Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Dün ve önceki gün pideler,pastalar,tatlılar yedim.Cok kacırdıgımı düşündüm sporu fazla yaptım.Dün 5 ten sonra agzıma lokma koymadım.Bugun sabah 1 yumurtayla maydonozlu omlet 1 dilim ekmek,3 dilim peynir.10 da 1 portakal ve mandalina.Öglen yemegi 1 kase yesil mercimek.Şu saate kadar 2 litre su içtim.Aksamada kereviz yemegim var.Dünü böyle kurtarıyorum.

benim bisikletin markasıda dynamıc r210 dediğin gibi bi denicem inşallah yapabilirim bende.ne güzel kilo vermişsin bayağa bende veririm inşallah çok istiyorum kilo vermek çocuklardan önce zayıftım şimdi ise sorma bende şuan 84 düm bende 96 tan düştüm buraya ama daha çok vermem lazım:KK14:

eşim bişey demiyo yapmamada ben o işteyken yapıyorum akşamları ufaklık izin vermiyo hep ağlıyo salona getirincede ufaklık onu kucağıma almamı istiyo yapamıyorum.bende gündüz odada yapıyorum bugünden sonrada hep öğlen saati yapıcam

güzelimm bisiklete ters biniyorum demişsin ya oturur pozisyondamı yoksa ayaktamı göbek eritmek için. benimkindede oturmak için sele var ama bende ayakta yapıyorum sürekli

benim bisikletin markasıda dynamıc r210 dediğin gibi bi denicem inşallah yapabilirim bende.ne güzel kilo vermişsin bayağa bende veririm inşallah çok istiyorum kilo vermek çocuklardan önce zayıftım şimdi ise sorma bende şuan 84 düm bende 96 tan düştüm buraya ama daha çok vermem lazım:KK14:

Verirsin canım,mantıgını oturttun mu verirsin.Bende bir dönem duraklama oldu,onuda spor saatimi degiştirerek,suyu arttırarak ve sekeri keserek sürekliligini sagladım.Yapabilirsinnnn.

güzelimm bisiklete ters biniyorum demişsin ya oturur pozisyondamı yoksa ayaktamı göbek eritmek için. benimkindede oturmak için sele var ama bende ayakta yapıyorum sürekli

Benim bisikletle aynı model seleli...Ellerinle tutundugun yere popoyu dönüyorsun seleye tutunup ayakları paytak yapıyorsun,dengeyi saglayınca cevirmeye baslıyırsun.Ayakta sanki.çömeliyormuş gibi duruyorsun.İlk yapmaya calıştıgında dikkatli yap,yavas yap kaza yasama canım.Alışınca zaten hızlanıyorsun...Benim hem göbegim,hem dıs bacak hemde selülitlerim gitti....

benim programi kopyala yapistir mi yaptin bacim?:KK1:

resmen aynisi, yalniz benim 3 deil 5 kg fazlam var :KK53::KK9:

Hosgeldin
:13:

Hoşbuldum:) benim kız izin verse tempomu arttıracağım ama nerdeee.mekik çekiyorum"anne çekme" deyip karnıma oturuyor.

Günaydınlar kızlar...Bugun 1 saat eliptikle calıştım.Dün cok yemiştim.Böylelikle yediklerimide eritmiş oldum.Kızlar sizin cihazlarınızda kalori hesabı nasıl?Örnek olarak benimkinde 5.70 mesala bu ne kadar oluyor?Ben buna cok takılmadan yapıyorum 1 senedir.Şimdi 1500 kalorilik bir diyet yapmam gerekli.Bu yüzden ne yaktıgımı bilmem lazım.

Benim bisikletimin kalori hesabı nasıl bilmiyorum. Pili bitmiş hala alıp takamadım.yıllardır bisiklet bir köşede duruyordu.kullanmiyorum diye pilini çıkartmıştım.bu sefer düzenli kullanıcam, cok azimliyim.
Bu arada 1 saat tempo süper. Darısı başıma.ggünde 15-20 dakika calisarak ne kadar süre sonra sıkılasmaya baslarım acaba?

Bugün100 mekik çektim, 20 dakika da bisiklete bindim.buraya yazınca gaza geldim tempomu arttırdım:KK1:

Verirsin canım,mantıgını oturttun mu verirsin.Bende bir dönem duraklama oldu,onuda spor saatimi degiştirerek,suyu arttırarak ve sekeri keserek sürekliligini sagladım.Yapabilirsinnnn.

peki sen hangi satte spor yapıyorsun bide tok karnınamı aç karnınamı yapıyosun sen sporu.nfk ya spor hocası tok karnına yapmanın daha iyi olduğunu söylemiş bende aç karnına yapıyodum artık tok karnına yani yemekten 2 saat sonra yapıyorum.bende şekeri 11 senedir tüketmiyorum ama arada sırada çıkolataya hayır diyemiyorum.suyuda 2 lire bazen fazlasıda oluyo içmeye çalışıyorum

Yine yapabilmişsin canım buda basarı...Benim voit lc 310 bisikletim.Bisiklete ters biniyorum ayaklarımı penguen gibi yaparak sabitliyorum.Dengemi kuruncada baslıyorum yapmaya...86 kilodan 73.8 düştüm su an.Önce diyetisyene gittim,neyin yararlı neyin zararlı oldugunu ögrendim.Kabızlık problemini cözdüm.Sekeri tüketmiyorum 2 aydır....Herseyden yiyorum ama ölçülü.Günde 3 litre su tüketiyorum.

kabızlık olayını nasıl çözdün?

canım bisikletinden memnunmusun. ben voit sipariş vermiştim ama stokta kalmamış.

Dün ve önceki gün pideler,pastalar,tatlılar yedim.Cok kacırdıgımı düşündüm sporu fazla yaptım.Dün 5 ten sonra agzıma lokma koymadım.Bugun sabah 1 yumurtayla maydonozlu omlet 1 dilim ekmek,3 dilim peynir.10 da 1 portakal ve mandalina.Öglen yemegi 1 kase yesil mercimek.Şu saate kadar 2 litre su içtim.Aksamada kereviz yemegim var.Dünü böyle kurtarıyorum.

abarttığın bir öğünün ; günün demiyorum bak; telafisini bir sonraki öğünü atlayarak veya çok hafif yiyerek ( abartma durumuna gore değişir ama ben bir sonraki öğün hiç yemiyorum.ertesi günde sıkı diyet mantığıyla yiyorum) yapmak gerekiyor.
hemen telafi etmezsen iyice salıp iyice diyet modundan uzaklaşıyorsun...
kilolar öyle çabuk geri geliyor ki; anlamıyorsun bile.
kısacası ömür biter diyet bitmez arkadaşlar.

canım bisikletinden memnunmusun. ben voit sipariş vermiştim ama stokta kalmamış.

evet çok memnunum ben alalı 2,5 sene oldu ilk kullandığım zamanlar 6 kilo vermiştim sonra hamile kalınca ara vedim doğumdan sonra hemen başlayamadım ama 3 aydır düzenli kullanıyorum ve 12 kilo verdim.hamilelikten önce hem sabah hem akşam 30 dakika yapıyodum çok faydası var voit aynı model galiba

Yine yapabilmişsin canım buda basarı...Benim voit lc 310 bisikletim.Bisiklete ters biniyorum ayaklarımı penguen gibi yaparak sabitliyorum.Dengemi kuruncada baslıyorum yapmaya...86 kilodan 73.8 düştüm su an.Önce diyetisyene gittim,neyin yararlı neyin zararlı oldugunu ögrendim.Kabızlık problemini cözdüm.Sekeri tüketmiyorum 2 aydır....Herseyden yiyorum ama ölçülü.Günde 3 litre su tüketiyorum.

canım bisikletinden memnunmusun.ben voit sipariş vermiştim ama stokta kalmamış. iyi birşey almak ve uzun yıllar kullanmak istiyorum.

arkadaslar bızımde elıptık bısıkletımız var esım bı ara bayagı kılo verdı duzenlı yaptı ben buaralar yapmak ıstıyorum ama ama 6 7 dk nefes nefese kalıyorum bacaklarımda derman kalmıyo o kadar yorulduguma gore sadece 10 cal. ancak yakmıs oluyorum sızlerı okuyunca motıve oluyorum ama bogazımıda tutmam lazım

herkese tek tek sordum, sanada sorayım.sizin bisikletin markası ve modeli ne; memnun musunuz?

Dusuk seviyeden yavas yavas cikip dusuruyorum bisikletimde programlar var merdiven cikiyor iniyor daga tirmaniyor gibi onlari kullaniyorum.Onlarda mesela bir anda 2ye dusuyor sonar 9 a cikiyor. Programa uymazsam 4uncu seviyeden baslayip 15 dakika sonra 6-7 arasi seviyede daha hizli 5 dakika yapip geri 4de iniyorum ve bitiriyorum. Birazdan yine gecicegim basina hatta asure de yedim ohhh cezami cekmeliyim :KK47:

bisikletinizin markasını ve modelini öğrenebilir miyim?

:KK14:
evet çok memnunum ben alalı 2,5 sene oldu ilk kullandığım zamanlar 6 kilo vermiştim sonra hamile kalınca ara vedim doğumdan sonra hemen başlayamadım ama 3 aydır düzenli kullanıyorum ve 12 kilo verdim.hamilelikten önce hem sabah hem akşam 30 dakika yapıyodum çok faydası var voit aynı model galiba
vuhuuuu ! Supper ya. 3 atda gunde yarim saatle mi verdin o kiloyu?

:KK14:
vuhuuuu ! Supper ya. 3 atda gunde yarim saatle mi verdin o kiloyu?

yok canım malesef keşke 3 ayda verebilseydim doğumdan buyana 12 kilo verdim ama eliptik kulanmaya başladıktan sonra 5 kilo verdim ama buaralar durakladım işte yapmaya devam ediyorum ama inşallah vermeyede devam ederim bugünde 35 dakika yaptım 5 dakikada tvist yaptım.suyumuda içmeye devam ediyorum.seni dinleyip tok karnına yapıyorum saat 12:30 da yaptım.bundan sonra haftaiçi 5 gün yapıcam.

X