Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tam gününde geldi ama geciktirmesi düzenin bozulması beklenen etkilerden içini ferah tutadetiniz zamnında geldi mi? ben biraz yan etki yaşıyorumda stres oldum
Şuan bende öyleyim merak ettim hamile kaldınız mı ?Merhaba arkadaslar tam yumurtalama günümde korunmasız ilişki yaşadım ama bir saat geçmeden ella kullandım yine de bir ihtimal gebelik söz konusu olabilir mi ilacı cok yakın zamanda mı içtim acaba
Mrb. arkadaslar ben de ella kullanmak zorunda kaldim koruyucu icimde yirtildi. 2saat icinde yuttum hapi sizin gibi cok kotu gunler gecirdim. Adet olana kadar forumlarda eczacilarda dolastim.2 cocugum var 10 aylik daha birisi. 1 hafta gecikmeli adet oldm. Iki kez idrar testi yaptim negatif cikti. Korkmayin gercekten guclu bi ilac. Ben ictikten sonra da hep emzirdim iciniz rahat olsun. Umarim yardimci olabilmisimdir
Merhaba bende emziriyorum ama içmeye korkuyorum bebeğinizde bir yan etki yaptı mı kaç saat sonra emzirdiniz
Ben hemen emzirdim yani dustan sonra ilk bi kac gun emmek istemedi sanki ama ondan mi degil mi bilemiorum sonra normale donduMerhaba bende emziriyorum ama içmeye korkuyorum bebeğinizde bir yan etki yaptı mı kaç saat sonra emzirdiniz
Hamile değilsinizdir çünkü hapın yan etkilerinden biri adet geçiktirmesimerhaba. bende yumurtlama gününde eşimle şüpheli ilişkim oldu. fakat eşim tehlikeli bişey yok dedi. ben ella içtim yinede 13 saat sonra. ama adetim 3 gün gecikti. beklenen adet tarihimde test yaptım negatif çıktı. yani hamilelik olabilirmi. hafif karnım ağrıyor ama adet olamıyorum
saol canım benim. 13 saat kritik bir zamanmı yani geçmi içmiş oldum yoksaKorkma canim olursun bence gerci 13 saat sonra almissin ama dedgm gibi benim 1 hafta gecikti. Ha bi de kaynanam adetimi soktursun die kekikle suyu kaynatip icirmisti tadi igrenc olsa da 1 gun sonra adet oldum umarim sen de olursun sonucu bildirirsen sevinirim
bakalım canım. agrılarım var . adet olmadan 2 3 gün önce kahverengi akıntım olur. şimdi sürekli kontrol ediyorum akıntım varmı diye. ama tık yok. 1.5 sene once 1 kez daha içmek zorunda kalmıştım. o zaman adetim gününde gelmişti.Hamile değilsinizdir çünkü hapın yan etkilerinden biri adet geçiktirmesi
canım benimde adetim gecikti ella yüzünden. bugun 6. gün gecikmede. dun kan testi yaptırdım. negatif. doktor tarlusal verdi. ona başladım.Merhaba ben adet günümden 2- 3 gün önce adet geciktirici hap kullanmaya başladım ve adet olmam gereken günden 1- 2 gün sonrada ilişkiye girdim ancak prezervatif hatası yüzünden içime boşaldı, hemen birkaç saat içinde ella tablet kullandım ve o gün adet geciktirici hapı kullanmayı bıraktım. 2 gün sonra adet oldum rahatlamıştım ancak şimdi son adetim üzerinden 40 gün geçti yani 10 gün gecikti sizce kullandığım ilaçların Bi yan etkisimi yoksa adet olmama rağmen gebelik ihtimali var mı
canım dün kan testi yaptırdım. doktor ngatif dedi. tarlusal verdi.Korkma canim olursun bence gerci 13 saat sonra almissin ama dedgm gibi benim 1 hafta gecikti. Ha bi de kaynanam adetimi soktursun die kekikle suyu kaynatip icirmisti tadi igrenc olsa da 1 gun sonra adet oldum umarim sen de olursun sonucu bildirirsen sevinirim
Merhaba bireycide oldukça Zaman olmuş ama Gine'den belki sana ulaşabilirim diye yazıyorum. Hamile kalmışsın eladan sonra bende kaldım ama doktor x türü ilaç kullanmışsın alınması gerek diyor. Bebeğin sağlık mı sana böyle birşey denildi micanım ben kaldım işte :)
Ela can sonra hamile kalmışsınız Bebek sağlıklı mı doktor birşey demiş mildiadetim beş gün geçti,sonuç hamileyim,ella işe yaramadı.Allah sağlıklı bir bebek versin artık
merhaba önceki gebeliğimdi,düşük yapmıştım.Ela can sonra hamile kalmışsınız Bebek sağlıklı mı doktor birşey demiş mildi
doktor bana alınması gerek dememişti.bence hemen aldırmayın.doktor bir şey olmaz demişti.peki hapı aldıktan sonra kanama veya kahverengi akıntı geldi mi?Merhaba bireycide oldukça Zaman olmuş ama Gine'den belki sana ulaşabilirim diye yazıyorum. Hamile kalmışsın eladan sonra bende kaldım ama doktor x türü ilaç kullanmışsın alınması gerek diyor. Bebeğin sağlık mı sana böyle birşey denildi mi
Cok sevindim adet olun mu peki?canım dün kan testi yaptırdım. doktor ngatif dedi. tarlusal verdi.