Evanora Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2024 1.098 445 38 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalaa #21 hilalaa .!.: Olmuşla ölmüşe çare yok burda neden herkes lincliyor beni yargılıyorsunuz anlıyorum yaptığım yanlış Genişletmek için tıkla... Ilac almaktan önce yapılan yanlış başka da neyse. Keşke ılac degl de bu rhatlıgınızı düşünseniz. Kendinizi kullandırtmayın şu erkeklere
hilalaa .!.: Olmuşla ölmüşe çare yok burda neden herkes lincliyor beni yargılıyorsunuz anlıyorum yaptığım yanlış Genişletmek için tıkla... Ilac almaktan önce yapılan yanlış başka da neyse. Keşke ılac degl de bu rhatlıgınızı düşünseniz. Kendinizi kullandırtmayın şu erkeklere
D denizadamasal Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2016 277 258 103 18 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalaa #22
E eslemm2234 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 18 0 1 16 24 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalaa #23 Orangegreysky .!.: Senede maksimum 2 kere kullanılması gereken ilacı niye 1 ayda 3 kere kullandınız, doğum kontrol yöntemlerinden haberdar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yorumunuzu gördümde erkek arkadaşımla yumurtlama döneminde bakire olduğum için sürtünmeli bir birliktelik yaşadık erkek arkadaşım o esnada zevk suyunun geldiğini söyledi 12. Saatte ertesi gün hapı içtim sizce hamile kalır mıyım çok korkuyorum
Orangegreysky .!.: Senede maksimum 2 kere kullanılması gereken ilacı niye 1 ayda 3 kere kullandınız, doğum kontrol yöntemlerinden haberdar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yorumunuzu gördümde erkek arkadaşımla yumurtlama döneminde bakire olduğum için sürtünmeli bir birliktelik yaşadık erkek arkadaşım o esnada zevk suyunun geldiğini söyledi 12. Saatte ertesi gün hapı içtim sizce hamile kalır mıyım çok korkuyorum