Eliptik Bisikletle Air Walker arasında kararsız kaldım...

Air Walker mı Eliptik Bisiklet mi?

• Ankete Katılan
    38
canım benim hiç basenim yok,ve spor yaparken hocam eliptik bisikletle çalıştırmıyo beni,bir kez kullanmışlığım yoktur,ki onun dışındaki bütün bölgelerim sorunludur.

demekki o bisiklet basene çok etki ediyor diye düşünüyorum..

air walkerıysa herzaman kullandırıyor hocam.

canım benim hiç basenim yok,ve spor yaparken hocam eliptik bisikletle çalıştırmıyo beni,bir kez kullanmışlığım yoktur,ki onun dışındaki bütün bölgelerim sorunludur.

demekki o bisiklet basene çok etki ediyor diye düşünüyorum..

air walkerıysa herzaman kullandırıyor hocam.
saol canım, ben de eliptiğe karar verdim ama bu seferde hangi modelini alsam diye düşünüyorum neden bu kadar çok modeli var ki:) :umursamaz:boshayallersmilekafamçokkarıştı

plastik tekerlek üzerinde kumaş gibi bir şerit dönüyor ses plastik tekerleğin içinden çıkıyor galiba tam anlamadım ama yağlanıcak biyer de gözükmüyor..ben netten almıştım gayet iyi marka..mağazadan alıcaksan çık bir süratle dene..zaman içinde sesin artacağını da hesapla..

hmm doğru diyosun o zaman seninki manyetik değil de kayışlı modelden mi canım ? acaba manyetikle kayışlı olanların farkı o mu ? seninkinin markası ve modeli neydi ?

manyetikle hiç bilmiyorum Benim ki Voit LC 210 Eliptik Kondisyon Bisikleti
ses dışında memnunuz insanın belini falan yormuyor hem ayakta hem oturarak rahat

canimm naptinn merak ettimm?
canım marka model karar veremedim; bir de manyetik almak istediğim için onlar pahalıymış 450-550 tl civarı..o yüzden uygun bir zamanı denk gelince alıcam , spor salonuna yazılmayı düşünüyorum şimdilik..eliptikleri takip edicem fiyatları düşünce indirim falan olunca öyle alıcam inşallah...trim bike ı da alıcam o ucuz hem de yer kaplamıyor..bir de şu ara kendiliğnden 3-4 kilo verdim o yüzden askıya aldım :))

ama sizin marka ve model önerileriniz olursa tabiiki yazın iyileri kötüleri..öğrenmiş olurum..

canım marka model karar veremedim; bir de manyetik almak istediğim için onlar pahalıymış 450-550 tl civarı..o yüzden uygun bir zamanı denk gelince alıcam , spor salonuna yazılmayı düşünüyorum şimdilik..eliptikleri takip edicem fiyatları düşünce indirim falan olunca öyle alıcam inşallah...trim bike ı da alıcam o ucuz hem de yer kaplamıyor..bir de şu ara kendiliğnden 3-4 kilo verdim o yüzden askıya aldım :))

ama sizin marka ve model önerileriniz olursa tabiiki yazın iyileri kötüleri..öğrenmiş olurum..

hyirlisi olsun bitanemmmm nasil verdinn keske bende verebilsem canim?

bnim koşu bandım var ama çok ses yapıyo şuan kendi evimde ve azlık bir dairedeyim ama siteye taşınmayı düşünüyoruz bant sorun yaratırdiye bende eliptik bisiklet almak istiyorum ses yapıyormu acaba ve yürüyüş gibi ayakta da yapılıyormu ki kızlar

bnim koşu bandım var ama çok ses yapıyo şuan kendi evimde ve azlık bir dairedeyim ama siteye taşınmayı düşünüyoruz bant sorun yaratırdiye bende eliptik bisiklet almak istiyorum ses yapıyormu acaba ve yürüyüş gibi ayakta da yapılıyormu ki kızlar

canım ben aldım hayır ses yapmıyor bir süre sonra hafif gıcırdamaya başlayabilir ama öyle rahatsız edici boyutta değil tabii ki..ayakta yapılanlardan benimki ve eğer alıcaksan o şekilde olanlardan almanı tavsiye ederim benim belim o sayede inceldi diyebilirim, ayakta daha çok bölgeyi çalıştırıyor..

canım ben aldım hayır ses yapmıyor bir süre sonra hafif gıcırdamaya başlayabilir ama öyle rahatsız edici boyutta değil tabii ki..ayakta yapılanlardan benimki ve eğer alıcaksan o şekilde olanlardan almanı tavsiye ederim benim belim o sayede inceldi diyebilirim, ayakta daha çok bölgeyi çalıştırıyor..

ha bir de ses yapmaması için manyetik olanlardan almalısın; kayışlı olanları ses yapıyor..

tşk ederim bende ayakta olanından alm ak istiyorum yürüyüş yapar gibi olsun koşu bandım var ama çok ses yapıyor tv izlerken son ses açmam gerekiyor birde sitede falan kullandırmıyorlar manyetik olanı motorlu sanırım diğeri manuel eliptik konusunda pek bilgi sahibi değilim yorucu olması sorun değil ben spora alışkınım kalça ve basen sorunum var sanırım buna iyi gelir

X