• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella içtiğim için mi adetim gecikti yoksa hamilemiyim?

• Herkese merhaba erkek arkadaşımla korunmadan ayın 3 ünde cinsel ilişkiye girdim hem arkadan yaptık hemde önden vajinamın içine boşalmadı ama her ihtimale karşı ertesi günü hapı ella aldım 28 saat içinde ilacı kullandım ilk 3 saat kusma ishal vs olmadı hatta hiç bir yan etki olmadı 3 gün boyunca kanama bile olmadı normalde üç dört gün önce adet olmam lazımdı hatta göğüslerim şiş ağırıyo Karnım ağrıyo adet olucakmış gibi hissediyorum midem hafif bulanıyor ama olamıyorum üç gün öncede ishal oldum midem bulanıyordu şu an daha iyiyim ama hamile olma ihtimalim söz konusu olduğunu düşünmüyorum ilişkiye gireli 17 gün oldu ilacı içeli de aynı şekilde lakin bu ilaç adeti geciktirir mi normalde adet olucağım zaman ki etkiler şu an da da var ama hamilelik belirtisi değildir sanırım yardımcı olur musunuz.🙏🏻
Canimcim testyap. Hemen ben 85 90 kilo arasinda 60 gunde bir adet oluyordum ona bakarsan 😂😂
Bana daha cok korona belirtileri gibi geldi Allaah korusun da

Mua
Tarlusal illa doktor mu yazması gerek eczaneden reçetesiz alamıyo muyuz ?
okuduğum kadarıyla reçeteli ama eğer hamile bı kadın kullanırsa düşük yaptırmaz boşuna içer misal (çünkü yumurta dollenmiş oluyor ) en iyisi test yaptırın çıkmaz ise dr dan ilaç yazdırırsınız

Mua

okuduğum kadarıyla reçeteli ama eğer hamile bı kadın kullanırsa düşük yaptırmaz boşuna içer misal (çünkü yumurta dollenmiş oluyor ) en iyisi test yaptırın çıkmaz ise dr dan ilaç yazdırırsınız

Teşekkür ederim bi yerde düşük tedavisinde de Dr tarafından yazılırmış diye okumuştum

Teşekkür ederim bi yerde düşük tedavisinde de Dr tarafından yazılırmış diye okumuştum
Bır de bence hiç riske girme test yap duruma göre yol izle cünkü en ufak bi parça kalırsa ıcınde iltihap yapabılır ve bu seferde Allah korusun rahmının alınmasına kadar ilerleyenlerin yazılarını okudum suan düşünmüyor olabılırsın ama ilerde istediğinde pişman olacağın bi durum yasama

Gerçekten mi ? Benim 5-6 gündür gecikti . 11 saat içinde ella kullandım ve içime boşalıp bışalmadığından emin değilim . İnşallah hamile değilimdir de mi ? Ne olur dua edin . Yarın kitle idrar testi uapıcam . Dua edin negatif olsun ne olur
Reis korunun allah için korunun yahu
Böyle strese niye giresin
Ayrıca içtiysen tamam içini bi nebze ferah tut her bünye aynı değil

Negatif de mi ???

Eklentiler

• 8C107C52-72BC-493E-9840-B55DD7143D1A.jpeg
    8C107C52-72BC-493E-9840-B55DD7143D1A.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 82
Back