- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
- Konu Sahibi busederya567
-
Canimcim testyap. Hemen ben 85 90 kilo arasinda 60 gunde bir adet oluyordum ona bakarsan
- Herkese merhaba erkek arkadaşımla korunmadan ayın 3 ünde cinsel ilişkiye girdim hem arkadan yaptık hemde önden vajinamın içine boşalmadı ama her ihtimale karşı ertesi günü hapı ella aldım 28 saat içinde ilacı kullandım ilk 3 saat kusma ishal vs olmadı hatta hiç bir yan etki olmadı 3 gün boyunca kanama bile olmadı normalde üç dört gün önce adet olmam lazımdı hatta göğüslerim şiş ağırıyo Karnım ağrıyo adet olucakmış gibi hissediyorum midem hafif bulanıyor ama olamıyorum üç gün öncede ishal oldum midem bulanıyordu şu an daha iyiyim ama hamile olma ihtimalim söz konusu olduğunu düşünmüyorum ilişkiye gireli 17 gün oldu ilacı içeli de aynı şekilde lakin bu ilaç adeti geciktirir mi normalde adet olucağım zaman ki etkiler şu an da da var ama hamilelik belirtisi değildir sanırım yardımcı olur musunuz.
Hayırlısı neyse o olsun insallah
okuduğum kadarıyla reçeteli ama eğer hamile bı kadın kullanırsa düşük yaptırmaz boşuna içer misal (çünkü yumurta dollenmiş oluyor ) en iyisi test yaptırın çıkmaz ise dr dan ilaç yazdırırsınızTarlusal illa doktor mu yazması gerek eczaneden reçetesiz alamıyo muyuz ?
Mua
okuduğum kadarıyla reçeteli ama eğer hamile bı kadın kullanırsa düşük yaptırmaz boşuna içer misal (çünkü yumurta dollenmiş oluyor ) en iyisi test yaptırın çıkmaz ise dr dan ilaç yazdırırsınız
İğneyi biliyorum da o ilacı hıc duymadım düşük için verdıklerınıTeşekkür ederim bi yerde düşük tedavisinde de Dr tarafından yazılırmış diye okumuştum
Bır de bence hiç riske girme test yap duruma göre yol izle cünkü en ufak bi parça kalırsa ıcınde iltihap yapabılır ve bu seferde Allah korusun rahmının alınmasına kadar ilerleyenlerin yazılarını okudum suan düşünmüyor olabılırsın ama ilerde istediğinde pişman olacağın bi durum yasamaTeşekkür ederim bi yerde düşük tedavisinde de Dr tarafından yazılırmış diye okumuştum
Teşekkür ederim yaptım negatif çıktı adet oldum kısa sürdü ama bittiCanimcim testyap. Hemen ben 85 90 kilo arasinda 60 gunde bir adet oluyordum ona bakarsan
Bana daha cok korona belirtileri gibi geldi Allaah korusun da
Teşekkür ederim yaptım negatif çıktı adet oldum kısa sürdü ama bitti
Reis korunun allah için korunun yahuGerçekten mi ? Benim 5-6 gündür gecikti . 11 saat içinde ella kullandım ve içime boşalıp bışalmadığından emin değilim . İnşallah hamile değilimdir de mi ? Ne olur dua edin . Yarın kitle idrar testi uapıcam . Dua edin negatif olsun ne olur
Reis korunun allah için korunun yahu
Böyle strese niye giresin
Ayrıca içtiysen tamam içini bi nebze ferah tut her bünye aynı değil
Bişey olmaz yaİnşallaj şu an test kiti alıcam inşallah negatiftir
Evet hamile değilsinNegatif de mi ???
EvetAma elladan sonra hiç bi kanama mide bulantısı vs olmadı . Arada adet ağrısı gibi bacağım ağrıuo geçiyor .. sizde de mi böyle olmuştu acaba ?
Evet doktor yazmalıTarlusal illa doktor mu yazması gerek eczaneden reçetesiz alamıyo muyuz ?
Çoookkk şükürrrEvet hamile değilsin
Bence Bidaha riske girmeÇoookkk şükürrr
Bence Bidaha riske girme
Rica ederim çünkü böyle bi riski yaşamak zorAslaaaa girişmem böyle bi işe bir daha . Ama henüz adet olmadım bakalım umarım o günü de görürüm. Çok teşekkürler ilginize . İyi ki varsınız hepiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?