Elle, Parmakla hamilelik testi

benim 4-5 gün önceden belli oluodu aşağıya iniodu bugün baktım yok ilk defa oldu böle bişiii.adetime 1 gün var ve şu an sepsert bi şekilde aşağıda olması gerekiodu.4 gün önce test yaptm negatif.ben elle kontrolü 5 ay önce öğrenmiştim ve o zmndan beri yapıyorum fakat elime ilk defa gelmedi ama giriş kısmı sert anlayamadım.limon testide yaptım brz önce dipte bayaaa tortu vardı ama ortalarda da vardı.hiçbişii anlamadım ben:)

benim 4-5 gün önceden belli oluodu aşağıya iniodu bugün baktım yok ilk defa oldu böle bişiii.adetime 1 gün var ve şu an sepsert bi şekilde aşağıda olması gerekiodu.4 gün önce test yaptm negatif.ben elle kontrolü 5 ay önce öğrenmiştim ve o zmndan beri yapıyorum fakat elime ilk defa gelmedi ama giriş kısmı sert anlayamadım.limon testide yaptım brz önce dipte bayaaa tortu vardı ama ortalarda da vardı.hiçbişii anlamadım ben:)

Arkadaşlar bu olayı ben denedim geçen ay adetime 1gün kala orta parmamla yatar pozisyonda rahim sert sıkı ve pütürlùydü adet oldum bu ay ise gene 1 gün kala yaptım rahim yumuşacık su dolu balon gibi ve testimde ikinci çizgi hafif silik çıktı kan sonucumu bekliyorum.ayrıca ele gelen yumurta gibi sertlik uterus hamile olsanda olmasanda hissedilir çünkü onun yeri orası tek olay rahim sertmi? Yumuşak mı? Oradan anlayın.

Burada yazılanları baştan sona okudum ilk defa duydum böyle bir şeyi ama mantıklı olabilir.Adetime 1-2 gün var ben de denedim elim yumuşak bir şeye değiyor ama anlamadım küçük balon gibi bir şey daha ileri gitmiyor zaten kayıyor o yumuşaklığın üzerinde.Neyse merak bizlere daha neler yaptıracak bilmem ama benim hiiç ümidim yok..

kızlar bende denedim bu yöntemi normalde ayın 19 adet olmam lazım yumuşak bişi geldi gelime ve dün pembemsi bi leke geldi kasıklarımdada çok agrı var aynı adet sancısı gibi.. bi diyorum umutlanmıym biyandanda acaba diyorum off

Sonunda adetim geldi bence uydurma bi yöntem bu.. Ama biz çok sabırsız oldugumuz için duydugumuz herseyi yapmıya çalışıyoruz.. Yapmak isteyen yine yapsın bi zararı yok ama adetin geldiği günde umutlarını çöpe atarsın :/

Sonunda adetim geldi bence uydurma bi yöntem bu.. Ama biz çok sabırsız oldugumuz için duydugumuz herseyi yapmıya çalışıyoruz.. Yapmak isteyen yine yapsın bi zararı yok ama adetin geldiği günde umutlarını çöpe atarsın :/

benim anlayamadığım bazı bayanlar bende sertlik vardı o ay hamile kaldım diyo. bazı bayanlar hiç sertlik yoktu hamile kaldım diyo. eee sonuç? hangisine inanacağız şaşırdım şimdi demekki kişiden kişiye değişiyo bu yöntem.. bence en güzeli adet günün beklemek olur

bu ay okudum bu yontemi burdan. ben fitil kullaniyorum elimle ittiriyorum fitili koyunca da elimle test ettim adete 1hafta falan vardi evet oyle elim boslukta kaldi sevindim hamileyim diye adete 3gun kala yeniden fitil koyunca yine yaptim simdi elimi hic ama hic ittiremedim fitili bile zor yerlestirdim.tamam adet olucam dedim.adet gunu adetim gelmedi ve dunku testim pozitif hamileyim sukur Allahima. kizlar belki dogrulugu vardir ama usulu vardir hepimiz ebe olamayiz her seyden anlayamayiz. yani ben okudugum gibi yaptim ama yalnis cikti.yontem yalnis da diyemem malum eskiden boyleymis ama biz anlayamayiz.Allah bunlara ihtiyac kalmadan herkesi tez vakitde kavustursun bebisine İnsallah

Son düzenleme:
eskiden annem ve babaannemler köy yerinde ebeler muayene edermiş parmakla alt taraftan hamile mi değil mi diye. geçenlerde o aklıma geldi tabi parmakla muayene oluyorlar ama nasıl oluyor bilmiyordum. geçen aylarda elime sert top gibi pütürlü birşey değiyordu şimdi adetime 3 gün var orta parmağımı sonuna kadar zorladım birşey değmedi ..
. inşallah vardır tabi biz eğitimsiz olarak nasıl anlicaz orası meçhul. bir de test aldırdım onuda sabaha yapmayı düşünüyorum.
ha bide bir sürü belirtim vardı ama bir kaç gündür hiç belirtim kalmadı birşeyde hissetmiyorum.

Ya kizlar bende elle muayne yaptim ama anlamadim elime tam ortada et parcasi gibi bisey geldi ama anlayamadim tam adet donemime 6 gun kaldi ama aksamlari midem bulaniyor gibi arada basim dönüyor belim zaten yatarken bile kopcak gibi inşallah hamileyimdir cok istiyoruz.

slm benim adetim 5 gün geçti burayı okuyunca hemn denedim bugün daha parmağımı azıcık sokunca bile elime çok sert birşey geldi parmağımı ileriye itemedim bile eğer olmazsam perşembe günü kan tahlili ettirecem

kızlar bende denedım bugun bu yontemı daha gırıste sag tarafta 2 tane bısey var :// ee bu ne oluyor sımdı ? hıc anlamadım adetıme daha 8 gun var..

Merhaba arkadaşlar bunu bende denedim elime balon gibi bir şişlik geldi sonrada kan testi yaptırdım ve :KK49: hamileyim evet biraz iğrenç ve tehlikeli olabilir ama insan heyecandan dayanamıyor:KK1:

Bende denedim bu yöntemi 3günüm kaldı ve yumuşak bişey hissettim ama of test yapmaktan korkuyorum artık rüyalarıma girer oldu:KK43:(( inşallah hamileyimdir ve buraya kocaman hamileyimm yazarım:KK43:(

Hamıleyımmmmm:))))

gözün aydın cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. :)
ya elle muayene edince ne gibi farklılık vardı mesela yumuşakmı sertmiydi rahim
benimde günüm yarın bu gün denedim rahim yumuşacıktı
geçen ay denemiştim o zaman daha sertti anlamadım ben şimdi ya:26:

X