Ben yaptrdim. Zaten denemedgm sey kalmadi:) memnunm hemen erimiyor. Sadece doktorn elinin iyi olmasi lazm. Cnku kolay erimedgi icin hoslanmadgnz goruntu olursa iki uc sene sznle
Selam nerede kaça ve hangi bölgeye yaptiracaksin. Bende düşünüyorum. Nazobial icin gitmistim doktor sakaklarima da önerdi. 1 ml 3000 TL simdilik yaptiramadim.
Kızlar merhaba 12 ağustosta ellanse akıllı dolgu yaptırdım bugün 4. gün cilt kalitem biraz arttı sarkmalarımda bir gelisme olmadı zaten doktorum da bilgilendirdi en iyi sonuc 3.ve 4. ay. 2 cc yapıldi şakak bölgeme ve çene hattıma 1 cc fiyatı 7bin tl toplamda14bin tl verdim aslinda bir cc yapılır diye gittim ama doktorum yeterli gelmez deyince mecbur kaldım 2 cc yaptırdım. Dudak ta yaptıracaktım ama şimdilik onu erteledimİnşallah iyi sonuç alayım da param ziyan olmasın. Değişiklikleri daha sonra yine yazarım
Selam hayırlı olsun inşallah cok guzel sonuclar alirsin. Bende yaptiricam nazobiallerim icin gitmistim dr. Sakaklarima da onerdi. Gittigim yerde sanirim teosyal marka dolgu kullanılıyor. 1cc 2000 TL sakak 2500. Bir de botoks 15 bin TL. erteledim simdilik. Gelismelerini yazarmisin rica etsem. Mesela bana da dr. onerdi ama sakak dolgusu neden ki ben bi sey göremiyorum sakaklarim da anlamiyorum doğrusu:) son olarak dr.a o an sormadım aklıma gelmedi şakak dolgusu ne sağlıyor?
Selam hayırlı olsun inşallah cok guzel sonuclar alirsin. Bende yaptiricam nazobiallerim icin gitmistim dr. Sakaklarima da onerdi. Gittigim yerde sanirim teosyal marka dolgu kullanılıyor. 1cc 2000 TL sakak 2500. Bir de botoks 15 bin TL. erteledim simdilik. Gelismelerini yazarmisin rica etsem. Mesela bana da dr. onerdi ama sakak dolgusu neden ki ben bi sey göremiyorum sakaklarim da anlamiyorum doğrusu:) son olarak dr.a o an sormadım aklıma gelmedi şakak dolgusu ne sağlıyor?
Merhaba, ben Novuma marka yaptirmistim fakat kelimenin tam anlamiyla hicbir ise yaramadi. Ne lifting, ne cilt kalitesinde iyilesme ne de akilli dolguda vaad edilen diger pozitif etkiler....Bu marka ozelinde yaziyorum, paraniza yazik.
Merhaba, ben Novuma marka yaptirmistim fakat kelimenin tam anlamiyla hicbir ise yaramadi. Ne lifting, ne cilt kalitesinde iyilesme ne de akilli dolguda vaad edilen diger pozitif etkiler....Bu marka ozelinde yaziyorum, paraniza yazik.