Ellerim Soyuluyor

limon suyuda lekeleri iyi.sürün kuruduktan sonra ellerınızı yıkayın.karbonat+yoğurt bunuda sürün kuruduktan sonra ovarak çıkarın.faydasını göreceksiniz.

suna dumankayanın renk açıcı bi tarifi vardı!
bide faktörlü bi krem kullanalım arkadaşlar..renk düzensizliğine en iyi gelen kremide tartışıp bulalım derim ben...neutrogenenin yeni bi kremi çıktı, niveanın yine yaşlılık için bi kremi var bide bi cilt uzmanı sally hansonun faktörlü kremini tavsiye etti.
benim tavsiyem haftada bir güzel bi peeling yapmak ve renk açıcı bi krem kullanmak ve hergün bu kremin üstüne güneş kremi sürmek!
vazelin kullanan arkadaşlarımız bub gece kullanın çünkü cilt rengini koyulaştırır.
buarada ben şuanda biçok kişi gibi neutrogen kullanıorum fakat elime sindireceğim diye canım çıkıyo el ve tırnak kremi ve o dediğim yaşlılık için olanınıda almayı düşünüyorum gündüz kullanayım diye.tavsiyelerinizi bekliyorum...

damarların belirginliğinden şikayet eden arkadaşlara ellerini soğuk tutmalarını, mümkün olduğunca sarkıtmamalarını, mesela çantanın kulpundan tutarak yürümelerini,otururken elleri masanın üzerinde tutmalarını öneririm. bunlar sadece o an için çözümler, maalesef kalıcı değil.

güzellik salonlarında parafin banyosu yaptırıyorum ben arada,tavsiye ederim,
pamuk gibi yapıyo ve kırışıklıklar da zamanla yok oluyo

benim ögrendigim kadariyla genelde sinirli kisilerde stresten ve cigara icenlerde cok görülürmüs bu eldeki damarlar bide cok suyla is yaparsaniz olur eldiven kullanin elinizi nemlendirici sürün bide size bi önerim tv seyrederken ellerinizi 10 dk yukari dogru kaldirin sonra ellerinize bakin damar görmiceksiniz bol bol deneyin insallah yardimci olurum sizlere

ya benim yaklaşık on yıldır ellerim terliyo. bi kaç tane doktora gittim ama verilen ilaçlar hiç bi işe yaramadı...
ya aslında basit bi sorun gibi gözüküyo ama inanın hiç kolay deil.
bileğinizden boncuk boncuk ter akması... sınavlarda sınav kağıdının sırılsıklam olup yırtılması.. birisiyle tokalşmak işkence gibi geliyo..
izmirde bi ameliyatla klips takılıp ter bezleri kapatılıyomuş diye duydum ama daha yeni bi yöntem oldugu için sakıncaları henüz tam belli deil...
arkadaşlar çaresini bilen varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
hoşçakalın

canım benim de sevdğimin elleri çok terler ya o çoğunluk sıkıntı ve stresten oluyo ama normal zamanda da oluyo nedenini bilmiyorum ama tedavisi yok galiba kızz bir ara bana da bulaşmıştı ama geçti :)

cok tatlısın ya saol:)):1hug:
aslında bende bulaşıcı olabileceğini düşünüyorum mavrulam çünkü benim ilk kez ilkokulda ellerim terlemeye başladı ,sıra arkadaşımın elleri de terliyodu acaba ondan mı bulaştı diye düşünmüştüm bide orta okulda da başka sıra arkadaşımın elleri terlemeye başlamıştı gerçekten bulaşıcı olup olmadığından şüphelenmiştim. ama sonra bi vukuatım olmadılaelaelaelaelae

benimde ellerim sürekli terliyor canım sanırım genetik bişey aynı sorun annemdede var ve dediğin gibi tokalaşmak tam bir eziyet

bak şu da var birini gülersen ondan da geçer yani sen bunun elleri terliyo de valla sana da olur ben sevgilime öyle deimştim kırılmıştı bana da oldu ((

Benim bir arkadaşımın,kız arkadaşında böyle bir sorun vardı..kızın ellerinden resmen durduk yerde su akıyodu şıpır şıpır..2 sene önce botox yaptırmıştı (ter bezleri içinmiş:sm_confused: )
bu bir sene içinde tekrar başladı sanırım..fazla kafanıza takmayın,kız sosyofobi hastası şuan,ayrıca tedavi görüyo:çok üzgünüm:
bu botox olayını bi araştırın isterseniz....

Kızımın elleri ve ayakları sık sık terler yazın ise felaket elleri buruş buruş olur yavrumun
Ben genetik diye biliyorum aileden geliyor.

walla bizde genetik deil ya ailemde böyle bişey yok bi bende war.yaz kış terliyo 364 gün dur durak bilmiyo yaa. küçükken kardeşimin elini tutardım okula giderken sonra baktım onunda elleri terliyo sonra hiç tutmamaya başladım bi de o çekmesin die. ama sefgilimin elini hiç bırakmıyom onunkine bişe olmuyo anlamadım gitti.
yok kıs mavrulam ben kimseyle dalga geçmem walla...
bi de sosyofıbi ne hastalıgı ben hiç duymadım...

sosyofobi ; kısaca asosyalleşme,toplumdan insanlardan uzaklaşma ,korkma..
kız ellerinden dolayı kmseyle tokalaşmıo,derslere girmio..kendini eve kapattı...:çok üzgünüm:

yazık ya üzüldüm. ama her halükarda hayat kısa mutlu olmya gayret etmek gerek bu kadar sorun etmesine cok üzüldüm. bilgilendirdigin için teşekkür ederim canım saol

merhabalar, benim de oğlum ve eşimde aynı sorun var, sürekli yanlarında mendilleri vardır, ayakları da terliyor çorap ıslanıyor sürekli. Oğlum yazı yazarken mutlaka mendilini kullanır, yoksa defter ıslanıp yırtılıyor, öğretmenleri önce bilmedikleri için oğlumun çok titiz olduğunu düşünmüşler, sonra anladılar tabii mendil kullanam sebebini. Kısacası gerçekten zor bir durum. Diğer bir arkadaşın bahsettiği gibi botox olabiliyor o da kısa süreli bir çözüm, Maalesef kolay ve daimi bir çözümü yok, yine de bu hususta yeni bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim..

ben botoksu siteden duydum ama ilk yazdıgımdada söylemiştim ameliyatla bi klips takıp ter bezlerini kapatıyolarmış ama yan etkileri tam belli olmadıgı için bi doktor arkadaşım beklememi tavsiye edtti sanırım izmirde bi doktor yapıyomuş bu ameliyatı...
bende hep yazı yazarken peçete koyuyorum elimin altına...
cok sinir bişey yaaasenağlamasenağlama

kızlar özellikle kışın gerçi yaz kış ama özellikle kışın ellerim ve ayaklarım çok soğuk ve ne kadar kremde sürsem ellerim çirkin görünüyor ellerimdeki soğukluğu geçirmek için ne yapmalıyım pekmez demeyin kahvaltıda tahin pekmez yiyorum ama bir türlü ısınamıyor ellerim ve dışarı çıktığımda çirkin oluyor ellerim kremde fayda etmiyor

selam kızlar aynen benimde ellerim soguktan çok kuruyor ama geçen gün bir ürün gördüm içinde deniz tuzu var ürünü aldım ve sadece 1 kere kullandım ürün mükkemmel mutlaka alın çok pahalı birşey deyil
kesinlikle alın elleriniz yumuşacık olucak ürünün adı :MİSS NİTA mutlaka alın faydasını görüceksiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…