Ya evet eski gunleri yad ettik diyor Leyla sen obezdin ben çöp gibiydim dermiydik ben kilolu olacagim sen incecikAfiyet olsun Leylacim.Sabah iyi ki eliptik yapmışsın profiterol buharlaşıp gitmiştir. Kahvaltı da çok güzel. Gozlemenin iyi niyetinden emin değilim. Ceyrek miktarda çıtırlara pek zarar veremiyormuş diye bir söylenti var
Liseden arkadaşlarla bir araya gelmek heyecan ve mutluluk verir bana. Bir dahaki buluşma tekrar nasip olsun canım
Ayy teşekkür ederimCanım wasa istediAfiyet olsun
Eşim çıkacak şimdi aldirayim hemen teşekkürler canim.Ya evet eski gunleri yad ettik diyor Leyla sen obezdin ben çöp gibiydim dermiydik ben kilolu olacagim sen incecikbir de 3 aylik bebegi var kucagimda onu gezdirip hoplatip durdum erimistir yaa kaptanim arkadasimda surekli beni takip ediyor ne iciyorum ne yiyorum diye
Ayy teşekkür ederimwasalar burada ki şok markette 39 tl idi 70 den düştü hemen iki tane kaptim,bir bak istersen belki denk gelir.. boyle indirim oldugunda bu tür seylerde haber verelim en iyisi
Niye korktun ki ?Allah kolaylık versin canım.Korkmaya başladım.
Nasip olur mu Allahım…Aslında vücut fabrika ayarlarına dönüyor, dünkü kurabiyeler beni çok rahatsız etti, şişkinlik verdi, geç saate kadar yatamadım
Güzel bir gün gecirmişsinizYa evet eski gunleri yad ettik diyor Leyla sen obezdin ben çöp gibiydim dermiydik ben kilolu olacagim sen incecikbir de 3 aylik bebegi var kucagimda onu gezdirip hoplatip durdum erimistir yaa kaptanim arkadasimda surekli beni takip ediyor ne iciyorum ne yiyorum diye
Ayy teşekkür ederimwasalar burada ki şok markette 39 tl idi 70 den düştü hemen iki tane kaptim,bir bak istersen belki denk gelir.. boyle indirim oldugunda bu tür seylerde haber verelim en iyisi
15 gün öğün yok dedin ya korkmamali miyim kuzumNiye korktun ki ?
Aslında vücut fabrika ayarlarına dönüyor, dünkü kurabiyeler beni çok rahatsız etti, şişkinlik verdi, geç saate kadar yatamadım
Sadece ruhen yemek istiyorum, onuda aştığım zaman süper olacak
Aman yeriiim
Benim de tatlımCanım wasa istediAfiyet olsun
Olur inşaAllahNasip olur mu Allahım…
SüperNiye korktun ki ?
Aslında vücut fabrika ayarlarına dönüyor, dünkü kurabiyeler beni çok rahatsız etti, şişkinlik verdi, geç saate kadar yatamadım
Sadece ruhen yemek istiyorum, onuda aştığım zaman süper olacak
Nasıl bir şirinlik
Kizlar dün veterinere gittim ve Şakir' i sahiplendirmekten vazgeçtim dedim.Aman yeriiim
Bunlar yeni mi
Canim yavru sevmek istedi, daha dün gece yad ettim bizim yavruları
Ocak 15 e kadar serbest öğün yok15 gün öğün yok dedin ya korkmamali miyim kuzum
Nasıl geçiyor, iyisin inşaAllahGünaydıııın
Teşekkür ederim elhancımAfiyet olsun bademim.
Akşam ogunun çok erken yenilmiş bu çok harikaSadece su az . Tarçınlı , su yapacaktin unuttun mu
Şimdi anladım .Ocak 15 e kadar serbest öğün yok
Önümüzdeki 5 hafta boyunca ver hafta 3 günlük açlık var, sonrası 27 Ocak karaciğer temizliği, en son 30 Ocak serbest gün
Ve ve ve 9. Seviye, bir ömür beslenme
Beraber yapalım görsel paylaşalim tamam mıTeşekkür ederim elhancım. Evet yapamadım yaa. Bugün yaparım 2 lt içerim inşallah ölçeyim de.
Çok sevindim senin adınaNasıl bir şirinlikbebeklikleri diye hatırlıyorum
Kizlar dün veterinere gittim ve Şakir' i sahiplendirmekten vazgeçtim dedim.Bencil davranıyorum biliyorum ama kaç gündür onun boşlugunu dolduramadim. Sürekli fotoğraflarına bakıyorum gözlerim doluyor İyice iyileşene kadar evde ona ayrılan bir yerde kalacak. Sonra bahçeye indireceğim. Kötü hava şartlarında da aynı şekilde. Ya ona haksızlık ediyorum belki ama veremem bugün taburcu oluyor. İçim kıpır kıpır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?