Y
yalp
Ziyaretçi
- Konu Sahibi adige_psase
-
selam kızlar aynen benimde ellerim soguktan çok kuruyor ama geçen gün bir ürün gördüm içinde deniz tuzu var ürünü aldım ve sadece 1 kere kullandım ürün mükkemmel mutlaka alın çok pahalı birşey deyil
kesinlikle alın elleriniz yumuşacık olucak ürünün adı :MİSS NİTA mutlaka alın faydasını görüceksiniz :)
Raynaud Hastalığı
BU yukardaki iki kelimeyi googleda ararsanız daha ii bilgiler alırsınız
Ben okuduğum kadarıyla aktarayım
Bende de çok el ayak üşümesi var
Sürekli bu konuyu araştırrıken bi kaç ay öncesi bunu buldum
El ve ayağa giden damarlarda bazı kimselerde diğerleirne oranla daha çok büzüşme olurmuş
Soğuğa diğerlerindne dah açok tepki verirmiş
Damarlar büzüşünce kan dolaşımı daha yavaşlıyor ve daha çok üşüyoruz
Bana gelen bir mailde bu el ve ayak üşümesi için BİBERİYE çayı tavsiyesini okumuştum
Hemen aldım ama sürekli yapmadım maalesef
İçtiğim zaman farkediyor sanki
Maili bulursam konula ilgil kısmını aktarıcam buraya
ya benimde ellerim kışın doğru dürüst ısınmaz:çok üzgünüm: Ama fazla kerm kullanmamama rağmende ellerim çok güzelherkeste öle der :icecream:
dedigim krem yakında piyasada olucak mutlaka alın çok memnun kalıcaksınız ellerin içinse araştırma yapar yazarım sana cnm a.s.teşekkür ederim nerden ulaşabilirim bu kreme birde ellerimin soğukluğu için ne yapabilirimCADIARZU
dedigim krem yakında piyasada olucak mutlaka alın çok memnun kalıcaksınız ellerin içinse araştırma yapar yazarım sana cnm a.s.
ne kadar güzel ya ben ellerimi pek sevmem soğuk olmasından dolayı kızarıyorsenin adına sevindim
saol bacım :1hug: seninkilerde iyi olur umarım :teselli:
kızlar özellikle kışın gerçi yaz kış ama özellikle kışın ellerim ve ayaklarım çok soğuk ve ne kadar kremde sürsem ellerim çirkin görünüyor ellerimdeki soğukluğu geçirmek için ne yapmalıyım pekmez demeyin kahvaltıda tahin pekmez yiyorum ama bir türlü ısınamıyor ellerim ve dışarı çıktığımda çirkin oluyor ellerim kremde fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?