Ella içtiğim için mi adetim gecikti yoksa hamilemiyim?

Nacizane fikrimi söylemek istiyorum Lütfen yalnış anlamayın bu haplar çok tehlikeli haplar söyle açıklayayım hormonlarınızı alt üst eder ve yılda 2 defadan fazlası önerilmez cinsel ilişkiye girebilirsiniz ama korunmayı erkek arkadaşınıza bırakın. Hamile de olduğunuzu düşünmüyorum 1 ay bile ileri atabilir.

benim ilkim olmuştu zaten teşekkür ederim adet oldum sadece iki gün gecikmişti şuan bi sıkıntı yok testte yaptım negatif çıktı

Merhabalar ben 19 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve adet olcakmisim gibi agrilarim varkorkuyorum hamile olmaktan yardimcii olablirmisiniz

Kan testi yaptırın

Evet haklısınız ama üstünden baya geçti hamile değilim adetim biraz gecikti hatta geçen ay olduktan sonra şuan da da adetim hiç bi gecikme olmadı bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…