Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Merhabalar;
Ben Cumartesi günü 35 dakika yaptım Pazar ve Pazartesi hiç yapamadım malesef.
Bu akşam 1 saat yapmayı planlıyorum.
İnşallah gider bütün kilolar kızçeler.
Hadi kolay gelsin herkese :)

ben de hamilelikte 19 kg almistim. 6 ay sonunda 17si kendiliginden gitmisti.

Ben de yarim saate ciktim. Bundan sonra ins dusmem.haftada 4-5 gunde ins sonuc alabilirim. Olcumde ins somut bi fark gorebilirim. Oyle iyi gaza gelirim biliyorum:KK1:
.

Kızlar dün spor yapamadım. Boğazım şişmiş. Kızımın da keyfi yok.sanırım bugün de yapamayacagim.en azindan mekik cekeyim diyorum.

Evet inisli cikisli yapiyorum ben de eliptigi. Pilatesin yeri cok ayri daha hizli sonuc aliniyor ama evde yapamiyorum ben kaytariyorum spor salonunda hoca crunch agirlikli yaptirirdi ufff etlerim acirdi ama fistik gibi olmustum kisa zamanda :KK9:

Callan nedir acaba ilk kez duyuyorum. Dumbell seti var ama esimin saolsun kendine gore aldigi icin agirlar ben bir tanesini iki elle kaldirarak yapabiliyorum. Her spordan sonra squat yapmaya calisiyorum bir de o kadar bakalim.

callan dediğim callanetics:KK34:

bu arada ben de yazdığım hafta düzenli yaptım, sonra amipli dizanteri olarak 2 haftamı ayakta zor geçirdiğim için yapamadım.:2:
bu hafta tekrar başlayacağım:KK9:

kızlar hepinize merhaba ben bugün malesef yapamadım çok temizlik yaptım fırsat bulamadım.yapan arkadaşları tebrik ediyorum.devam kızlar hepbirlikte kurtulucaz kilolardan:KK8:

İyi aksamlar kızlar.Ben giremiyorum kk ya.Kuzenim kalp krizi gecirdi.Bypass olcak.Moralim bozuk.Evimde cok kalabalık,misafirlerim var.Hastahane ev arasında gidip geliyoruz....Spor yapamıyorum 3 gündür.....Benim bisikletim voit lc 310 memnunum bisikletimden.Yemekten 2-3 saat sonra ya da sabah 6-7 arası yapıyorum.En az yarım saat yapıyorum.Ben cok faydasını gördüm,sıkılastım selülitlerim yok oldu....Kabızlık problemini cok su içerek ve marketten hazır aldıgım kefir içiyorum.

guzelim, gecmis olsun. Rabbim acil sifalar versin. İns cabucak toparlanir taburcu olur kuzenin. Hersey normale donunce sen de baslarsin sporuna..:KK31:

Ben de yaptim egsersizlerimi. Dusumu da aldim. Namaz kilip yaticam. Yarin sabah dr a gidicem, ogleyin de disciye.. Gunum yollarda gececek yarin, daha da eliptik yapmam:KK37::KK9:

pikolata, gecmis olsun diyeyim, ilerlemeden gecip gitsin ins.. Sicak iceceklerle bilhassa nane limon, balli ihlamur ve taze meyvelerden cay yapip ic. İnsan hastayken hersey zul geliyor. Kis da hastalik eksik olmuyor.. Rabbim beterinden korusun..

burcuozer, Sana da cok gecmisler olsun. Nerden kaptin o mikrobu ya?:26:

huuu, nerdesiniz hatunlar? :KK14:

bugünkü sporumu yaptım. yarın dışarıda olucam, akşam halim kalırsa inş çalaşırım..
hepinizi öpüyorum..:KK54:

Son düzenleme:
İyi aksamlar kızlar.Ben giremiyorum kk ya.Kuzenim kalp krizi gecirdi.Bypass olcak.Moralim bozuk.Evimde cok kalabalık,misafirlerim var.Hastahane ev arasında gidip geliyoruz....Spor yapamıyorum 3 gündür.....Benim bisikletim voit lc 310 memnunum bisikletimden.Yemekten 2-3 saat sonra ya da sabah 6-7 arası yapıyorum.En az yarım saat yapıyorum.Ben cok faydasını gördüm,sıkılastım selülitlerim yok oldu....Kabızlık problemini cok su içerek ve marketten hazır aldıgım kefir içiyorum.
Rabbim acil şifalar versin inşallah bir an once sağlığına kavuşur.

bu arada ben de yazdığım hafta düzenli yaptım, sonra amipli dizanteri olarak 2 haftamı ayakta zor geçirdiğim için yapamadım.:2:
bu hafta tekrar başlayacağım:KK9:
Dizanteri cok halsiz bırakıyor.bu aralar yorma kendini.bol sıvı tüketmeye çalış. Ben de buna benzer bir dönemden gecmistim.insanin hali kalmiyor.
pikolata, gecmis olsun diyeyim, ilerlemeden gecip gitsin ins.. Sicak iceceklerle bilhassa nane limon, balli ihlamur ve taze meyvelerden cay yapip ic. İnsan hastayken hersey zul geliyor. Kis da hastalik eksik olmuyor.. Rabbim beterinden korusun..

burcuozer, Sana da cok gecmisler olsun. Nerden kaptin o mikrobu ya?:26:
Cok tesekkur ederim.suan daha iyiyim.kendime cok iyi bakiyorum hastalik ilerlemeden bitti gibi.sanada cok gecmis olsun, doktora ve disciye gidecegim yazmışsın. Insallah önemli bir seyin yoktur.

Kızlar en son cuma günü 20 dakika eliptik bisikletle çalıştım. Hafta sonu calısamıyorum.evde olmuyoruz.yarın aksam yapabilirim anca.
Sizler ne yaptınız. Nerelerdesiniz.hadi bakalım tembellik etmek yok:)

Benimde pek verimli gecmedi.2 gün yaptım bir hafta boyunca.yeni haftada acısını çıkartırız artık.

Ben bir süre daha yapamam.Gelen giden.Yatılı misafirlerim var... :KK43: Hastalık dolayısıyla evim kalabalık.Bugun herkes gitti.Yattım bugun,kolumu kaldırcak halim yok.

Cok tesekkur ederim.suan daha iyiyim.kendime cok iyi bakiyorum hastalik ilerlemeden bitti gibi.sanada cok gecmis olsun, doktora ve disciye gidecegim yazmışsın. Insallah önemli bir seyin yoktur.
dişçi neyse de öteki dr işim ciddi.
anal çatlak sorunum var 1,5 senedir. dr ameliyat dedi. ocak ortasında ameliyat olucam. inş şifaolur..

Kızlar en son cuma günü 20 dakika eliptik bisikletle çalıştım. Hafta sonu calısamıyorum.evde olmuyoruz.yarın aksam yapabilirim anca.
Sizler ne yaptınız. Nerelerdesiniz.hadi bakalım tembellik etmek yok:)
ben bugün çalıştım. artık yarım saatin altına düşmüyorum.
ay sonunda ölçüm yapıcam inş somut bi sonuç alırım.

Ben bir süre daha yapamam.Gelen giden.Yatılı misafirlerim var... :KK43: Hastalık dolayısıyla evim kalabalık.Bugun herkes gitti.Yattım bugun,kolumu kaldırcak halim yok.
bugün çalışırken sen geldin aklıma.. demek hala hastanede kuzenin :26:
inş kısa sürede iyileşir de senin de düzenin normale döner..

kızlar hepinize merhaba inşallah hepiniz iyisinizdir.ben malesefki perşembeden buyana yapamadım oğlumda idrar enfeksiyonu olmuştu ondan dolayı cuma günü sünnet ettirdik onunla ilgileniyorum ama bugün öğlen gene yapıcam.spor yapınca kendimi daha dinç hissediyorum.sizler de yapıyosunuz değilmi nfk cım sen yapmışsın güzel güzelimm seninde kuzenine geçmiş olsun.

Günaydınlar kızlar nasılsınız?Bisiklete binemedim.Dısarıda bir işim vardı 1.5 saat durmadan yürüdüm.Havanın sogukluguna ragmen iyi ter attım.NFK anal catlak sorunun nasıl belirti verdi,nasıl teshis konuldu?Kuzenim hala hastahanede 1 hafta daha kalcak.Gelen giden kalabalık oluyor evim.Vakit ayıramıyorum eliptik bisiklete :KK43:

Kandeva tesekkür ederim canım.Sanada gecmiş olsun....Spor yapınca daha dinamik oluyor insan.

X