• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elleri gorelimmm🥰

13 Haziran kına 14 Haziran nikah 21 haziranda düğünümüz var 🌸 son 5 ay kaldı inşallah 💫

Bizim ufak tefek eksiklerimiz kaldı gibi düğüne yaklaşık iki ay var :KK54:

Gelinlik işini hallettin mi hallettiysen ne zaman hallettin benim 4 aydan fazla var ne zaman bakmaya başlasam acaba bilemiyorum

Gelinlik işini hallettin mi hallettiysen ne zaman hallettin benim 4 aydan fazla var ne zaman bakmaya başlasam acaba bilemiyorum
1 ay kadar önce beğendim, tadilat işleri yapılıyor. Açıkçası fiyatlar artmasın diye 2020ye girmeden bulmak istedim şansım da yaver gitti çok şükür içime sinen bir modeli kısa sürede buldum.
Eğer aklım karışık çabuk karar veremem diyorsanız bir de özel dikim falan yaptırcaksanız bakmaya başlayın derim aceleye gelmesin. Ben çoğu şeyi erken hallettim gibi şu an kafam rahat açıkçası ufak detaylarla ilgileniyorum.

Ya kızlar ben şimdi gelinlik baksam karşı tarafa söylemem gerekiyor mu ya da onların hadi gelinlik bak demesini mi beklesem bu işler nasıl oluyor ki çok kafama taktım bu konuyu

Back