Ben farketmemiş olsaydım izin vermezdim neden öyle bir şey yaptığını bilmiyorum bendeNasıl yani içine boşalma olmadan tedbir amaclı hap iciyosunuz. Ama ilacı aldıktan sonra içinize boşaliyo? Niye böyle bisey yaptınız
İnanın bende bilmiyorum neden olduğunu sadece ben farketmedim tahminde etmedim öyle bir şey yapacağınıBeni ilgilendirmez ama neden böyle bir şey yaşandı? Cevabı bilmiyorum ama sonucu bana da yazarsanız sevinirim.
Partnerinizle gebelik istenmiyorsa açıkca konuşun prezervatifsiz yanaşmasına da izin vermeyin. O hap da dengeyi alt üst eden bir şey.İnanın bende bilmiyorum neden olduğunu sadece ben farketmedim tahminde etmedim öyle bir şey yapacağını
Evet biliyorum o yüzden 2.yi içemedim zaten ilk defa kullandım bende. Sizden ricam eğer ki çevrenizde bunu yaşamış olma ihtimali olan biri varsa öğrenebilir misiniz çünkü adet günüme daha 10 gün var çok stresliyim bekleyemeyeceğimPartnerinizle gebelik istenmiyorsa açıkca konuşun prezervatifsiz yanaşmasına da izin vermeyin. O hap da dengeyi alt üst eden bir şey.
Olsa burda filan etiketlerdim. Ama yok maalesef. Eski konuları bulmaya çalışın.Evet biliyorum o yüzden 2.yi içemedim zaten ilk defa kullandım bende. Sizden ricam eğer ki çevrenizde bunu yaşamış olma ihtimali olan biri varsa öğrenebilir misiniz çünkü adet günüme daha 10 gün var çok stresliyim bekleyemeyeceğim
Tamam çok teşekkür ederimOlsa burda filan etiketlerdim. Ama yok maalesef. Eski konuları bulmaya çalışın.
Anladım canım yaptığı hiç hoş olmamış bi fikrim yok ama inşallah istemediğin bişey olmaz .Ben farketmemiş olsaydım izin vermezdim neden öyle bir şey yaptığını bilmiyorum bende
Teşekkür ederim umarımAnladım canım yaptığı hiç hoş olmamış bi fikrim yok ama inşallah istemediğin bişey olmaz .
Teşekkür ederim umarımAnladım canım yaptığı hiç hoş olmamış bi fikrim yok ama inşallah istemediğin bişey olmaz .
Cevap için teşekkür ederim.ella ilişkiden sonra kullanıldığında işe yarayan bir ilaç bu gibi bi durumda işe yarayacagını pek sanmıyorum canım
Benim başımada geldi ama bosalmadan sonra hapi ictim önce dgl sizin hap boşa gitmş olablr adet gununuz gecerse bi test yapn korkutmak istemem tabi sadece fikrm. ve adet döngüm alt ust 2 aydr lekelenme yasiyrm okadar testlermde temizEvet biliyorum o yüzden 2.yi içemedim zaten ilk defa kullandım bende. Sizden ricam eğer ki çevrenizde bunu yaşamış olma ihtimali olan biri varsa öğrenebilir misiniz çünkü adet günüme daha 10 gün var çok stresliyim bekleyemeyeceğim
Son 4 gün kaldı bekliyorum umarım kötü bir şey olmayacakBenim başımada geldi ama bosalmadan sonra hapi ictim önce dgl sizin hap boşa gitmş olablr adet gununuz gecerse bi test yapn korkutmak istemem tabi sadece fikrm. ve adet döngüm alt ust 2 aydr lekelenme yasiyrm okadar testlermde temiz
insalah. benım cok gecikti ama hamile dglm fakat gene icm rahat dgl insan sıkılıo olmayncaSon 4 gün kaldı bekliyorum umarım kötü bir şey olmayacak
Evet geciktikçe stres yapıyorsun stres yaptıkça o gecikiyor kısır bir döngüye giriyoruzinsalah. benım cok gecikti ama hamile dglm fakat gene icm rahat dgl insan sıkılıo olmaynca
kesinlikleEvet geciktikçe stres yapıyorsun stres yaptıkça o gecikiyor kısır bir döngüye giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?