yatar pozisyonda mı bakıyorsunz yoksa oturur pozisyonda mı ? 16 gün detm geçti hala olmadm belm ve sırtım çok fena ve emziriyorum çıldırıcm hamile olbilr miyim diyeBende tecrübe ettigim icin yazmayi borc biliyorum.. Düne kadar bu testi uygulayip adet olacagm diye üzülürken dün gebeligimi ögrendim çok sükür..
Ilk burda okudugumda catlamanin 11. Günüydü ve sabahti.. Yaptim ve elime hicbisey carpmadi cok yumusakti ve sonsuz bosluk gibiydi heveslendim.. Aksam tekrarladm ayni pozisonda parmagm yariya girmeden yuvarlak sert biseye degiyodu..üc gün boyunca sabah aksam denedim hep ayniydi ve idrar tahlili positiv olmasna ragmen sevinemedm kanda gormeden.. Yani teste gore kesinlikle hamile olmamam gerek hatta sonradan assaga indigi halde gebeyim yani düsünün.. Ve gebeligi ögrenip doktora gittigmde bizim ailede düsük riski cok oldugundan ilk 10 gun iliskiyi yasakladi.. O an cok pisman oldum parmaklayip durdum kendimi nasil olsa iliskidede bisey olmuyo ne olacak dusuncesiyle.. Demekki kisiden kisiye degisiyormus düsük tehlikesi olanlara iliski bile yasaksa yapmamak daha mantikli galiba..