- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
-
- Konu Sahibi tourmaline
rica ederim kesinlikle çok faydasını göreceksin kısa zamanda; ama şöyle birşey var vücut bir spor aletine alışınca artık fayda etmemeye başlıyor, ben bir süre sadece bunu kullandım fayda etti ama bir noktadan sonra artık etmemeye başladı o yüzden şimdi netten aerobic tarzı sporlara başladım bir süre ara vericem eliptike sonra yine kullanıcam..nette bir de circle glide var basen ve üst bacak için o nasıl acaba ?tşk ederim bende ayakta olanından alm ak istiyorum yürüyüş yapar gibi olsun koşu bandım var ama çok ses yapıyor tv izlerken son ses açmam gerekiyor birde sitede falan kullandırmıyorlar manyetik olanı motorlu sanırım diğeri manuel eliptik konusunda pek bilgi sahibi değilim yorucu olması sorun değil ben spora alışkınım kalça ve basen sorunum var sanırım buna iyi gelir
rica ederim kesinlikle çok faydasını göreceksin kısa zamanda; ama şöyle birşey var vücut bir spor aletine alışınca artık fayda etmemeye başlıyor, ben bir süre sadece bunu kullandım fayda etti ama bir noktadan sonra artık etmemeye başladı o yüzden şimdi netten aerobic tarzı sporlara başladım bir süre ara vericem eliptike sonra yine kullanıcam..nette bir de circle glide var basen ve üst bacak için o nasıl acaba ?
manyetik almalısın, kayışlı olanları eski modeller , manyetiklerde hareket daha akıcı oluyor, kolay bozulmuyor..bu arada benim ilk sayfada fotosunu koymuş olduğum kayışlı modelmiş sonradan öğrendim ben manyetiğini aldım burdakini değil..
Hanımlar grupta yeniyim.sadece 2 haftadır eliptik bisiklet kullanıyorum.Ayakta kullanılanından.
Abur cuburu da kestim ama bu süper bir aletmiş.Daha önceki yorumlar nedeni ile iyi sonuç alacağımı tahmin ediyordum.
Ama umduğumun da üstünde bir verim aldım. Herkese tavsiye ederim.
Ben aşağı yukarı 8-9 aydır haşimato tiroidit ile mücadele ediyorum.Hayatım boyunca kilolu bir insan olmamıştım. Ama bu hastalık
4 ayda 7 kilo birden almama neden olmuştu. Hormonlar yerine oturduğu halde hızla (özelliklegöbek bölgemden) genişlemeye başlamıştım.
İnanılır gibi değil.Hergün 5 dakika artırarak 30 dk. egzersiz yapmaya başladım. 2 haftada 2,5 kilo verdim. Belimden 4 cm, göbek ve kalçamdan 3 cm inceldim.Hatta baldırımdan bile 2,5 cm gitti .
Herkese tavsiye ederim.
sevgiler.
Günde 30 dak . Yapıyorum. Daha yavaş modda yapmam daha mı sağlıklı olur?
Teşekkürler.
Ben sabah ayrı fitness yapıyorum bazen akşamları yada hafta sonu eliptik bisiklet kullanıyorum.Bisikleti ilk 30dk normal ayarda zorlanmadan sonra ağırlığı iyice artırıyorum yani son ayara kadar getiriyorum o zaman bile alışıyo bacaklarım.60dk.yapıyorum.Hala bile ölçüm yaptığımda yine cm inmiyo nasıl iş anlamadım şimdi akşamları yemeyide kestim aburcuburları atıştırmaları kestim.Yinede güzel toparlanıyo bırakmadan devam böyle.Birde ağır ayarda yaptığım zaman kalça kaslarını sıkarak yapıyorum arkaya doğruda çeviriyorum o şekildede kalçayı ve bacakları sıkarak yapıyorumki iyice sıkılaşsın spordan sonra bir bakıyorumki popo dimdik duruyo güzel bişey tabi.
Cnm uyarın için teşekkür ederim.Valla bıktım bu yağlardan nasıl yerleştilerse o kadar spora rağmen yinede gevşek bacaklarım.En azından eski haline göre biraz daha iyi oldu şimdi onun için yüksek ayarı seçtim zorlansınki yağlar iyice erisin diye bundan sonra dikkat ederim sağol.
Cnm ben bu hafta 8.haftama girmek üzereyim.Sabah her zaman yaptığım ayrı egzersizim var onu aksatmadan yapıyorum brezilyalı kadınların poposu gibi olması için dikleştirmek ve güzel bir estetik görünüme sahip olmak için sadece kalça,bacak,iç bacak,baseni iyice çalıştıran bir egzersiz programı.Bisikleti de extradan yapıyorum haftada 3 veya 4 gün de akşam 60 dk kadar yapıyorum.Biraz önce 70 dk.çalıştım.Benim yıllar boyu biriken yağlarım hala ölçüyorum kalça basenlerimi ve iç bacağı yine cm incelme yok hiç inmiyo ama etek kot giydiğimde düzgün bir fizik ortaya çıkıyo yani eskisinden biraz daha iyi durumdalar.Eskiden hemen etkisini görüyodum şimdi yağlar inat ediyo bende inat ediyorum onları yok etmek için.Birde diyet yapmaya başladım ama akşamları yememeye dikkat ediyorum.Ben balık etliyim balık etli olmakta hoşuma gidiyo çokta zayıflamak istemiyorum bazı kadınlar var balık etli ama vücutları çok sıkı güzel bir estetik ortaya çıkıyo bende o şekilde yapmaya çalışıyorum.Belim incecik ilk önce orası inceliyo ama aşağılardan tık yok.Tabi aşırı kas yapmak için spor salonlarındaki aletler lazım.Ben bazı kadınları görüyorum sporcu ama nerdeyse damarları bile çıkmış.Hoş bir görüntü değil kadınlara yakışmıyo aşırı ağırlık çalışmak herşeyin aşırısı zarar.
arkadaşlar ben eski sporcuyum biraz zorlamanızda sorun yok zorlamadan yağ erimez. ben koşu bandında çok yüksek ayar yapıyorum bisiklette de öyle ama bacakla ağırlık çalışmazsan kas yapamazsın artı kas yapmak için farklı beslenmek gerekiyo birde bayanların kas yapması daha zor azcık kasında kimseye zararı yok zaten . kaslı vücut kolay kilo almaz. benim eliptiğim az önce geldiçok güzel ec-850 benimkisi denedim yapımıda kolay ben de alışkınım zaten yanlız arkadaşlar 30 dk ile kilo verilmez onu bilin yağlar 25 dk da erimeye başlar oda tempolu yaparsanız bilginize ... herkese kolay ve zevkli sporlar