• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim Soyuluyor

arkadaşlar ben de aynı dertten sıkıntılıyım:) sonuçta yalnız değiliz bir sürüyüz bakın.ama bişey diyimi bana el terlemem ünide çok işe yaramıştı sonlarına dogru keşfetmiştim:) kolay kopya çeken biri değildim sınavlarda malum kagıt alıyordum ek olarak el terlememi de hocalar biliyordu yada belirtiyordum hocalara gösteriyordum hocam bakın boş kağıt yanlış anlamasın diye.oturuncada bütün küçük kağıtlara yazdıgım kopyalarımı ek kagıdımın arasına yerleştiriyordum bak bak yaz çok eglenceliydi:)bir o işime yaradı onun dısında harbiden iğrenç bir durum sevgilinin elini tutunca offf yinemi demesi delirtiyor insanı tabi ama yüzsüz olunca umursanmıyor dedikleri.anneminde önceleri terlermiş hormonal birsey.ilkokulda gitmiştim doktor ergenlikte geçer demişti.ergenliği atladım gidiyorum hala terliyor şimdi de annem evlenince geçer diyor evlenince test etcem gecerse sölerim.anneminki öle geçmiş ne varsa evlenmede.:dance:

Ellerde ve ayaklarda terlemenin caresi var arkadaslar simdi botokslo yapılan tedaviyle 6 8 ay gibi bi sürede terlemeniz duruyor. benim de kafa ve yüz terlemem var . sıcak havalarda cok sıkıntılı anlar yasıyorum .

cok tatlısın ya saol:)):1hug:
aslında bende bulaşıcı olabileceğini düşünüyorum mavrulam çünkü benim ilk kez ilkokulda ellerim terlemeye başladı ,sıra arkadaşımın elleri de terliyodu acaba ondan mı bulaştı diye düşünmüştüm bide orta okulda da başka sıra arkadaşımın elleri terlemeye başlamıştı gerçekten bulaşıcı olup olmadığından şüphelenmiştim. ama sonra bi vukuatım olmadılaelaelaelaelae

canım,

el terlemesi bulaşıcı değil.
tamemen vücüt yapıyor.
ben 37 yaşındayım.kendimi bildim bileli mendille gezerim.
sınav kağıtlarının altına mendil koyar öyle yazardım.
el sıkmadan önce ellerimi kağıt havlu ile iyice kurularım.
her
şey elimden kayar.
rahatım yoktur.
hiç bir doktor da bu duruma geçici çözümler dışında bir şey bulamadı.
ameliyatı da ben göze alamıyorum.
işe yarar mı hiç emin değilim.

benim de ellerim çok üşüyor.hele ki soğuğa çıktığımda hem donuyorum hem de ellerim çatlıyor :(

bnmde ellerim ve ayaklarım çok üşür soğuğa dayanamam antalya'da olmasaydım n'apardım onu da bilmiorum ve bu duruma bi çözüm arıorum :( doktora gittim bişey çıkmadı anlamıorum neden yaa :(

aynı şekilde benim de ellerim hiç ısınmaz.gece yatağa girdiğimde eşim nasıl kızıyor buzhane diyor.kansızlıktan değil tamamen biliyorum ama çözümde bulamıyorum artık elim ayağım sürekli kaloriferde.

bende aynı durumdayım yaaa :uhm: kansızlık yok biliyorum bişey çıkmıyo ama neden böyle annamadım hep soğuk özellikle parmak uçlarım neys eyalnız değilmşim en azından :teytey:

bende aynı durumdayım yaaa :uhm: kansızlık yok biliyorum bişey çıkmıyo ama neden böyle annamadım hep soğuk özellikle parmak uçlarım neys eyalnız değilmşim en azından :teytey:

selam mahsunmenekşe evet yalnız değilsin bizimle aynı kaderi paylaşan çok insan varrr.kat kat çorap giyiyorum.yazında soğuktur elim ayaklarım parmaklarım.a.s.

ya kızlar selam uzun aradan sonra burdayım benimde avucumun içi fena soyuluyor ama evlenmeden önce hiç böyle bir şey yoktu 23 senedir hiç görmedim 2008 de evlendim kışından beri ellerim çok soyuluyor ama yazın olmuyor geçen kışta oldu bu kışda oldu krem falan kar etmiyor elimin içi çok kötü kimseye gösteremiyorum o derece yani düşünün havadan alakalı bişey olsa bekarlık yıllarımda da olurdu hiçbir kış olmadı ama.yardımcı olurmusunuz?

Back