ellerim

him bu arada bir de kizlar ,ellerim boyle diye saklamadigim seylerde var,gitar caliyorum zaten 13 yildan beri :)

bence elleriniz abarticak sekilde kotu deyil siz birde benim elimi gorseniz cok ama cok kalinlar tirnnaklarimda cok kotu bence guzel elleriniz daha beterleri var biri bende olmakla

Sen el görmemişsın canım biraz geniş bence o kadar abartı bir şey yok .hatta hicbirsey yok yani. Sen takmışsin sana abes geliyor.

Benim bir arkadaş vardı serçe parmağı bile ayak baş parmağı büyüklüğünde. Oy oy

çok güzel bir tırnak yapınız var.
bence abartılacak üzülecek bir ele sahip değilsiniz, bunu dert olarak görüp isyana bağlamayın..

babanızın bile sizi erkek ellim diye sevdiğini söylemişsiniz,
sanırım bu gibi durumlar da sizde takıntı olmasını tetiklemiş...

ileride sevgilinize eşinize de elim erkek eli gibi de mi şeklin de sorular yönelterek ; düşünmeyecek insanın aklına öyle şeyler sokup insanlara dalga geçme malzemesi vermeyin.

Parmaklarınız kalın degil kısa da değil tırnaklarınız da güzel. Hafif geniş oldugundan öyle geliyo size. Bencede kimseye taktığınızı belli etmeyin siz söyledikçe aklına giriyor insanların kendimden biliyorum. Yoksa fark edilcek bir çirkinlik yok

Hiç bişey yok eliniz de. Densizin biri saçma bir yorum yapmış, bilinçaltınıza işlemiş. Öyle baktığınız için öyle görüyorsunuz.
Bir de erkekler kompleksli olabiliyor. Size bunu diyen kız gibi küçük ellere sahip bir oğlan mıydı acep...

Foto gördüm, çok hoş ellerin var canım.

ya bende de aynı dert var. ama lana del rey'in elleri de büyük bununla kendimi avutuyorum
ellerin gayet güzel baban o lafını söylerken tatlı bişi yaptığını sanıyor ama özgüvenini sarsmış. bir kadına, özellikle narinlikle eş tutulan, kadınlığı akla getiren uzuvlar hakkında böyle benzetmeler yapılmamalı.

elleriniz gayet normal.allaha şükür bir cilt hastalığınız yok,parmaklarınız tam,sağlıklı neden beğenemediniz ki?

Kendi elimi gordum sandim ellerin gayet normal sadece ust kismi biraz genis benimki de ayni. Tirnak yapimiza kadar ayni valla :) ben zayif biri olmama ragmen iri kemikliyimdir o yuzden ellerim ve ayaklarim senin istedigin turden mini mini degildir :) iri kemiklilerin kaderidir bu. Sen de iri kemiklisin sanirim. Bence bir sorun yok gayet bayan eli. Erkekte boyle kalem gibi parmak nerede ayrica benim.erkek arkadasim ellerin minicik derdi. Demekki sevince goz gormuyor bazi seyleri :))

Avuç kısmı biraz geniş sadece parmakların gayet normal kısaca kötü görünmüyor abartılacak gibi değil sıkma canını

İnternette parmak inceltmek için egzersizler var onları dene. İse yarıyor kardeşimin de tombul parmakları vardı yaptı parmakları ince simdi

Resmi gördüm, gayette güzel ellerin, maşallah yani
Bence kafana taktığından sana öyle geliyor
Ben ne yapayım gayet heybetli bir kadınım ama ellerim ufacık, 11 numara yüzük takıyorum düşün artık
Kullanabiliyoruz ya o elleri, çok şükür Rabbime, gerisi boş hiç önemseme, inan güzel ellerin

canım benım fotoda gördüm parmakların cok guzel uzun ve ince sorunlu kısım avuç kısmın orası kemikli ama inan kötü durmuyor parmaklarının uzunluğu bence kamufle ediyor benım gözume çarpan bişi olmadı gayet normal :) takıntı yapma bence benımde bir kulağım kepçe inan dört dörtlük olmuyor hiçkimse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…