Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bisikletinizin markasını ve modelini öğrenebilir miyim?
Evet inisli cikisli yapiyorum ben de eliptigi. Pilatesin yeri cok ayri daha hizli sonuc aliniyor ama evde yapamiyorum ben kaytariyorum spor salonunda hoca crunch agirlikli yaptirirdi ufff etlerim acirdi ama fistik gibi olmustum kisa zamanda
Callan nedir acaba ilk kez duyuyorum. Dumbell seti var ama esimin saolsun kendine gore aldigi icin agirlar ben bir tanesini iki elle kaldirarak yapabiliyorum. Her spordan sonra squat yapmaya calisiyorum bir de o kadar bakalim.
Rabbim acil şifalar versin inşallah bir an once sağlığına kavuşur.İyi aksamlar kızlar.Ben giremiyorum kk ya.Kuzenim kalp krizi gecirdi.Bypass olcak.Moralim bozuk.Evimde cok kalabalık,misafirlerim var.Hastahane ev arasında gidip geliyoruz....Spor yapamıyorum 3 gündür.....Benim bisikletim voit lc 310 memnunum bisikletimden.Yemekten 2-3 saat sonra ya da sabah 6-7 arası yapıyorum.En az yarım saat yapıyorum.Ben cok faydasını gördüm,sıkılastım selülitlerim yok oldu....Kabızlık problemini cok su içerek ve marketten hazır aldıgım kefir içiyorum.
Dizanteri cok halsiz bırakıyor.bu aralar yorma kendini.bol sıvı tüketmeye çalış. Ben de buna benzer bir dönemden gecmistim.insanin hali kalmiyor.bu arada ben de yazdığım hafta düzenli yaptım, sonra amipli dizanteri olarak 2 haftamı ayakta zor geçirdiğim için yapamadım.:2:
bu hafta tekrar başlayacağım
Cok tesekkur ederim.suan daha iyiyim.kendime cok iyi bakiyorum hastalik ilerlemeden bitti gibi.sanada cok gecmis olsun, doktora ve disciye gidecegim yazmışsın. Insallah önemli bir seyin yoktur.pikolata, gecmis olsun diyeyim, ilerlemeden gecip gitsin ins.. Sicak iceceklerle bilhassa nane limon, balli ihlamur ve taze meyvelerden cay yapip ic. İnsan hastayken hersey zul geliyor. Kis da hastalik eksik olmuyor.. Rabbim beterinden korusun..
burcuozer, Sana da cok gecmisler olsun. Nerden kaptin o mikrobu ya?:26:
Kızlar nasılsınız?Ben bu hafta hiç spor yapamadım.
Benimde pek verimli gecmedi.2 gün yaptım bir hafta boyunca.yeni haftada acısını çıkartırız artık.
dişçi neyse de öteki dr işim ciddi.Cok tesekkur ederim.suan daha iyiyim.kendime cok iyi bakiyorum hastalik ilerlemeden bitti gibi.sanada cok gecmis olsun, doktora ve disciye gidecegim yazmışsın. Insallah önemli bir seyin yoktur.
ben bugün çalıştım. artık yarım saatin altına düşmüyorum.Kızlar en son cuma günü 20 dakika eliptik bisikletle çalıştım. Hafta sonu calısamıyorum.evde olmuyoruz.yarın aksam yapabilirim anca.
Sizler ne yaptınız. Nerelerdesiniz.hadi bakalım tembellik etmek yok:)
bugün çalışırken sen geldin aklıma.. demek hala hastanede kuzenin :26:Ben bir süre daha yapamam.Gelen giden.Yatılı misafirlerim var... Hastalık dolayısıyla evim kalabalık.Bugun herkes gitti.Yattım bugun,kolumu kaldırcak halim yok.