Ella ilaç içip hamile kalan beneği sağlıklı doğanlar acil yardım

Pemberikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
57
24
32
Merhabalar son adet tarihim 15 aralık 25 aralıkta yanlşlkla eşimle bi durum yaşadık hemen ertesi sabah yani 26 aralık sabahı ella ilaç kullandım ama şu an hamileyim. Dış gebelk riski varmş kese rahimde göründü dış gebelk yok fakat bebek sağlklı olur mu lütfen acil yardm doğum yapanlarr var mı

Merhabalar son adet tarihim 15 aralık 25 aralıkta yanlşlkla eşimle bi durum yaşadık hemen ertesi sabah yani 26 aralık sabahı ella ilaç kullandım ama şu an hamileyim. Dış gebelk riski varmş kese rahimde göründü dış gebelk yok fakat bebek sağlklı olur mu lütfen acil yardm doğum yapanlarr var mı
Kac haftalik oldugun önemli aslında belki de gec dollenme falan oldu yada erken. Doktorun bu konubile ilgili bisey demedi mi acaba

Bazen ilaç bile işe yaramıyor.Yumurtlama döneminize denk gelmiş hemen döllenme gerçekleşmış.Inşallah saglıklı olur ultrasonda belli olur ireli haftalarda.

Bazen ilaç bile işe yaramıyor.Yumurtlama döneminize denk gelmiş hemen döllenme gerçekleşmış.Inşallah saglıklı olur ultrasonda belli olur ireli haftalarda.
Kac haftalik oldugun önemli aslında belki de gec dollenme falan oldu yada erken. Doktorun bu konubile ilgili bisey demedi mi acaba
Keseyi gördk sadece henz bebek olşmamştı dış grbelk rskinden dolyı erken gittim önmzdeki hafta kalp atşı olr muhtemelen fakat kalp atşı olrsa dahi zarar vermş olma ihtimali var mdr acaba bu drumu yaşayp sağljlı doğum yapan var mı mrrsk ettm

Keseyi gördk sadece henz bebek olşmamştı dış grbelk rskinden dolyı erken gittim önmzdeki hafta kalp atşı olr muhtemelen fakat kalp atşı olrsa dahi zarar vermş olma ihtimali var mdr acaba bu drumu yaşayp sağljlı doğum yapan var mı mrrsk ettm
Bilgim yok inşallah sağlıklı olur ben de merak ediyorum durumunuzu çok.

Benimde bilgim yok bu konuda.🙁

Ablam gecen ay ertesi gün hapına rağmen gebe kaldı ama 7 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldu.
Doktor bu hapa rağmen sağlıklı doğum yapan hastalarının olduğunu söylemiş umarım sizin sağlıklı ilerler.

Benim bildiğim ella hapının işleyişi yumurtlama tarihini geciktirmek. Bebeğe bir etkisinin olacağını düşünmüyorum. Tabi doktorlar daha iyi bilir.

Ablam gecen ay ertesi gün hapına rağmen gebe kaldı ama 7 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldu.
Doktor bu hapa rağmen sağlıklı doğum yapan hastalarının olduğunu söylemiş umarım sizin sağlıklı ilerler.
Öyle mi üzüldüm evt doktor bana da sağlıksız olursa kalbi atmaz dedi bekliyorum kalp atışlarını çok teşekkr ediyorm inş sağlkla dünyaya gelir🤲

Ya hep ya hiç kuralı diye birşey duymuştum..Yani sağlıksızsa gebeliğin başında kendiliğinden düşüyormuş.. Sağlıklıysa zaten büyümesi vs.herşey normal ilerliyormuş..

Ya hep ya hiç kuralı diye birşey duymuştum..Yani sağlıksızsa gebeliğin başında kendiliğinden düşüyormuş.. Sağlıklıysa zaten büyümesi vs.herşey normal ilerliyormuş..
O zaman herşey kalp atışına bağlı yani 8 haftalıj olduğunda hala kalp atıyorsa inş sağlklı demektir

O zaman herşey kalp atışına bağlı yani 8 haftalıj olduğunda hala kalp atıyorsa inş sağlklı demektir
Aynen öyle Allah'ın izniyle..Çünkü çok çok küçük daha inşallah sağlıkla gelir..Tatlı mı tatlı bir evladınız olur..Bu olayda eşinizle aranızda bir anı olarak kalır:KK200:

Bende öyle düşünüyorum ama bilmiyorm sağlklı doğuran biri ancak ferahlatabilir içimi😔
Ellanında içeriği hormondur sorun yaşamazsınız rahat olun . Bebege toksik bir etkisi olmaz doktorunuza sorabilirsiniz . Folik asitinizi alın yeterli takdir Allah'ındır yine de

Böyle birşey çıktı karşıma..Biri de ertesi günü hapı kullanmış ama hamile kalmış..Çocuğunuda doğurmuş ve 3 aylık şuan yazmış..Böyle birşey aradığınızı yazmışsınız.Yardımcı olmuşumdur inşallah :KK200:
KONU LİNKİ BURDA

Screenshot_20240122_014331_Samsung Internet.jpg

Doktorunuza bu detayları anlatin.

X