Merhaba hanımlar. Bu ilk sorum. İnşaallah güzel günlerimiz olur burada. Soruya dönersek eğer, benim yıllar önce o kadar güzel ellerim vardı ki anlatamam ama maalesef şu an egzemanında verdiği sertlik vs derken ellerimi erkek eli gibi hissediyorum ve açıkçası üzülüyorum neden yumuşak değil diye. Rica etsem bana bilgi verir misiniz, evde neler yapabilirim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ellerim neden böyle?
- Konu Sahibi SeIena
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ekim 2022
- 1.006
- 573
- 53
- 18 Şubat 2018
- 12.141
- 2
- 54.384
- 598
- 44
- 17 Ağustos 2023
- 7.660
- 22.066
- 268
Cilt doktoruna gidin baksin ilac krem yazar kullanirsiniz.Merhaba hanımlar. Bu ilk sorum. İnşaallah güzel günlerimiz olur burada. Soruya dönersek eğer, benim yıllar önce o kadar güzel ellerim vardı ki anlatamam ama maalesef şu an egzemanında verdiği sertlik vs derken ellerimi erkek eli gibi hissediyorum ve açıkçası üzülüyorum neden yumuşak değil diye. Rica etsem bana bilgi verir misiniz, evde neler yapabilirim?
Eczane verdi kremler. Kullanıyorum ama maalesef eldiven de diyor onu yapamıyorumCilt doktoruna gidin baksin ilac krem yazar kullanirsiniz.
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Merhaba eşek sütlü sabun kullanacaksınız katı formu da var sıvı formuda
Bepantholun bir sürü ürünü var çok kuru eller için ondan da kullanabilirsiniz kantoron yağlı krem de kullanabilirsiniz
Kantoron yağlı kremin organikliğine dikkat edin yağı yukarı çıkar biraz parmağınızla karıştırıp ellerinizin üstüne sürün gece yatmadan
Bide bulasık deterjanı vs organik ürünler tercih edeceksiniz öyle pril fairy türü değil aloveralı kokusuz vs
Kantoron yağının kendsini de kullanabilirsiniz ama ben sevmiyorum zor oluyor o yüzden kremini alın dedim
Bide kenevirli krem var ama kokusu rahatsız edici olabilir
Bepantholun bir sürü ürünü var çok kuru eller için ondan da kullanabilirsiniz kantoron yağlı krem de kullanabilirsiniz
Kantoron yağlı kremin organikliğine dikkat edin yağı yukarı çıkar biraz parmağınızla karıştırıp ellerinizin üstüne sürün gece yatmadan
Bide bulasık deterjanı vs organik ürünler tercih edeceksiniz öyle pril fairy türü değil aloveralı kokusuz vs
Kantoron yağının kendsini de kullanabilirsiniz ama ben sevmiyorum zor oluyor o yüzden kremini alın dedim
Bide kenevirli krem var ama kokusu rahatsız edici olabilir
- 3 Haziran 2024
- 439
- 488
- 18
- 23
Önce ellerini manikürlü suda beklet. Ilık suyun içine karbonat limon vs atMerhaba hanımlar. Bu ilk sorum. İnşaallah güzel günlerimiz olur burada. Soruya dönersek eğer, benim yıllar önce o kadar güzel ellerim vardı ki anlatamam ama maalesef şu an egzemanında verdiği sertlik vs derken ellerimi erkek eli gibi hissediyorum ve açıkçası üzülüyorum neden yumuşak değil diye. Rica etsem bana bilgi verir misiniz, evde neler yapabilirim?
Ellerini kurula, peeling yap ellerinde ki ölü deriyi at
İstersen peeling ardından maske yap
Ellerine vücut yağı sür bekle 15 dk bebek yağı bile olur
Yağı yıkadıktan sonra güzelce nemlendir
Bazenleri de ellerine bolca vazelin sür, çorap ya da eldiven tak bir gece beklesin
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
ay ele çorap takmak tiksindirici geliyo bana, şaka bi yana mükemmel tavsiyeler vermişsiniz, ben konu sahibinin cildiyeye görünmesi taraftarıyım çünkü bu konu kozmetiklik bi konu değil, cildiyede doktora bu önerileri sorsun uygun derse uygulasın, egzema bu bazen dağılıyor çok.Önce ellerini manikürlü suda beklet. Ilık suyun içine karbonat limon vs at
Ellerini kurula, peeling yap ellerinde ki ölü deriyi at
İstersen peeling ardından maske yap
Ellerine vücut yağı sür bekle 15 dk bebek yağı bile olur
Yağı yıkadıktan sonra güzelce nemlendir
Bazenleri de ellerine bolca vazelin sür, çorap ya da eldiven tak bir gece beklesin
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.018
- 48
Eczane vermıcek …Eczane verdi kremler. Kullanıyorum ama maalesef eldiven de diyor onu yapamıyorum
doktor yazacak eczane öyle verecek . Kafanıza göre gidip sorup almayın cildiye görsün gecmıs olsun . bu eczanelerın gelene böyle kafadan ilaç vermesine ayar oluyorum .
- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
bende ama onları biz böyle alıştırdık malesef. ilaç veren eczacıya doktor muamelesi yaptık durduk.Eczane vermıcek …
doktor yazacak eczane öyle verecek . Kafanıza göre gidip sorup almayın cildiye görsün gecmıs olsun . bu eczanelerın gelene böyle kafadan ilaç vermesine ayar oluyorum .
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.018
- 48
Ben almıyorum o sekılde gece olsa acile giderim doktor demeden almambende ama onları biz böyle alıştırdık malesef. ilaç veren eczacıya doktor muamelesi yaptık durduk.
- 11 Şubat 2023
- 9.738
- 1
- 21.328
- 268
Önce soyulan el maskerlerinden yap sonra bolca vazelini sur eline bir çorap tak vazelini iyice emsin. Maskeyi 3-6 ay vazelini aydan aya yapın farkı görürsünüzMerhaba hanımlar. Bu ilk sorum. İnşaallah güzel günlerimiz olur burada. Soruya dönersek eğer, benim yıllar önce o kadar güzel ellerim vardı ki anlatamam ama maalesef şu an egzemanında verdiği sertlik vs derken ellerimi erkek eli gibi hissediyorum ve açıkçası üzülüyorum neden yumuşak değil diye. Rica etsem bana bilgi verir misiniz, evde neler yapabilirim?