Bende 1.60 boyundayim dogumdan sonra 72 ile basladim eliptik bisiklet ve diyetle su an 66.5 um. Hedefim 55 lere inmek. Haftada 3 gun yapıyorum ben sadece. Beraber yapariz istersen.Kızlar Merhabaa. Ben 76 kilo 1,62 boyundayım. Evime eliptik bisiklet aldım bu karantina zamanları için. Yanında da diyet yapmaya çalışıyorum. Eliptik bisikleti olanlarla birlikte spor yapabiliriz bence. Katılmak isteyen var mıı ??
Ben aynı zamanda ip de atlıyorum. İp atlamak isteyende olursa beraber atlayabililiriz
Kaç dakika ve hangi seviyede biniyorsunuz ? Ve diyet için ne yiyip içiyorsunuzBende 1.60 boyundayim dogumdan sonra 72 ile basladim eliptik bisiklet ve diyetle su an 66.5 um. Hedefim 55 lere inmek. Haftada 3 gun yapıyorum ben sadece. Beraber yapariz istersen.
maşallah canım harikasın. Ben daha 25 gündür falan eliptik yapıyorum. 3kilo verdim haftada 6 gün yapıyorum ben. beraber yapabilirizzBende 1.60 boyundayim dogumdan sonra 72 ile basladim eliptik bisiklet ve diyetle su an 66.5 um. Hedefim 55 lere inmek. Haftada 3 gun yapıyorum ben sadece. Beraber yapariz istersen.
Diyetisyenle birlikte gidiyorum canim. Haftada 3 gun en basit seviyede yarim saat yapiyorum.Kaç dakika ve hangi seviyede biniyorsunuz ? Ve diyet için ne yiyip içiyorsunuzboy 1.60 kilo 70 benim de zayıflamam lazım
Oo baya yoğun yapiyorsun sen. Tamam yapalim beraber. Kac kilosun boyun kac hedefin kacmaşallah canım harikasın. Ben daha 25 gündür falan eliptik yapıyorum. 3kilo verdim haftada 6 gün yapıyorum ben. beraber yapabilirizz
Her bünye farklı oldugu için bilmediğim güvenli olmayan diyet programlarını da uygulamak istedim. Ama virüs bitince mutlaka gidicem diyetisyene. Oruç tutuncada yemek yerken haddimi aşıyor gibiyimDiyetisyenle birlikte gidiyorum canim. Haftada 3 gun en basit seviyede yarim saat yapiyorum.
Her bünye farklı oldugu için bilmediğim güvenli olmayan diyet programlarını da uygulamak istedim. Ama virüs bitince mutlaka gidicem diyetisyene. Oruç tutuncada yemek yerken haddimi aşıyor gibiyimDiyetisyenle birlikte gidiyorum canim. Haftada 3 gun en basit seviyede yarim saat yapiyorum.
Yap canım hiç üşünmee hem miden rahatlar sahurda daha rahat yemek yersinyapalım bende de var iftardan sonra yapmak istiyorum ama üşeniyorum
Evet canım. Ve 1 saat yapmaya çalışıyorum.Oo baya yoğun yapiyorsun sen. Tamam yapalim beraber. Kac kilosun boyun kac hedefin kac
Bende virüs yüzünden diyet yapmaktan korkuyorum o yüzden az yiyorım sadece. Şu virüs bitsin doğru diyetisyeneHer bünye farklı oldugu için bilmediğim güvenli olmayan diyet programlarını da uygulamak istedim. Ama virüs bitince mutlaka gidicem diyetisyene. Oruç tutuncada yemek yerken haddimi aşıyor gibiyim
Ben yarim saatte yorgunluktan ölüyorum nasil dayaniyorsun masallah iyi kilo vermissin.Evet canım. Ve 1 saat yapmaya çalışıyorum.
75.8 kiloyum 80den düştüm 1.62 boyun
Hedefim de şuanlık 70 -68-65-63 sırayla basamak şeklinde inmek istiyoeum
Ben de ☝Bende virüs yüzünden diyet yapmaktan korkuyorum o yüzden az yiyorım sadece. Şu virüs bitsin doğru diyetisyene
direniyorum valla. Ramazandan önce 70 dakika bile yapıyordum ama şimdi gece 10-11 gibi bisiklete biniyorum. Yarım saatten sonra nefesim kesiliyor resmen.40 dakika yapıp bırakıyorum. Daha sonra 20 dakika horon oynuyorumBen yarim saatte yorgunluktan ölüyorum nasil dayaniyorsun masallah iyi kilo vermissin.
direniyorum valla. Ramazandan önce 70 dakika bile yapıyordum ama şimdi gece 10-11 gibi bisiklete biniyorum. Yarım saatten sonra nefesim kesiliyor resmen.40 dakika yapıp bırakıyorum. Daha sonra 20 dakika horon oynuyorumbeni gören deli sanar ama çok kalori yakıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?