Eliptik Bisiklet Kullanıp Zayıflayanlar?

themeltem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
4
2
27
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bugün Dynamic 901 marka eliptik bisiklet aldım. İlk defa bir spor aleti kullanacağım. Elime ulaşması 1 haftayı bulur herhalde. Sizler daha önce bu markayı duydunuz ya da kullandınız mı? Herhangi başka bir marka da olabilir, eliptiğin yararını gördünüz mü? Ayrıntılı olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)

Bu bisiklet ile her gün 30 dakika spor yapıyorum kalçayı eritiyor göbek eritmez ki aslında benim kalçamda yok oysaki spor hocanın dediği ilk önce yan yağlar erirmiş en son göbek ki en zor olanı göbek, göbek ise koşu bantında erir

Öncelikle iyi geceler. Benim basen, simit bölgesi yani kalça felaket geniş ve büyük baldırlarım da öyle yani eliptik bunların erimesi açısından işe yarar mı? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bu arada.

En azında sıklaşır şekile girer hergün en az 30 dakika hızlı bir şekilde kullanın, sonrası 1 saat kullanın spor ağrılarına karşı bir kür içeceğim var bunu kullanın hem kilo verdiriyor, almanya dan aldım bu bilgiyi paylaşayım herkes faydalansın
Altın içecek

2 tatlı kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
Yarım çay kaşığı karabiber
1 bardak portakal suyu
Bunu haftanın 3 günü iç
Spordan sonra ağrıların yok olacaktır
Vücudunun iltihaplı bölgelere iyi gelecektir kolay gelsin

Çok teşekkür ederim, eliptik bir gelsin ağrım olursa deneyeceğim.

Mutlaka kullanın. Ben de aldım. Aşırı terlettiği için hastalandım dikkat etmeme rağmen. O yüzden biraz baharı bekliyorum. Çok yakın arkadaşım günde yarım saat 2 ay yaptı. 10 kilo kadar verdi ve baseni selüliti falan kalmadı. Tbi bu arada yediklerine de dikkat etti. Ama bıraktıktan snra da eskisi gibi olmadı. Sporla verilen kilolar kolay kolay geri gelmiyor.

Merhaba, bu markadan ve eliptik bisikletten memnun musun acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…