• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim Soyuluyor

bendede aynı sorun var ellerim ve ayaklarım terliyor hakkaten çok sinir bozucu biriyle tokalaşınca acaba tiksindimi diye düşünüyo insan ama yinede şükür ki ellerimiz var derim ben ve kafaya takmamaya çalışıyorum

Bende aktardan aldım
Az bişey almıştım
Aylardır kullanıyorum
Aklıma geldikçe demliyor olsamda:kahve:
Hergün içmeyi adet halien getirmek lazım

Canım biberiye çayını aktarlardan bulabilirsin ben aldım ama daha zaman bulup içemedim o kadar da çok almışım ki keşke yakınlarda olsaydın birazını büyük bir memnuniyetle verirdim hatta ağrılar için yağını da aldım ama uçucu olduğu için tek başına kullanılmamalıymış sanırım.Yağını nasıl kullanacağımı iyice öğrendikten sonra kullanacağım.

Şeniz Çok teşekkür ederim a.s. a.s. a.s.

ellerimde 2 aydan beri çatlaklar var.bir türlü geçmiyor.kremliyor,ellerime eldiven giyip yatıyorum yinede iyileşmiyor bir fikri olan varmı??

umarım okursun yanlış yere açmışsın ama el ve ayak bakımındada yok yazın. annemde de aynı sorun vardı doktor doktor gezdi bulamadı çözüm. en son gittiği doktor bir krem yazmış eczaneden aldı inan kısa sürede geçti...Betnovate... zararsız bir krem reçete olmadan bile alabiliyosun 7 milyon sanırım. mutlaka al. bana güven

egzama olabilirmi?
Benim ilk çıktığında çok üzülmüştüm, sonra doktora gittim krem verdi ama nafile.
Sonra geceleri vazelini bolca sürüp yattım geçti, ayrıca kimyasallara asla dokunma, eldivenle iş yap, sıvı sabun yerine kalıp sabun kullan. Allah şifa versin.

aynı sefa kremi
kesinlikle tavsiye ederim a.s
aktarda satiliyo
10 yetaale gibi birşey olması lazım
kocaman şişede hemde :icecream:
geçmiş olsun :1hug:

canım aynı sorun bendede var kışın oluyor ve geçmek bilmiyor çtlayıp kanıyor ellerim romatizma olabilirmiş hiç bir krem fayda etmedi ellerinmi sıcak tutmaya çalışıyorum yazın düzeliyor geçmiş olsun doktora danışmadan ilaç kullanma

kızlar bu üşümeler kansızlıktanda olabilir. kan sayımı çok basit bişey. bi kan sayımı yaptırsanız önce sonra alternatif çözümler ararsınız. benimde ellerim ayaklarım her zaman soğuktur. hamilelik dolayısıyla kan ilacı alıyorum ve sanki eskisi kadar üşümüyorum. bu sağlıkla ilgili bişey bence dediğim gibi kan testi yaptırın...

merhaba kızlar yaa son zamanlarda çok kafama takılıyo ellerim resmen buruştu gibi çizgiler iyice belirginleşti avonun bi kremini kullanıyodum ondan mı oldu bilmiyorum daha önce hiç byle değildi ellerim çok kuru çok kötü görünüyo ellerimden utanıyorum diyebilirim nolur bana şöyle düzgün bi el kremi söyleyin işe yarayan bende kullanayım çok kafama taktım çok eşimin elleri benimkilerden yumuşak nerdeyse yaaa...:a015:

neutrogena anti age kremi öneririm,annem kullanıyor neutrogena nın normal kremi de çok güzel yaşlanma karşıtı olanı daha yoğun..a.s.

merhaba kızlar yaa son zamanlarda çok kafama takılıyo ellerim resmen buruştu gibi çizgiler iyice belirginleşti avonun bi kremini kullanıyodum ondan mı oldu bilmiyorum daha önce hiç byle değildi ellerim çok kuru çok kötü görünüyo ellerimden utanıyorum diyebilirim nolur bana şöyle düzgün bi el kremi söyleyin işe yarayan bende kullanayım çok kafama taktım çok eşimin elleri benimkilerden yumuşak nerdeyse yaaa...:a015:

canım bu yaşta el yaşlanmaz seninki sadece kuruluktan oluşmuş,benim sana önerim,gliserin al içine birkaç damla limon suyu damlat ,gece gündüz kullan daha ilk gün ellerindeki görüntünün değiştiğini hemen fark edeceksin ne çizgi ne buruşukluk kalacaktır sevgilera.s:1hug:

teşekkür ederim rosenoire ama valla yaşlı insan eli gibi oldu inanırmısın deterjanlardanda oluyo sanırım biraz önerin için çok sağol deniycem...

canım benim o yaşlılıktan değil mevsimden kaynaklanıyor kışın eller genelde kurur ama nemlendirici kremler kullanabilirsin:)
avon ürünlerinden ben hiç memnun kalmadım ama bitkisel bişiy istersen annem çok kullanırdı
bildiğin patatesi haşlıyorsun sonra bir kaba koyup ellerinle bunu parçalayıp masay yapıyorsun tabii sıcakken hem besliyormuş hemde kuruluk çatlaklık varsa onarıyormuş :)

Back