• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elinin altında mı tutmak istiyor ? dalga mı geçiyor ?

HaYDuT06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar. uzun bir hikaye ama özet geçmeye çalışacağım fakat ufak ayrıntıları anlatmam lazım ki bana yardımcı olabilesiniz :5:
3 yıldır bazen sabahları karşılaştığım daha sonra annelerimizin tanıştığı ve bir gün ne olursa olsun yapacağım diyerek büyük bir cesaret ile komşu oğluna telefon numaramı verdim. kısa bir süre sonra ilk konuşmamız gerçekleşti. çok şaşkın olduğunu fakat benimle tanışmak istediğini söyledi. ilk buluşmamız tabiki benim kendimi ona anlatmamla geçti aklımda fikrimde kötü bir niyet olmadığını sadece bir merhaba demek istediğimi vs. çok olgun bir şekilde karşıladı ve sevindiğini görüşmek istediğini dile getirdi. güzel bir akşam yemeğiydi. sonlarına doğru rahatsız olup olmayacağımı sorarak abisini davet etti. ve abisiylede çok hoş bir sohbet tanışma ortamı oldu. devam eden günlerde çok fazla üzerine gitmemek adına araya mesafe koyarak arkadaşça görüşmeye başladık. ilerleyen günlerde biz artık ne istediğimizi biliyorduk ve güzel bir beraberlik başladı. sıkıntılarım şunlardı haftada 1 gün görüşüyor olmamız telefon konuşmalarımızın kısa ve günde 1 belki 2 kere olması. evet ben ona daha yakın olmak istiyordum. devam eden günlerde arkadaşlarıyla tanıştım sohbetler muhabbetler. fakat haftanın bir günü yanında olduğum sürede sevgiliyim yanından ayrıldıktan sonraki gün normal arkadaşı gibiyim. içki muhabbeti dışında başka bir ortamda görüşmedik. sevmiyormuş rahat edemiyormuş sık görüşmelerden sık aramalardan hoşlanmıyormuş. eyvallah dedim. nereye gittiysem davet ettim şunu yapıcam gel dedim buraya gidicem hadi gidelim dedim arkadaşlarımın yanına gidicem gel azcık oturup kalkarız dedim hepsinede bir şekilde yok dedi. araya ramazan ayı girdi ve 1 ay boyunca benimle görüşmedi. ne zaman arasam erkeklerin takıldığı bir yer var oradaydı. doğum gününde bile hediyesini vermek için oraya gittim ve 5 dakika gördükten sonra yanından ayrıldım. bayramdan sonrası bu güne kadar hep bu şekilde devam etti. o ne zaman görüşmek isterse o zaman görüşüldü o ne yapmak isterse o yapıldı. şikayetçi miyim? hayır ben onun yanında kendimi mutlu hissediyorum. veeee bir gün patladım açtım ağzımı yumdum gözümü yetmedi üstüne birde mesaj yazdım. kendimi kötü hissetmeye başlamıştım gel deyince gel git deyince git dur işte güzelim elimin altında ben böyle olmasını istemiyordum. 1 hafta sonra aradı ve tekrar görüşmeye başladık. son görüşmemiz 3 hafta önceydi kalabalık ve keyifli bir ortamdaydı benimle ilgileniyor. ilk buluşmamızdaki konuşmalarımı hatırlıyor daha sonra ne zaman nerde ne dediğimi hatırlıyor çok şaşırtmıştı beni ogün tanıdığım kişi o olamazdı. içimden "evet isyanlarımı anladı demiştim" 3 haftadır yine o malum gittiği yere gidiyor görüşmüyoruz görüşelim dediğimde bahaneler buluyor konuşmaya başladığımda sana öyle geliyor sen garip şeyler düşünüyosun bence bi sıkıntı yok her şey yolunda tavrına bürünüyor. bir akşam sabaha kadar telefonumu kapattım (oda yapıyor bazen) ertesi gün aynı onun yaptığı gibi hiç bir şey olmamış gibi aradım ve hiç bir şey sormadı bana. en son konuşmada bu oldu naber iyi senden bendende oldu o zaman görüşürüz...
geçen hafta ben yine dellendim sen benimle görüşmek istemiyosun elinden gelen herşeyi yapıyosun beni kendinden soğutmak için fakat ben anlamıyorum dimi dedim saçmalama niye böyle düşünüyosun vs biz bi konuşalım böyle olmuyor dedi daha görüşcez...

söylemem gereken herşeyi söyledim olmadı mesajla yazdım. rahatsız olduğum şeyleri hoşlanmadığım şeyleri ondan beklediğim şeyleri fakat hep kaçamak cevaplar hep sen yanlış anlıyosun sen kompleksli bir insansın akışına bırak vs tarzı cevaplar aldım.

seviyorsa neden yanımda değil sevmiyorsa neden bırakmıyor beni ? (ikimizdede ister istemez bir çekingenlik var annelerimizin yakın olmaları benim annesiyle tanışmam hatta 1 keresinde evlerine gitmem (ki çok hoşuna gitmişti bu bizdemisin ne güzel otur dışarı filan çıkma demişti) )

zamanamı bırakmalıyım yoksa hiç uzatmamalı mıyım ?

büyük dip not : ASLAN burcu ve tamamen ben ne istersem o olur mantığında egosuda tavanlarda. bende tam tersi balık burcuyum :(

Son düzenleme:
elinde altında tutmak istiyordur..

sen ben kararlıyım kesin ayrılcam bitti artık desen bir iki mızıklanır belki sonra da yoluna bakar gibi geldi

pek öle sana deli divane asık ve sensiz yapamıcakmıs gibi birine benzemiyor canım uzgunum...

kimseye eyvallahı yok bana hiç olmaz herhalde farketmiyor ufacık bir şeyde kim olursa olsun "sen bilirsin" deyip umrumda değilsin moduna geçiyor

başka kızlarla görüşüyor olabilir mi?

bence hem kendi hayatını yaşıyor, hem de arada sırada seninle takılıyor görüşüyor falan. bence uzatma bitir

Kacan kovalanir misali sende ona onun sana yaptigi gibi yap mesela sana su gun bulusalim mi diyor hemen bir bahane bul ve senin istedigin bir gun soyle ona baska turlu bos zamanim yok de. Mesajlarina hemen cevap verme sallantiya al aradan 5-6 saat bilemedin birgun gecsin hatta ve hatta 2-3 gun telefonunu kapali tut!

Daha olmadi ona nispet eder gibi eylenmene bak yani sanki ustunden buyuk bir yuk gitmis gibi davran hic umursama canim...

KACAN KOVALANIR UNUTMA...

Herkeze hak ettigi kadar deyer ver canim bu canindan cok sevdiginde olsa cunku sonunda sen uzuluyorsun.

Haddini bilsin artik, birazda o caresiz kalsin birak!

çok denedim başkasımı var diye çok zorladım hatta bir gün hiç beklemediği bir anda birşeyden kuşkulanıp telefonunu çıkar karıştıracağım dedim hiç bir iz bulamadım. ne zaman arasam kahvede ne zaman arasam erkeklerin yanında işi gereğide çevresinde pek bayan yok

kimseye eyvallahı yok bana hiç olmaz herhalde farketmiyor ufacık bir şeyde kim olursa olsun "sen bilirsin" deyip umrumda değilsin moduna geçiyor

işte sorunda burda...

sen herkesmisin?

kimseye yok bana hiç olmaz ne demek? seni seviyosa degerli olman farklı biyerde olman gerekmez miydi?

hani sana saygısı? hani verdigi deger?...

yerinde olsam yoluma bakarım... en sinir oldugum erkek tipidir.. umursuz rahat geniş...

neler yapmadımki ben hiç ona deli divane sana aşığım gibi davranmadım hiç bi zaman saat başı arayıp her gün hal hatır sormadım o nasıl davrandıysa bende öyle davrandım. hatta onun bu duruşundan kaynaklı bendede bir soğuma oldu buda onun farkında.

Kacan kovalanir misali sende ona onun sana yaptigi gibi yap mesela sana su gun bulusalim mi diyor hemen bir bahane bul ve senin istedigin bir gun soyle ona baska turlu bos zamanim yok de. Mesajlarina hemen cevap verme sallantiya al aradan 5-6 saat bilemedin birgun gecsin hatta ve hatta 2-3 gun telefonunu kapali tut!

Daha olmadi ona nispet eder gibi eylenmene bak yani sanki ustunden buyuk bir yuk gitmis gibi davran hic umursama canim...

KACAN KOVALANIR UNUTMA...

Herkeze hak ettigi kadar deyer ver canim bu canindan cok sevdiginde olsa cunku sonunda sen uzuluyorsun.

Haddini bilsin artik, birazda o caresiz kalsin birak!

@Cookie_Dough katiliyorum gercekten böyle seviyor yada asik gibi birsey yok ... Yani yazdiklarindan bu anlasiliyor..

Bu icki muhabbeti konularinida hic mi hic sevmiyorum ya.. Ben yerinde olsam hemen birakir kendi yoluma bakardim adam bakmis ben armasam o ariyor sormasam o soruyor...

Yine allah herseyin hayirlisini versin...

katılıyorum sana en nefret ettiğim ilişki tarzı iki ucu ... değnek ne üdüğü belirsiz kankamıyız sevgilimi. kankaysak niye elimi tutup öpüyosun sevgiliysen neden yanımda yoksun. çok haklısın sabredeyim dedim şimdiye kadar neler kimler için sabretmedim ama sabrımda kalmadı artık. zorla sevgi dileniyomuşum gibi hissediyorum kendimi :(

işte sorunda burda...

sen herkesmisin?

kimseye yok bana hiç olmaz ne demek? seni seviyosa degerli olman farklı biyerde olman gerekmez miydi?

hani sana saygısı? hani verdigi deger?...

yerinde olsam yoluma bakarım... en sinir oldugum erkek tipidir.. umursuz rahat geniş...

peki sizlere bir sorum var...
korktuğu için olabilirmi ? erkeklerde bu çok olurya. aman başıma bela almayım gibisinden.. yakınlaşmaktan aramızdaki bağdan (ailesel) aklında evlilik düşüncesi olmamasından fakat benimle istediği gibi hareket edemeyeceğini bilip kendinide benide bir şekilde uzaklaştırmasından. ne bileyim böyle şeyleri düşünmeye başladım ben acaba mı diyerek ??

Seni üzmek istemem ama objektif olarak bakınca aslında siz sevgili falan olamamışsınız...3hafta önce görüşmek falan o seni resmen elinde tutuyor...Seni sevmediği ortada bunu duymak belki acı gelecek sana ama..Bırak resti çek yoluna git uğraşma adam seni umursamıyor daha iyisini bulursun inşallah böyle biriyle vaktini öldürme kısmetini de kapatma derim ben....

arkadaşım sevgilin seni bence arkadaşı gibi görüyor.sevgili gibi görmüyor.o yüzden aramıyor sormuyor.sen onunla güzel muhabbet ettiği ,içerken yanında olan bir dost.sen komşunun kızı konumundasın.komşunun kızı olduğun için seni kıramayıp sanki sevgiliymişiniz gibi davranmış.seni sevse yakınlık duysa aramadan duramaz.sesini duymak isterdi.sen ona telefonunu vermişsin ya seni kıramadı.seninle görüştü.şimdii artık seni istemiyor.sen bırak diye yapıyor.

haklısın sanırım. ben ona bir şans vermiştim ama 3 gün sonra yine eski haline geri döndü....

Seni üzmek istemem ama objektif olarak bakınca aslında siz sevgili falan olamamışsınız...3hafta önce görüşmek falan o seni resmen elinde tutuyor...Seni sevmediği ortada bunu duymak belki acı gelecek sana ama..Bırak resti çek yoluna git uğraşma adam seni umursamıyor daha iyisini bulursun inşallah böyle biriyle vaktini öldürme kısmetini de kapatma derim ben....

ama ben onu bıraktım hemde çok ciddi bir şekilde o aradı ve inan o aramasa aramayı düşünmüyordum. ama bende insanım işte ona karşı boş değilim ki :(
hata ettim sanırım tekrar görüşmekle.
arkadaşım sevgilin seni bence arkadaşı gibi görüyor.sevgili gibi görmüyor.o yüzden aramıyor sormuyor.sen onunla güzel muhabbet ettiği ,içerken yanında olan bir dost.sen komşunun kızı konumundasın.komşunun kızı olduğun için seni kıramayıp sanki sevgiliymişiniz gibi davranmış.seni sevse yakınlık duysa aramadan duramaz.sesini duymak isterdi.sen ona telefonunu vermişsin ya seni kıramadı.seninle görüştü.şimdii artık seni istemiyor.sen bırak diye yapıyor.

Back
X