ellerim

singasong

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
85
59
37
kizlar mehrabalr,belki bu dert degil ama sizlerle paylasmak istedim,bu aralar kafama taktigim aslinda ergenlikte olan takintilar ama yine gunyuzune cikti,1 60 boylarinda 50 kilo minyon bi kizim ama elerrimi gorseniz dayimin elleri gibi:) abartmiyorum inanilmaz buyukler ve dolgun kisa parmaklarim var ,ben oyle bir kiz eli gormedim daha once,nese ama tirnaklarima falan bakiyorum bakimliyim zaten genel olarakta,kizlarin en buyuk hayali olan evlilik teklifi mesela bnm en buyuk kabusum ,Allahim diyorum naparim ben,erkek arkadasim oldugunda gostermekten o kadar cekiniyorum ki sanki ayip biseymis gibi yerin dibine giriyorum,yani anliycaginiz bu aralar yine taktim,yeni biriyle tanistim,diyorum cocuk benim elleri gorunce kacar vallahi

Parmaklarını uzun göstermek için tırnaklarını uzatabilirsin. Açık renk yada ten rengine yakın ojeler sürersin. Tırnak cidden uzun gösteriyor ben her tırnağımı kestiğimde ellerimi yadırgarım

Parmaklarını uzun göstermek için tırnaklarını uzatabilirsin. Açık renk yada ten rengine yakın ojeler sürersin. Tırnak cidden uzun gösteriyor ben her tırnağımı kestiğimde ellerimi yadırgarım
yazamadim telden girince,zaten uzun tutmaya calisiyorum,ama ojeyi yakistirmiyorum,sadece seffaf parlatici o kadar:)

ellerinin fotosunu paylaşabilir misin?? belki sana öyle geliyordur takıntı demişsin çünkü... hem kilona göre ince ellerin olması lazım

ellerinin fotosunu paylaşabilir misin?? belki sana öyle geliyordur takıntı demişsin çünkü... hem kilona göre ince ellerin olması lazım
telimde biraz sknti varda atabilirsem deniyim,ama inan abartmiyorum arkadasim ,yani soyle bisey mesela liseye giderken falan bazi cocuklar derdiki oo eline bak sunun o derece:) ya zaten tipime baksaniz yok cnm dersiniz,ama iste yapicak bisey yok Allah vermis

önemli olan bakımlı ellere sahip olmanız bence..
çubuk gibi parmaklara sahip olup tırnakları içi pislik dolan, bakmayan bayanlar tanırım..
siz arkadaşların yukarıda belirttiği gibi uzatın ve açık renk oje sürün.. hatta tırnagın tam kenarlarına surmeyın kı daha uzun ince gozuksun tırnaklarınız
parmaklar hiçbir şekilde inceltilmez bildiğim kadarıyla, boyda da gitmez..
Allah'ım böyle yakıştırmış size, kendinizle barışık olmayı deneyin,

hiç denemedim de sizin için internete baktım el parmak inceltme egzersizleri var..denediniz mi hiç ?

"
Parmak uçları sıkıca kavrayın ve uçlardan geriye doğru kuvvetli bir şekilde itin.

Elleri parmak uçlarında birleştirin ve sıkıca bastırın.Gevşetin ardından birkaç kez bu hareketi tekrar edin.

Parmakları mümkün olduğunca gerin ve yanlara açın.Bir süre bu pozisyonda kalın ardından yapabileceğiniz kadar sıkı bir şekilde yumruğunuzu sıkın.Birkaç kez daha tekrar edin.

Kasları gevşetmek içinelleri önünüzde yukarıda tutun ve bileklerden gevşek bir şekilde sarkıtın. Nazik bir şekilde yanlara sallayın.

Elleri düz bir yüzeyde dinlendirin.Parmakları birer birer yukarı kaldırıp indirin.

Elleri birleştirin ve parmakları çift olarak ayırın.

Her bir parmak ucunu baş parmağa sıkıca bastırın.

Sağ el ile sol kolu sıkıca kavrayın ve sol el ile dairesel hareketler yapın.Diğer elde de tekrar edin.

Parmakları iç içe geçirin bir eli diğerine bastırarak mümkün olduğunca sağa ardından da mümkün olduğunca sola bükün.Bu hareket bileği gevşetecektir.
"

kopyala yapıştır yaptım:)

maşAllah tırnaklarınıza:)
bende elinizi tamamen erkek eli kalıbında sanmıştım .. ''aaa ele bak'' demelik bir durum yok bence
tesekkur ederim,, bakiyorum canim onda bi sknti yok bakarimda yani severim her daim bakimi:) babam beni erkek ellim diye sever

aa cok sagolun ben biliyorum bunu ve yapmaya basladim zaten topla egzersiz,,cok degismez ama denemekte fayda var :) tesekkur ederim

Bence ellerinizi gayet güzel ,bende ilk okudugumda erkek eli gibi birşey hayal ettim,benim ellerimde ayni sizinki gibi ama sanırım biz ince parmaklar düz bir el sevdiğimiz için begenmiyoruz ellerimizi ,ama dediğim gibi öyle aman amanda birşey yok

Caniniz dert istemis, siz de ellerinize sarmissiniz.

Hicbir gariplik yok. Siz takinti haline getirmissiniz sadece.

Yanlış anlamayın ama takmakta haklısınız elleriniz biraz erkek eline benzio amaaan yinede tek kusurun bu olsun bosveeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…