Eliptik Bisikletle Air Walker arasında kararsız kaldım...

Air Walker mı Eliptik Bisiklet mi?

• Ankete Katılan
    38

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
kızlar bana bir tavsiyede bulunun lütfen air walkerla eliptik arasında kaldım..basen problemim var benim..biraz da kollarım sıkılaşsın istiyorum..fazla bir kilo sorunum yok en fazla 5-6 kilo versem yeter bana..hangini alsam acaba air walker çok kolay yapılıyormuş ve terletmiyormuş pek, faydası olur mu sizce? yoksa eliptik mi almalıyım? biliyorsunuz eliptik bisiklet normal bisikletten daha farklı..o daha zorluyor ve çok terletiyormuş..

aşağıya fotoları ekliyorum ne dersiniz ?

AıR WALKER
Gazelle-Air-Walker-GBD-036-.jpg

ELıPTıK BıSıKLET
VOIT-LC300N-ELIPTIK-BISIKLET-COK-FONKSIYONLU__21479592_0.jpg

Son düzenleme:
canim benim eliptik bisikletim var cok memnunum. kalcalarim tamamen eridi cok faydasini gordum bence eliptik daha iyi...

Canım ben de Eliptik diyorum arkadaşımda vardı ve memnundu güzel bişey a.s

canim benim eliptik bisikletim var cok memnunum. kalcalarim tamamen eridi cok faydasini gordum bence eliptik daha iyi...

Canım ben de Eliptik diyorum arkadaşımda vardı ve memnundu güzel bişey a.s
kızlar marka ve model de söylerseniz çok memnun olurum..üstekileri sadece resim eklemek için koydum aklımda belli bir marka da yok aslında..sanırım yukarıdaki fotodaki eliptik çok yer kaplar dimi..CADIARZU :sm_confused:

İkisinden de aldım, kesinlikle bisiklet daha iyi, air walker hiç bir işe yaramıyor ne yazık kıi:KK43:

canım ben 2sinide biliyorum kilodan kurtulmak olarak yorum yapamam ama
eliptik bisiklet daha iyi spor salonlarında da diğerine kıyasla ondan oluyor genellikle

yerinde olsam bisiklet alırım tatlımkaydirigubbakcemile5müthiş çalıştırıyo basen-popo-göbek-kalça,allah ne verdiyse:)
tercihini ondan yana kullan derim

sağolun kızlar oy birliği ile eliptik dediniz hepiniz..peki marka, model ,seleli ,selesiz konusunda ne dersiniz ?

bk-07.jpg

canimm benim su an kullandigim bu modell yer kaplamioo popomda acimio selesiz oldugu icin koltuk yada sandelyede ceviriorumm bundan once seleli modellerini kullandim memnunum ben ama eliptiklerde guzell daha cok efor harcatioo yerin miusaitse ondan al derim kuuzum

bk-07.jpg

canimm benim su an kullandigim bu modell yer kaplamioo popomda acimio selesiz oldugu icin koltuk yada sandelyede ceviriorumm bundan once seleli modellerini kullandim memnunum ben ama eliptiklerde guzell daha cok efor harcatioo yerin miusaitse ondan al derim kuuzum
canım tam da bunun fotosunu ekliycektim buraya , çünkü bunu da almayı düşünüyorum..bir de yüksek bir yere koyarak pedalları ellerinle çevirince kollarını da çalıştırabiliyormuşsun bunda..yer kaplamama olayı harika gerçekten..
nasıl kullanışlı oluyor mu ? ben bu modeli voitte gördüm seninki ne canım?

canım tam da bunun fotosunu ekliycektim buraya , çünkü bunu da almayı düşünüyorum..bir de yüksek bir yere koyarak pedalları ellerinle çevirince kollarını da çalıştırabiliyormuşsun bunda..yer kaplamama olayı harika gerçekten..
nasıl kullanışlı oluyor mu ? ben bu modeli voitte gördüm seninki ne canım?

hayatim benimkide voit hem bi yere gidicegin zaman yanindada goturme imkanin var ufak bisey ben cok memnun kaldim bi sene oldu bunu alali bi sorun cikmadi canim
selede insanin ppoposu agrioo bi sure sonra ama bunda o rahatsizliklar olmuyoo istedigin yere oturup ceviriosun dilersen kolda calisionn kuzum

hayatim benimkide voit hem bi yere gidicegin zaman yanindada goturme imkanin var ufak bisey ben cok memnun kaldim bi sene oldu bunu alali bi sorun cikmadi canim
selede insanin ppoposu agrioo bi sure sonra ama bunda o rahatsizliklar olmuyoo istedigin yere oturup ceviriosun dilersen kolda calisionn kuzum
güzelmiş canım onu da alırım ek olarak ama eliptik de almam gerek basen için.

eliptik için 15 dakikadan fazla yapmayın kas yapıyor diyorlar? bu arada canım ben seni evli olarak görüyordum değiştirip bekar yazmışsın üzücü bir durum yoktur umarım magnlina?

slm bende e walker ve normal bısıklet var.bana hangısı dıye sorarsan kesınlıkle e walker derım cunku e walkerı sıkılmadan ve bisiklettekı gıbı fazla yorulmadan yapabılıyosun..ben bısıklette acayıp sıkılıyorum ve yapasım gelmıyor cunku cok yoruyor ..3haftadır dıyet ve e walker yapıyorum 4 kılo verdım ve popom ve göbegım bayagı kuculdu

eliptik için 15 dakikadan fazla yapmayın kas yapıyor diyorlar? bu arada canım ben seni evli olarak görüyordum değiştirip bekar yazmışsın üzücü bir durum yoktur umarım magnlina?
hayır canım ben bekarım hiç evli yazmadım sanırım sen beni benzer rumuzlu bir arkadaşla falan karıştırmışsındır hayatım, allaha çok şükür öyle durumlar yok..:1hug:
slm bende e walker ve normal bısıklet var.bana hangısı dıye sorarsan kesınlıkle e walker derım cunku e walkerı sıkılmadan ve bisiklettekı gıbı fazla yorulmadan yapabılıyosun..ben bısıklette acayıp sıkılıyorum ve yapasım gelmıyor cunku cok yoruyor ..3haftadır dıyet ve e walker yapıyorum 4 kılo verdım ve popom ve göbegım bayagı kuculdu
çok kararsızım ya :KK43: air walker da yorulmayınca enerji de harcamıyorum gibi geliyor; yani yaptığım hareketin terletmesi lazım ; ama eliptik de çok mu kasar , zorlar acaba hiç de kullanmadım?
eliptik bisiklet benim dizimi sakatladı
canım geçmiş olsun nasıl oldu ?

canım geçmiş olsun nasıl oldu ?

Canım herhalde farkında olmadan fazla zorladı o eliptik bisiklet benim dizimi... belki bütün bu aletlerde kullanmaya başlamadan önce bir takım esneme ısınma hareketleri yapmalı ve bu aletlerle beraber bu hareketleri içeren kitapçık falan verilmeli

bendeki en iyi markaydı buna rağmen dizimi mahfetti kaç ay boyunca hep dizimi uzatarak oturmak zorunda kaldım hep ağrı çektim ağır taşıyamadım merdiven çıkarken yaşlılar gibi oflayıp pufluyordum.. çok zor yani. Şimdi geçti ama tekrar bir hassasiyet olur korkusuyla hareket edemiyorum şimdi de..

diz bel omuz gibi eklem yerleri bir sakatlandı mı artık hep diken üstündesin hep birşey olma riski var bu yüzden çok dikkatli ol canım. görüşmek üzere.

Canım herhalde farkında olmadan fazla zorladı o eliptik bisiklet benim dizimi... belki bütün bu aletlerde kullanmaya başlamadan önce bir takım esneme ısınma hareketleri yapmalı ve bu aletlerle beraber bu hareketleri içeren kitapçık falan verilmeli

bendeki en iyi markaydı buna rağmen dizimi mahfetti kaç ay boyunca hep dizimi uzatarak oturmak zorunda kaldım hep ağrı çektim ağır taşıyamadım merdiven çıkarken yaşlılar gibi oflayıp pufluyordum.. çok zor yani. Şimdi geçti ama tekrar bir hassasiyet olur korkusuyla hareket edemiyorum şimdi de..

diz bel omuz gibi eklem yerleri bir sakatlandı mı artık hep diken üstündesin hep birşey olma riski var bu yüzden çok dikkatli ol canım. görüşmek üzere.

gecmis olsunn canimmmm simdi iyimisin?

X