eliptik bisiklet ??????????????

bebekkkkkk

YİĞİT'İMMM
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
191
0
arkadaslar eliptik bisiklet kullanıp memnun olan varmı??vermem gerekn 25 kılom var ve elıptık bısıkletı önerdıler..sizinde fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var....

oturarak degilde ayakta yapilanlari cok iyi ve cok kalori yaktiriyor.yavas yavas suresini arttirirsiniz.ilk basta zorluyor cunku.butun vucudu calistiriyor.sirt bel,kollar,bacaklarin butun kisimlari.digeri sadece oturarark oldugu icin bacaklara iyi geliyor.

oturarak degilde ayakta yapilanlari cok iyi ve cok kalori yaktiriyor.yavas yavas suresini arttirirsiniz.ilk basta zorluyor cunku.butun vucudu calistiriyor.sirt bel,kollar,bacaklarin butun kisimlari.digeri sadece oturarark oldugu icin bacaklara iyi geliyor.

ayakta olanı daha zorluyormuş ama daha iyi diyorlar..tşk ederim.. alayım ayakta olanlardn bakalım işe yarıyormu:)))

eliptik bisikletim geldi:)almak isteyenlere öneririm gercekten bütün vucüdü çalıstırıyor.ilk gün 10 dkka zor yapabıldım artık yavas yavas artıracagız süreyi..sauna esofmanda aldım..bayramdan sonra diyetde yapacagım.umarım herşey yolunda gider ve zayıflarım:))))))))))

eliptik bisikletim geldi:)almak isteyenlere öneririm gercekten bütün vucüdü çalıstırıyor.ilk gün 10 dkka zor yapabıldım artık yavas yavas artıracagız süreyi..sauna esofmanda aldım..bayramdan sonra diyetde yapacagım.umarım herşey yolunda gider ve zayıflarım:))))))))))
acaba eliptik ile zayıflama sonucunuz ne oldu merak ediyorum.

Hangi marka aldınız ?
Diyet ve spor yyguladıysanız sonuçları bizimle paylaşırmısınız. ?

X