Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece ilk kitabını okudum serinin, edebi anlamda çok kaliteli değil klasik pembe romanlardan bile daha fazla tekrara düşen, klişe bir dili var yazarın. Ama klasik pembe romanlardakinden daha renkli bir cinsellik ve daha derin karaktere sahip bir jön var,, bir de zengin ayrıca, anca Ali Ağaoğluyla birlikte olursanız karşılaşabileceğiniz tarzda hediyeler alıyor, jestler yapıyor filan. Ana kadın karakteri ise çok sarsak, yüzeysel ve sıradan geliyor kulağa okurken. Ayrıca çeviriden midir bilmiyorum ama hareketleri ve hissettikleri birebir aynı cümlelerle betimleniyor sürekli kızın o da çok sıkıcı. Bir de gazetelerde sürekli orta yaşlı kadınların kitaptan etkilenip cinsel hayatlarını renklendirmeye karar verdiği, eşlerini sado-mazo sulara yelken açmaya teşvik ettiğini söyleyen haberler yayınlanıyor ben Sabah'ın yalancısıyım Gideri yok diyemem ama Türkçede dahi çok daha romantik ve gerçekçi fanficler tavsiye edebilirim size.
Ya bir de ana jönün geçmişinde bir travma vardı ne olduğu ortaya çıkıcaktı filan? Diğer kitapları okuyan biri o travmanın ne olduğunu söyleyebilir mi? Ben kıyamadım parama diğer kitapları alma konusunda ama merak ettim o kısmını da?
valla ne diyim birinci kitabı okudum hoşuma gitmedi değil beğendim esas oğlan Grey efendi baya duygusuz aklı sex den başka bir şeye çalışmıyor Zaten filmi de çıkacakmış 1 Ağustos 2014 te. Serinin ilk filminin yapımcısı Dana Brunetti, yönetmeni Sam Taylor Johnson ve senarist Kelly Marcel. Daha oyuncular seçilmemiş ama herkes Bay Grey'in Matt Bomer olmasını istiyor.
canım evet bitiricem çünkü çok merak ediyorum müzikleri youtube dan bulabilirsin fifty shades of grey soundtrack yazarsan bulabilirsin bence :))evet ilk kitap öyle ama 2.ve 3.kitapda Grey çözülüyor..
ben seriyi dün bitirdim ne diyim çoookkk beğendim....
şimdi kitaplarda yer alan müzikleri araştıryorum..:) bence film çekilmeden seriyi bitir..
Matt Bomer olsun bencede..yakışır:)