elleri güzel bayanlar

pastadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.362
1.299
133
37
elleri bakımlı ve güzel olan kızlarrrr....bizede yardım edin.benim elimi görseniz korkarsınız valla.ne alyans ne de tektaş hiç biri güzel durmuyor.o yüzden takmıyorum bile.öyle boş boş evde bekliyorlar.neler kullanıyorsunuz yazın lütfen

canım ben ellerime bakım yapmam yapamam vaktim yok zaten ama doğuştan güzeller şükürler olsun ince ve uzun parmaklarım var tırnaklarım lale şeklinde kuaförüm senin ellerin doğuştan manikürlü deyip bana manikür bile yapmaz oje yüzük gerçekten güzel duruyor...canım sürekli nemlendirici kullanabilirsin yumuşak tutar manikür yaptırıyormusun bilmiyorum ama bence korkulacak bir elin yoktur azcık bakımla çok güzel olurlar :))) el ayak bakımı ile ilgili bazı sitelerde çok uygun fiyatlarla güzel şeyler yapıyorlar istersen deneyebilirsin ellerinin neyini beğenmiyorsun anlamadım kuruyorlarmı tırnaklarınmı şekilsiz daha detaylı yazarsan seni neyin rahatsız ettiğini anlarız bebişim....

parmaklarının kalınlığından şikayetçiysen ojeyi tırnağının tümüne sürme. kenarlarında biraz boşluk bırak,abes görünmeyecek şekilde tabi... görüceksin yararını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…