- 11 Haziran 2016
- 622
- 267
- 103
- 29
- Konu Sahibi busederya567
-
Nacizane fikrimi söylemek istiyorum Lütfen yalnış anlamayın bu haplar çok tehlikeli haplar söyle açıklayayım hormonlarınızı alt üst eder ve yılda 2 defadan fazlası önerilmez cinsel ilişkiye girebilirsiniz ama korunmayı erkek arkadaşınıza bırakın. Hamile de olduğunuzu düşünmüyorum 1 ay bile ileri atabilir.
- Herkese merhaba erkek arkadaşımla korunmadan ayın 3 ünde cinsel ilişkiye girdim hem arkadan yaptık hemde önden vajinamın içine boşalmadı ama her ihtimale karşı ertesi günü hapı ella aldım 28 saat içinde ilacı kullandım ilk 3 saat kusma ishal vs olmadı hatta hiç bir yan etki olmadı 3 gün boyunca kanama bile olmadı normalde üç dört gün önce adet olmam lazımdı hatta göğüslerim şiş ağırıyo Karnım ağrıyo adet olucakmış gibi hissediyorum midem hafif bulanıyor ama olamıyorum üç gün öncede ishal oldum midem bulanıyordu şu an daha iyiyim ama hamile olma ihtimalim söz konusu olduğunu düşünmüyorum ilişkiye gireli 17 gün oldu ilacı içeli de aynı şekilde lakin bu ilaç adeti geciktirir mi normalde adet olucağım zaman ki etkiler şu an da da var ama hamilelik belirtisi değildir sanırım yardımcı olur musunuz.
benim ilkim olmuştu zaten teşekkür ederim adet oldum sadece iki gün gecikmişti şuan bi sıkıntı yok testte yaptım negatif çıktıNacizane fikrimi söylemek istiyorum Lütfen yalnış anlamayın bu haplar çok tehlikeli haplar söyle açıklayayım hormonlarınızı alt üst eder ve yılda 2 defadan fazlası önerilmez cinsel ilişkiye girebilirsiniz ama korunmayı erkek arkadaşınıza bırakın. Hamile de olduğunuzu düşünmüyorum 1 ay bile ileri atabilir.
Evet oldumRegl oldunuz mu
Kac gun gecikti sizinEvet oldum
Merhabalar ben 19 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve adet olcakmisim gibi agrilarim varkorkuyorum hamile olmaktan yardimcii olablirmisiniz
Ama adet belirtilerin hepsi var yaa yuksekmi ihtimal hamileligin yinedeKan testi yaptırın
Olabılır canım benımde adet belirtilerim vardı ve hamıleyimAma adet belirtilerin hepsi var yaa yuksekmi ihtimal hamileligin yinede
Bı hapa güveniyorsunuz %100 koruma sağlamaz hap ve prezervatifsiz ilişki yapmayın iki taraf da korunsun tek hap ile riske sokuyorsunuzAma adet belirtilerin hepsi var yaa yuksekmi ihtimal hamileligin yinede
Evet haklisiniz korkuyorum bakireyim bide kan testine bide devlet hastanesine gitsem isim cikarmi ilk defa boyle biseyle karsilasiyorBı hapa güveniyorsunuz %100 koruma sağlamaz hap prezervatifsiz ilişki yapmayın iki taraf da korunsun
İlkinde bile zevk suyu var o bölgeye sürtünüyorYa ama bakireyim ya off
İşlenir ama aileniz bilmezEvet haklisiniz korkuyorum bakireyim bide kan testine bide devlet hastanesine gitsem isim cikarmi ilk defa boyle biseyle karsilasiyor
Evet haklısınız ama üstünden baya geçti hamile değilim adetim biraz gecikti hatta geçen ay olduktan sonra şuan da da adetim hiç bi gecikme olmadı bu ayNacizane fikrimi söylemek istiyorum Lütfen yalnış anlamayın bu haplar çok tehlikeli haplar söyle açıklayayım hormonlarınızı alt üst eder ve yılda 2 defadan fazlası önerilmez cinsel ilişkiye girebilirsiniz ama korunmayı erkek arkadaşınıza bırakın. Hamile de olduğunuzu düşünmüyorum 1 ay bile ileri atabilir.
Yinede dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Evet haklısınız ama üstünden baya geçti hamile değilim adetim biraz gecikti hatta geçen ay olduktan sonra şuan da da adetim hiç bi gecikme olmadı bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?