklara? 69 u göreyim sonra her türlü tumsege takilmaya hazırımNasıl güzel bir öğün, afiyet olsun canımm
Tabii ki
Ben tek gözümle bile başlarından ayrılmam takımımın, kuzularımı kaptırmam kurtlarabak sibel kaptanım gözünü dikti takıma gördün mü
Sevgiyi anlatmanın en güzel yolu diye reklamı vardı eskiden. Ondan tadelle dedim. Ama ben de severim. Zayıflayınca arada yeriz. Kim şarkı yazmış sana
Ayyy bende bi 57 yi gorunce kocaman cikolatali kruvasan yicemBaş harfi cordelia zayıflayınca ahdim var bir poşet dolusu çikolata yiyecemama bir kerelik şuan dikkat ederseniz ödül yapmıyorum . Ödüllerimi
biriktiriyorum
Ata dede tariflerimiz gelsin yeni yetme diyetisyen engeline takılsınYasak ablam diyetisyen kızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?