Eliptik Bisikletle Air Walker arasında kararsız kaldım...

Air Walker mı Eliptik Bisiklet mi?

• Ankete Katılan
    38
tşk ederim bende ayakta olanından alm ak istiyorum yürüyüş yapar gibi olsun koşu bandım var ama çok ses yapıyor tv izlerken son ses açmam gerekiyor birde sitede falan kullandırmıyorlar manyetik olanı motorlu sanırım diğeri manuel eliptik konusunda pek bilgi sahibi değilim yorucu olması sorun değil ben spora alışkınım kalça ve basen sorunum var sanırım buna iyi gelir
rica ederim kesinlikle çok faydasını göreceksin kısa zamanda; ama şöyle birşey var vücut bir spor aletine alışınca artık fayda etmemeye başlıyor, ben bir süre sadece bunu kullandım fayda etti ama bir noktadan sonra artık etmemeye başladı o yüzden şimdi netten aerobic tarzı sporlara başladım bir süre ara vericem eliptike sonra yine kullanıcam..nette bir de circle glide var basen ve üst bacak için o nasıl acaba ?
manyetik almalısın, kayışlı olanları eski modeller , manyetiklerde hareket daha akıcı oluyor, kolay bozulmuyor..bu arada benim ilk sayfada fotosunu koymuş olduğum kayışlı modelmiş sonradan öğrendim ben manyetiğini aldım burdakini değil..

Son düzenleme:
rica ederim kesinlikle çok faydasını göreceksin kısa zamanda; ama şöyle birşey var vücut bir spor aletine alışınca artık fayda etmemeye başlıyor, ben bir süre sadece bunu kullandım fayda etti ama bir noktadan sonra artık etmemeye başladı o yüzden şimdi netten aerobic tarzı sporlara başladım bir süre ara vericem eliptike sonra yine kullanıcam..nette bir de circle glide var basen ve üst bacak için o nasıl acaba ?
manyetik almalısın, kayışlı olanları eski modeller , manyetiklerde hareket daha akıcı oluyor, kolay bozulmuyor..bu arada benim ilk sayfada fotosunu koymuş olduğum kayışlı modelmiş sonradan öğrendim ben manyetiğini aldım burdakini değil..

Hanımlar grupta yeniyim.sadece 2 haftadır eliptik bisiklet kullanıyorum.Ayakta kullanılanından.
Abur cuburu da kestim ama bu süper bir aletmiş.Daha önceki yorumlar nedeni ile iyi sonuç alacağımı tahmin ediyordum.
Ama umduğumun da üstünde bir verim aldım. Herkese tavsiye ederim.
Ben aşağı yukarı 8-9 aydır haşimato tiroidit ile mücadele ediyorum.Hayatım boyunca kilolu bir insan olmamıştım. Ama bu hastalık
4 ayda 7 kilo birden almama neden olmuştu. Hormonlar yerine oturduğu halde hızla (özelliklegöbek bölgemden) genişlemeye başlamıştım.
İnanılır gibi değil.Hergün 5 dakika artırarak 30 dk. egzersiz yapmaya başladım. 2 haftada 2,5 kilo verdim. Belimden 4 cm, göbek ve kalçamdan 3 cm inceldim.Hatta baldırımdan bile 2,5 cm gitti .
Herkese tavsiye ederim.
sevgiler.

Hanımlar grupta yeniyim.sadece 2 haftadır eliptik bisiklet kullanıyorum.Ayakta kullanılanından.
Abur cuburu da kestim ama bu süper bir aletmiş.Daha önceki yorumlar nedeni ile iyi sonuç alacağımı tahmin ediyordum.
Ama umduğumun da üstünde bir verim aldım. Herkese tavsiye ederim.
Ben aşağı yukarı 8-9 aydır haşimato tiroidit ile mücadele ediyorum.Hayatım boyunca kilolu bir insan olmamıştım. Ama bu hastalık
4 ayda 7 kilo birden almama neden olmuştu. Hormonlar yerine oturduğu halde hızla (özelliklegöbek bölgemden) genişlemeye başlamıştım.
İnanılır gibi değil.Hergün 5 dakika artırarak 30 dk. egzersiz yapmaya başladım. 2 haftada 2,5 kilo verdim. Belimden 4 cm, göbek ve kalçamdan 3 cm inceldim.Hatta baldırımdan bile 2,5 cm gitti .
Herkese tavsiye ederim.
sevgiler.

Canım evet bu alet benim en çok bel tarafımı inceltti sanırım 8 cm inceldim ve terzim o kadar incelemez kimse yanlışın var dedi bana ve ölçtüğünde şok oldu..
belim 74den 64e indi..ama bacaklarım için aynı şeyi söyleyemiyorum..

Ahh benim belim keşke 68 felan olsa. Ama bu yaşta ve bu haşimato ile hayatta göremem gibi geliyor. :KK43:
Belim 76 ancak oldu. :)
Baldırlarım ise 55 cm oldu heheh. Genç kızlığımda bel ölçüm 58 di.
Egzersize başlamasam baldırım eski bel ölçüm kadar olmuştu.:KK43:
Neyse herşeyin başı sağlık diyelim durumu kabullenelim.

Bende elıptık bısıklet kullanıyorum vucudun tumunu ınanılmaz sıkılastırıyor 14 15 kg verdım hıc sarkmadım sayesınde ozellıkle bacak popoyu cok guzellestırıyor benım zaten bacak ve popoda pek sorun yoktu ama dahada guzel oldu dunlop er 7000 manyetık hıc ses yapmıyor ve cok kalıtelı bıraz pahalı ama kesınlıkle deger 1 sene evvel 670 lıraya almıstım gogus kol bacak basen bel sırt butun kasları calıstıran mukemmel bır alet

Son düzenleme:
ben bugün voıt ec-850 sipariş verdim bakalım nasıl bir alet spora da alışkınım severimde bolbol yapıcam gelişmeleri yazarımburdan

Sevgili bayanlar,
Adet dönemlerinizde de eliptik ile egzersize devam ediyor musunuz?
Sizce en ideali ara vermek mi ya da aynen devam mı?
Teşekkürler,sevgiler...

Sevgili bayanlar,
Adet dönemlerinizde de eliptik ile egzersize devam ediyor musunuz?
Sizce en ideali ara vermek mi ya da aynen devam mı?
Teşekkürler,sevgiler...

Günde 30 dak . Yapıyorum. Daha yavaş modda yapmam daha mı sağlıklı olur?
Teşekkürler.

kızlar ben aralıksız hergün 40 dk yapmıştım, ilk hafta 15 dk yapmıştım giderek artırmıştım dakikayı..bu şekilde hiç mi hiç zorlanmadım..ayrıca derecesini yani sertliğini hiç değiştirmiyorum ki kas yapmasın diye..her gün yapmanın zararlı olup olmadığını bilmiyorum ama ben yapmıştım bir zarar görmedim..doğrusu nedir bilemiyorum..
genelde önerilen 1 gün aletli yapıyorsanız ertesi günü aerobic tarzı aletsiz sporlar yapmak..ben adet döneminde de devam ettim aralıksız..ama 1,5-2 ay sonra cıvıdım tabii hergün yapmadım..şu anda da eliptiğe ara verdim artık sadece bir süre slim in 6 ve leslie yapıcam..çünkü aynı aletle sürekli çalışınca artık vücut bir süre sonra o alete cevap vermiyor sanki bağışıklık kazanıyor gibi oluyor sanırım, ben de öyle oluyor..o yüzden ara verdim bu şekilde devam ediyorum..

Ben sabah ayrı fitness yapıyorum bazen akşamları yada hafta sonu eliptik bisiklet kullanıyorum.Bisikleti ilk 30dk normal ayarda zorlanmadan sonra ağırlığı iyice artırıyorum yani son ayara kadar getiriyorum o zaman bile alışıyo bacaklarım.60dk.yapıyorum.Hala bile ölçüm yaptığımda yine cm inmiyo nasıl iş anlamadım şimdi akşamları yemeyide kestim aburcuburları atıştırmaları kestim.Yinede güzel toparlanıyo bırakmadan devam böyle.Birde ağır ayarda yaptığım zaman kalça kaslarını sıkarak yapıyorum arkaya doğruda çeviriyorum o şekildede kalçayı ve bacakları sıkarak yapıyorumki iyice sıkılaşsın spordan sonra bir bakıyorumki popo dimdik duruyo güzel bişey tabi.

Ben sabah ayrı fitness yapıyorum bazen akşamları yada hafta sonu eliptik bisiklet kullanıyorum.Bisikleti ilk 30dk normal ayarda zorlanmadan sonra ağırlığı iyice artırıyorum yani son ayara kadar getiriyorum o zaman bile alışıyo bacaklarım.60dk.yapıyorum.Hala bile ölçüm yaptığımda yine cm inmiyo nasıl iş anlamadım şimdi akşamları yemeyide kestim aburcuburları atıştırmaları kestim.Yinede güzel toparlanıyo bırakmadan devam böyle.Birde ağır ayarda yaptığım zaman kalça kaslarını sıkarak yapıyorum arkaya doğruda çeviriyorum o şekildede kalçayı ve bacakları sıkarak yapıyorumki iyice sıkılaşsın spordan sonra bir bakıyorumki popo dimdik duruyo güzel bişey tabi.

canım bence en düşük ayarda yapmak gerek, çünkü spor salonuna gittiğimde de ordaki hocaların söyledikleri eğer kas yapmak istiyorsanız dereceyi artırın ama kas yapmak istemiyorsanız en düşük derecede yapın oluyor..

Cnm uyarın için teşekkür ederim.Valla bıktım bu yağlardan nasıl yerleştilerse o kadar spora rağmen yinede gevşek bacaklarım.En azından eski haline göre biraz daha iyi oldu şimdi onun için yüksek ayarı seçtim zorlansınki yağlar iyice erisin diye bundan sonra dikkat ederim sağol.

Cnm uyarın için teşekkür ederim.Valla bıktım bu yağlardan nasıl yerleştilerse o kadar spora rağmen yinede gevşek bacaklarım.En azından eski haline göre biraz daha iyi oldu şimdi onun için yüksek ayarı seçtim zorlansınki yağlar iyice erisin diye bundan sonra dikkat ederim sağol.

canım ne kadar süredir yapıyorsun ? bacak inceltmek çok zor ya, mide olsa hemen eriyor da bacak fena :KK43:(((

arkadaşlar ben eski sporcuyum biraz zorlamanızda sorun yok zorlamadan yağ erimez. ben koşu bandında çok yüksek ayar yapıyorum bisiklette de öyle ama bacakla ağırlık çalışmazsan kas yapamazsın artı kas yapmak için farklı beslenmek gerekiyo birde bayanların kas yapması daha zor azcık kasında kimseye zararı yok zaten . kaslı vücut kolay kilo almaz. benim eliptiğim az önce geldiçok güzel ec-850 benimkisi denedim yapımıda kolay ben de alışkınım zaten yanlız arkadaşlar 30 dk ile kilo verilmez onu bilin yağlar 25 dk da erimeye başlar oda tempolu yaparsanız bilginize ... herkese kolay ve zevkli sporlar

Cnm ben bu hafta 8.haftama girmek üzereyim.Sabah her zaman yaptığım ayrı egzersizim var onu aksatmadan yapıyorum brezilyalı kadınların poposu gibi olması için dikleştirmek ve güzel bir estetik görünüme sahip olmak için sadece kalça,bacak,iç bacak,baseni iyice çalıştıran bir egzersiz programı.Bisikleti de extradan yapıyorum haftada 3 veya 4 gün de akşam 60 dk kadar yapıyorum.Biraz önce 70 dk.çalıştım.Benim yıllar boyu biriken yağlarım hala ölçüyorum kalça basenlerimi ve iç bacağı yine cm incelme yok hiç inmiyo ama etek kot giydiğimde düzgün bir fizik ortaya çıkıyo yani eskisinden biraz daha iyi durumdalar.Eskiden hemen etkisini görüyodum şimdi yağlar inat ediyo bende inat ediyorum onları yok etmek için.Birde diyet yapmaya başladım ama akşamları yememeye dikkat ediyorum.Ben balık etliyim balık etli olmakta hoşuma gidiyo çokta zayıflamak istemiyorum bazı kadınlar var balık etli ama vücutları çok sıkı güzel bir estetik ortaya çıkıyo bende o şekilde yapmaya çalışıyorum.Belim incecik ilk önce orası inceliyo ama aşağılardan tık yok.Tabi aşırı kas yapmak için spor salonlarındaki aletler lazım.Ben bazı kadınları görüyorum sporcu ama nerdeyse damarları bile çıkmış.Hoş bir görüntü değil kadınlara yakışmıyo aşırı ağırlık çalışmak herşeyin aşırısı zarar.

Cnm ben bu hafta 8.haftama girmek üzereyim.Sabah her zaman yaptığım ayrı egzersizim var onu aksatmadan yapıyorum brezilyalı kadınların poposu gibi olması için dikleştirmek ve güzel bir estetik görünüme sahip olmak için sadece kalça,bacak,iç bacak,baseni iyice çalıştıran bir egzersiz programı.Bisikleti de extradan yapıyorum haftada 3 veya 4 gün de akşam 60 dk kadar yapıyorum.Biraz önce 70 dk.çalıştım.Benim yıllar boyu biriken yağlarım hala ölçüyorum kalça basenlerimi ve iç bacağı yine cm incelme yok hiç inmiyo ama etek kot giydiğimde düzgün bir fizik ortaya çıkıyo yani eskisinden biraz daha iyi durumdalar.Eskiden hemen etkisini görüyodum şimdi yağlar inat ediyo bende inat ediyorum onları yok etmek için.Birde diyet yapmaya başladım ama akşamları yememeye dikkat ediyorum.Ben balık etliyim balık etli olmakta hoşuma gidiyo çokta zayıflamak istemiyorum bazı kadınlar var balık etli ama vücutları çok sıkı güzel bir estetik ortaya çıkıyo bende o şekilde yapmaya çalışıyorum.Belim incecik ilk önce orası inceliyo ama aşağılardan tık yok.Tabi aşırı kas yapmak için spor salonlarındaki aletler lazım.Ben bazı kadınları görüyorum sporcu ama nerdeyse damarları bile çıkmış.Hoş bir görüntü değil kadınlara yakışmıyo aşırı ağırlık çalışmak herşeyin aşırısı zarar.

canım lütfen bana sabahları yaptığın bu programın adını ver nerede bulurum , ben de akşamları yapayım..1 haftadır iyice saldım ya..tabii kış olduğu için de kilolar inat ediyor yoksa yazın zayıflamak çok daha kolay..38 giyiyorum ama üst bacaklarım ve basenlerim çok kalın :KK43:(

bu airwalkerın havada 2 yana bacakları açılabilen versiyonu olsa bacaklara daha faydalı olurdu yahuu leg magicin havadaki versiyonu yani...bazı parklarda falan görüyorum öyle aletler ama ne spor salonlarında gördüm ne de evde kullanılabilicek cinsten..

arkadaşlar ben eski sporcuyum biraz zorlamanızda sorun yok zorlamadan yağ erimez. ben koşu bandında çok yüksek ayar yapıyorum bisiklette de öyle ama bacakla ağırlık çalışmazsan kas yapamazsın artı kas yapmak için farklı beslenmek gerekiyo birde bayanların kas yapması daha zor azcık kasında kimseye zararı yok zaten . kaslı vücut kolay kilo almaz. benim eliptiğim az önce geldiçok güzel ec-850 benimkisi denedim yapımıda kolay ben de alışkınım zaten yanlız arkadaşlar 30 dk ile kilo verilmez onu bilin yağlar 25 dk da erimeye başlar oda tempolu yaparsanız bilginize ... herkese kolay ve zevkli sporlar

peki birşey soracağım kas şişmesi ne demek ? hergün spor yapmakla kas şişmesi olur mu?(ama kas yapmaktan bashsetmiyorum..)

Son düzenleme:
Cnm ben Brazil Butt Lift yapıyorum youtube'dan ayrıntılarını izleyebilirsin.Ben internetten indirdim bir kaç tane egzersiz programı karın için ayrı kalça bacaklar için ayrı ben iki tanesini seçtim lastikle yapılanı ve kalça için olanını yapıyorum çalışırken bacaklarım çok yanıyo.En azından popomun şekli düzeldi bacaklarımla popom birbirinden ayrıldı ama çok var daha böyle kısa zamanda düzelecek gibi değildi yani zayıfım ama kalınım bacaklarımda çok kalın hem basen var hemde iç bacaklarım var gevşediler iyice onları adam etmeye çalışıyorum.Bu arada kas şişmesi derken ben sporumu yaptıktan sonra bendede oluyo galiba bir bakıyorum kalça ve bacaklarım kalınlaşmış şekilde oluyo sonra normale iniyo.İlk zamanlar bırakmayı bile düşündüm çünkü incelecem yerde kalınlaşıyodum şimdi normale dönmeye başladı ama daha çok var.bence hayatın bir parçası olmalı spor ancak öyle istediğimiz vücuta sahip oluruz.

Son düzenleme:
X