Eliptik bisiklet ile kilo verenler yardım edin :)

handeulker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
10
1
31
Ben eliptik bisiklet aldım. Sabah uyandığımda sıcak suya limon suyu koyarak içiyorum. Sonra direk eliptik bisikletime biniyorum. 40 dk kullanıyorum . Bol su tüketiyorum. Sizler nasıl kullandınız ve kilo veren oldu mu ? Acil kilo vermem lazım Kilolarla başım derttee

Bende kulaniyorum bu biskletdan duzenli yapsan killo verirsen.benimda dogum kilolarim vardi 1 ay duzenli yaptim bacaklarim bayabir inceldi gobecim kucucuk kaldi.ama ben sabah 40 dk aksam 1 saat yapiyordum.su an yapamiyorum bebisim cok yaramaz zaman bulamiyorum

Sorma benimde ufaklık var malesef günde 40 dk yapıyorum. Kalçalarımla sorunum var erimesi lazımmm

Kac kilo ile hamile kaldin kac kilo fazlan kaldi?ben 55kg hamile kaldim.dogumdan sonra 65kg kaldim su an 60kg.ama hadefim 50kg

Ben hamileliğim boyunca 8 kilo aldım oda doğumdan sonra gitti . Stresten kilo aldım ben 84 oldum 1.52 boyum var 55-50 olsam yeter . O kiloya kadar inersem 48 olmak isterim. Dediğim gibi kalçalarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…