- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
- Konu Sahibi tourmaline
rica ederim kesinlikle çok faydasını göreceksin kısa zamanda; ama şöyle birşey var vücut bir spor aletine alışınca artık fayda etmemeye başlıyor, ben bir süre sadece bunu kullandım fayda etti ama bir noktadan sonra artık etmemeye başladı o yüzden şimdi netten aerobic tarzı sporlara başladım bir süre ara vericem eliptike sonra yine kullanıcam..nette bir de circle glide var basen ve üst bacak için o nasıl acaba ?tşk ederim bende ayakta olanından alm ak istiyorum yürüyüş yapar gibi olsun koşu bandım var ama çok ses yapıyor tv izlerken son ses açmam gerekiyor birde sitede falan kullandırmıyorlar manyetik olanı motorlu sanırım diğeri manuel eliptik konusunda pek bilgi sahibi değilim yorucu olması sorun değil ben spora alışkınım kalça ve basen sorunum var sanırım buna iyi gelir
manyetik almalısın, kayışlı olanları eski modeller , manyetiklerde hareket daha akıcı oluyor, kolay bozulmuyor..bu arada benim ilk sayfada fotosunu koymuş olduğum kayışlı modelmiş sonradan öğrendim ben manyetiğini aldım burdakini değil..
Son düzenleme: