• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliptik bisikletle sikilasma

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Yeniden sahalara geri dönüyorum yasasin spor yapmak ....
++++++++++++++++++++++++++>+
Vücut ölçülerim

23.10.2016

Bacak: 53
Bel: 74
Kalça: 89
Kilo: 55

....................
31.10.2016

Kilo=52.7

.....................

05.11.2016

Kalça=88
Bel=72
Bacak=52

+++++++++++++++++++++++++++++

Ve saat 18.00 den sonra bir şey yememek...

Eliptik bisikleti yeni aldik bugün ve hergün kaç dakika yaptığımı yazacağım benimle birlikte yarış yapmak isteyenler olursa buyursun gelsin

Bir dahaki ölçümü haftaya pazar yapmak istiyorum :spor:

Kendime notlar

1)
Günde en az 1 adet elma yemeliyim
2) uyanır uyanmaz bir fincan şekersiz kahve içeceğim
3) hergun cevizli su içilecek
4) 1 Kase yoğurta Aşağıda saydıklarımı aynen yoğurtla karıştırıp "sabah öğle akşam" yiyoruz. ( Yemeklerden 30-45 dk önce yiyelim. )

1 Çay Kaşığı Zencefil

1 Çay Kaşığı Zerdeçal

1 Çay kaşığı Tarçın

5) sporlarim ..zumba dance workout ..pilates..eliptik

6)biberiye yağı sürüp strec ile sarıp spor yapilacak haftada 2 kere

Son düzenleme:
Böyle bir vücut istiyorum 17.30 da yemek yedim bebegimi uyutup 1 litre limonlu suyumu içip ardindan eliptik bisikletime siftah atacağım inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-23-18-34-28_1.jpg
    Screenshot_2016-10-23-18-34-28_1.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 537
Bugünün özeti
18.00 kadar istediğimi yedim
18.00 den sonra yarim muz
1 litre limonlu su
30 dk eliptik bisiklet

Bu sabah

500 litre su içtim
1 adet elma yedim ardından
31 dakika eliptik bisiklet
3 dakika 1 kg lık ağırlıklarla kol çalıştım

Amacım hergun 1 dakika olsun eliptiki arttırmak gün içerisinde az az yaparsam yazicam yine bakalım yediklerimide yazarım belki

Yediklerime de dikkat etmeye karar verdim inşallah hadi bakalım

hayırlı olsun benim de koşu bandım var hergün 90 dk yapıyorum ocak ayında 99 kiloydum şimdi 94,7 daha da vermem lazım

Yavaş yavaş olsun tam olsun bende 80 kilodan indim bu kiloya 6 ay gibi bir sürede 90 dakika super bir anda mi yapiyorsunuz acaba

Öğlen yediklerim
1 adet kayısı kurusu
1.5 ceviz
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bir avuç peynir
1 adet domates ve salatalık
2 tatlı kaşığı bal ve 1 cay kaşığı tereyağı
2 dilim ekmek
Patlıcan ve biberle közlenmiş yağlı bir karışimdan 2 yemek kaşığı kadar
1 bardak şekersiz cay

Sabah yediğim

2 yemek kaşığı musli ile biraz süt

Yavaş yavaş olsun tam olsun bende 80 kilodan indim bu kiloya 6 ay gibi bir sürede 90 dakika super bir anda mi yapiyorsunuz acaba
Evet aksam işten eve geliyorum yarım saat dinleniyorum 90 dk boyunca kosu bandında 5 - 5.5- 6 km aradinda hizli tempolu kosu olarak toplam da 6.50 km bitiriyorum 1 lt su iciyorum yediklerime ozen gosteriyorum fakat bazen tutamiyorum kendimi

Ben sadece ekmegi oglenleri 1 dilim olarak yiyorum sonradi yok ama tum yemeklerden azar azar alirim diyetteyim demem cunku yapamiyorum o zaman

Ben sadece ekmegi oglenleri 1 dilim olarak yiyorum sonradi yok ama tum yemeklerden azar azar alirim diyetteyim demem cunku yapamiyorum o zaman
Bende diyet yapamam sadece saat 18.00 den sonra bir şey yememeye ve bebeğim uyuduğu müddetçe geceleri uyumaya özen göstereceğim yoksa bende dayanamıyorum sadece yediklerimi yazayım dedim ne var ne yok görmek için yoksa diyet amaçlı değil... suyu spordan önce içiyorsun degilmi spordan sonra zararliymis

Bende diyet yapamam sadece saat 18.00 den sonra bir şey yememeye ve bebeğim uyuduğu müddetçe geceleri uyumaya özen göstereceğim yoksa bende dayanamıyorum sadece yediklerimi yazayım dedim ne var ne yok görmek için yoksa diyet amaçlı değil... suyu spordan önce içiyorsun degilmi spordan sonra zararliymis
spor esnasında içiyorum yarım litre suları koyuyorum koşu bandının yanına hem koşuyorum hem içiyorum birde ben sauna esofmanı giyiyorum

Ne yediklerimi yazamicam ben ya çok yiyorum yaz yaz bitmiyor aksam geç satte yedim çünkü dışarda yedik olsun

Akşam 31 dakika eliptik yaptım

Şimdi sabah bir daha yapicam hedefim 32 dakika

Sabah 32 dakika eliptik bisiklet
4 dakika 1 kg lik ağırlıkla kol çalıştım

Simdide bebeğimi uyutmaya çalışıyorum ge ce uyandı daha uyumadı ya :anne:

1) Günde en az 1 adet elma yemeliyim

Elma, spor öncesinde tüketildiğinde enerji verir. Sonrasında tüketildiğinde %85 oranındaki su içeriğiyle organizmanın ihtiyacı olan suyu tamamlayarak toksinlerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Spor sırasında tüketildiğinde organizmaya çeşitli mineral ve vitaminler yükler

Aksam da 32 dakika eliptik yaptım biraz ağırlık çalıştım 5 dakika saat 18.00 den sonra 2 mandalina biraz hindistan cevizi yedim sadece

Bu sabah önce şekersiz kahve içtim su içtim ve 33 dakika eliptik bisiklet yapıldı
6 dakika 1 kg lık dambil yapıldı şimdi elmamı yiyorum

2) uyanır uyanmaz bir fincan şekersiz kahve içeceğim

Egzersiz yapmadan 1 saat önce 350 ml kadar kahve tüketmek daha uzun süre egzersiz yapmanızı destekleyebilir ve dayanıklılığınızı arttırabilir. Ayrıca egzersiz sonrasında kasılma veya kramp gibi şikayetleriniz oluyorsa kahve hepsini size unutturmaya geliyor.

Ben diyet yapmıyorum ama en azından ekmeği azaltmam gerek sanki günde 1 adet koca ekmeği yiyorum ekmek yemeye bayılıyorum yani esim gelmezse ekmek limon ve pul biber yerim sadece o derece
Yok ya ekmekten şimdilik vazgeçmeyeceğim kendimi strese sokmaya gerek yok baktım kilo veremiyorum bu göbeğim gitmiyor o zaman düşünürüm ...

Edit : 1 somun ekmek 642 kaloriymis çok fazla en iyisi en azından yarim ekmek yiyim ya :kahve:

en 2 saat spor yapman gerekiyor sadece yediğin ekmeği eritmen için ben ortalama 1/ 1.5 saat spor yapıyorum 370 kalori yazıyor bantta düşün artık

Back