ellerim

Alt kısım biraz daha geniş. Ama tırnak yapınız güzel. Bu tırnak yapısı çok manikür istemez. Ben de tırnaklarımı kestim yeniden uzatmak üzere. Çirkin buluyorum şimdi. Siz de biraz daha uzatabilirsiniz.

Hic bir sey yok ben de hobit gibi falan hayal ettim bence zamaninda biri sacmalamis siz de kafanizda abarttikca abartmissiniz. Parmaklariniz da gayet ince. Benimki daha kalin valla.

Benim elleri görsen öper koklarsın ellerini tatlım ne güzel eller maşallah daha ne istiyosun, benim parmaklarım uzun ama bi de kalın bi de ellerim yüzümden daha koyu renk, ekmek tahtası gibiler yani, eşimin elleri daha güzel yani düşün. Benim de bütün ergenliğim ellerimi saklamakla geçti ama eşime sorsan ellerim narin ve yumuşak. Ellerin çok güzel merak etme seni seven adam herşeyinle çok sevecek

Hiç bişey yok eliniz de. Densizin biri saçma bir yorum yapmış, bilinçaltınıza işlemiş. Öyle baktığınız için öyle görüyorsunuz.
Bir de erkekler kompleksli olabiliyor. Size bunu diyen kız gibi küçük ellere sahip bir oğlan mıydı acep...
yok baya fiziksel olarak büyük bir cocuk demisti:) tesekkur ederim

ya bende de aynı dert var. ama lana del rey'in elleri de büyük :KK47: bununla kendimi avutuyorum :KK48:
ellerin gayet güzel :nazar: baban o lafını söylerken tatlı bişi yaptığını sanıyor ama özgüvenini sarsmış. bir kadına, özellikle narinlikle eş tutulan, kadınlığı akla getiren uzuvlar hakkında böyle benzetmeler yapılmamalı.
lana del e bi bakiyim hic farketmemistim,tesekkurler sagolun:)

Elinde anormal bişey yok tatlım gayet güzel ama yinede rahatsızlık duyuyorsan sürekli olarak uzun tırnak/ten rengi oje olayını sıklıkla kullan.Daha uzun görünür ellerin dolma parmak görmessin kendini :) Görmessin diyorum çünkü ben öyle görmüyorum bence gayet güzel yani :)))

tes
Elinde anormal bişey yok tatlım gayet güzel ama yinede rahatsızlık duyuyorsan sürekli olarak uzun tırnak/ten rengi oje olayını sıklıkla kullan.Daha uzun görünür ellerin dolma parmak görmessin kendini :) Görmessin diyorum çünkü ben öyle görmüyorum bence gayet güzel yani :)))
tesekkur ederim:)

Bu muydu dayının elleri, allah iyiliğini versin. Sana tavsiyem tırnaklarının hepsi aynı boyda olsun ve birazcık daha uzat.

X