Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dynamic E18 Manyetik Seleli Eliptik Bisiklet olanından var bende. Manyetik olduğu için kayış yok ve çok sessiz istediğim saatte kullanabiliyorum.Genel olarak da memnunum.
Bende koşu bandı da var ama eliptik bisiklet hem daha çok kalori yaktırıyor, vücudun daha çok yerini çalıştırıyor , daha az yer kaplıyor ve daha sessiz. Selülit sıkıntın da varsa eliptik bisikletin daha faydasını görürsün. Ayrıva koşu bandı dizlere zarar veriyor diye duymuştum.Sessiz olmasi cok cok iyi. Sizce nasil, 5 kilo fazlam var. Yuruyus bandiyla eliptik bisiklet arasinda kaldim. Eliptik bisiklet sizce daha dogru bir tercih mi ?
Bende koşu bandı da var ama eliptik bisiklet hem daha çok kalori yaktırıyor, vücudun daha çok yerini çalıştırıyor , daha az yer kaplıyor ve daha sessiz. Selülit sıkıntın da varsa eliptik bisikletin daha faydasını görürsün. Ayrıva koşu bandı dizlere zarar veriyor diye duymuştum.
altis marka seleli buldum 2. el kayışlıymış ama çok ses çıkmıyor dediler daha teslim almadım iyimidr acabaDynamic E18 Manyetik Seleli Eliptik Bisiklet olanından var bende. Manyetik olduğu için kayış yok ve çok sessiz istediğim saatte kullanabiliyorum.Genel olarak da memnunum.
Sauna eşofman giymeni tavsiye ederim bende spor yaparken bacaklar gr terlemiyor Du şimdi su gibi oluyorumBende bugün sipariş verdim eliptik. Dynamic fx55 markası. Umarım memnun kalırım 78 kılıyım evde spor yapıyorum ama hiç terlemiyorum.
Benim eliptik bisikletin aynısı ben çok memnunum sesi varla yok arası bişeyaltis marka seleli buldum 2. el kayışlıymış ama çok ses çıkmıyor dediler daha teslim almadım iyimidr acaba
Yamunanin korsesini aldım bir tık daha fazla terliyorum ama sadece bacaklar. Havalar iyi olsa çıkıp koşmak istiyorum. Bu eliptik umarım ise yararSauna eşofman giymeni tavsiye ederim bende spor yaparken bacaklar gr terlemiyor Du şimdi su gibi oluyorum
Zayıflama topiklerine katıl yalnız diyet olmuyo malesef ben 100.1kilodan 76 ya düştğmYamunanin korsesini aldım bir tık daha fazla terliyorum ama sadece bacaklar. Havalar iyi olsa çıkıp koşmak istiyorum. Bu eliptik umarım ise yarar
Buldun mu canım ben de var eliptik kondisyon. Hangi şehirdesinkızlar 300-350 tlye kadar eliptik bisiklet almak istiyorum. 2. elde olur. acil kilo vermem lazım. bir sürü marka-model var çok kararsız kaldım. tavsiye edebileceğiniz ürün varmı?
Bende bugün sipariş verdim eliptik. Dynamic fx55 markası. Umarım memnun kalırım 78 kılıyım evde spor yapıyorum ama hiç terlemiyorum.