• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ellerde siğilller

KARDELEN_AA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
4
0
36
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Ellerim de siğiller var. 1 haftadır aldara diye bir krem kullanıyorum. Kullanan varmı bu kremden. Faydası olmucak gibi geliyor:( 2-3 senedir var bu siğiller. Şimdi diğer elimdede cıktı. Çoğalıyor yani. Dondurma işlemi de fayda etmedi:44:

Merhaba arkadaşlar. Ellerim de siğiller var. 1 haftadır aldara diye bir krem kullanıyorum. Kullanan varmı bu kremden. Faydası olmucak gibi geliyor:( 2-3 senedir var bu siğiller. Şimdi diğer elimdede cıktı. Çoğalıyor yani. Dondurma işlemi de fayda etmedi:44:

internette bakarsan belki bulurkun şuan tam hatırlamıyorum ama bir dua var onun için kalemle etrafını çizerek okuyorsun üstüne benimki geçti :)) dilerim sende faydasını görürsün

Canım dediğim yönetemi mutlaka uygula siğillerinden kurtulacaksın Allah ın izniyle.

Cuma günü sela okunurken el ve ayak parmaklarının tırnaklarını kes ama hepsini. İkinci sela okunurken bir küçük soğanı oy ve tırnaklarını ıcıne koy. Soğanıda üzerinden geçilmeyen toprağa göm. Benim annem yapar.Kiem yaptıysa eldeki siğillerinden kurtuldu. Ama soğanın kuruması lazımki siğilelrinden kurtulasın inşş :52:

anacım aldara ısallah gecerde kurtulursun benımde ellerımde ayaklarımdaydı

neyse akraba olmayan bırı mesela komsun arkadasın
kürdanla kac sıgıl varsa tek tek saysın
sonra mesela 20 sıgıl varsa (gazete kagıdına veye kagıta 20 arpa 20 tane kaya tuzu koysun) kendı elıyle

sonra kagıdı kapa yollara düşün ama hıc konusmamanız lazım bu sure ıcınde
su akan bı dereye olur akan su işte
annnanem p zaman konusmadan gıttık alan suya tasın altına koydu kagıdı

bıldı tum duaları okudu geldı ıkı hafta sonra hepsı yok oldu

akraba olmayan bırı gıtcek ve konusmadan akarsuya atcak ıste yada tas altına koy duaları okusun gomen kıısı atan kısı

yukarda arkadasın dedıdde etkılıdır bıde sıgıl duası var oda gece okuanan bı dua

Son düzenleme:

Merhaba
Siğillerden kurtulmak için yapmadığım şey kalmamıştı, mantıklı mantıksız kim ne dediyse yapmıştım ama tek çaresi İ.L 33 siğil ilacı oldu. İnşallah seni de bu dertten kurtarır, geçmiş olsun.

Merhaba
Siğillerden kurtulmak için yapmadığım şey kalmamıştı, mantıklı mantıksız kim ne dediyse yapmıştım ama tek çaresi İ.L 33 siğil ilacı oldu. İnşallah seni de bu dertten kurtarır, geçmiş olsun.

şu an aldara diye bir krem kullanıyorum. üstelik sigortada karşılamıyor. biraz masraflı. kullanalı 1 haftayı geçmesine rağmen bir fark göremedim. kontrole gidicem.

şu an aldara diye bir krem kullanıyorum. üstelik sigortada karşılamıyor. biraz masraflı. kullanalı 1 haftayı geçmesine rağmen bir fark göremedim. kontrole gidicem.

Ah neler çektim siğillerim yüzünden....
Sonunda babaannem zorla bir hocaya götürmüştü, kadın okudu, inanmazdım hayatta 1 haftada hepsi kurudu gitti, kullanmadığım şey kalmamıştı...
Ve benim öyle böyle değildi yani, her parmağımda onlarcası vardı, nasıl geçti hala inanamıyorum, ama geçti.....:26:

Back