ben 30 o 33 yaşında
kimseye eyvallahı yok bana hiç olmaz herhalde farketmiyor ufacık bir şeyde kim olursa olsun "sen bilirsin" deyip umrumda değilsin moduna geçiyor
Kacan kovalanir misali sende ona onun sana yaptigi gibi yap mesela sana su gun bulusalim mi diyor hemen bir bahane bul ve senin istedigin bir gun soyle ona baska turlu bos zamanim yok de. Mesajlarina hemen cevap verme sallantiya al aradan 5-6 saat bilemedin birgun gecsin hatta ve hatta 2-3 gun telefonunu kapali tut!
Daha olmadi ona nispet eder gibi eylenmene bak yani sanki ustunden buyuk bir yuk gitmis gibi davran hic umursama canim...
KACAN KOVALANIR UNUTMA...
Herkeze hak ettigi kadar deyer ver canim bu canindan cok sevdiginde olsa cunku sonunda sen uzuluyorsun.
Haddini bilsin artik, birazda o caresiz kalsin birak!
işte sorunda burda...
sen herkesmisin?
kimseye yok bana hiç olmaz ne demek? seni seviyosa degerli olman farklı biyerde olman gerekmez miydi?
hani sana saygısı? hani verdigi deger?...
yerinde olsam yoluma bakarım... en sinir oldugum erkek tipidir.. umursuz rahat geniş...
Seni üzmek istemem ama objektif olarak bakınca aslında siz sevgili falan olamamışsınız...3hafta önce görüşmek falan o seni resmen elinde tutuyor...Seni sevmediği ortada bunu duymak belki acı gelecek sana ama..Bırak resti çek yoluna git uğraşma adam seni umursamıyor daha iyisini bulursun inşallah böyle biriyle vaktini öldürme kısmetini de kapatma derim ben....
arkadaşım sevgilin seni bence arkadaşı gibi görüyor.sevgili gibi görmüyor.o yüzden aramıyor sormuyor.sen onunla güzel muhabbet ettiği ,içerken yanında olan bir dost.sen komşunun kızı konumundasın.komşunun kızı olduğun için seni kıramayıp sanki sevgiliymişiniz gibi davranmış.seni sevse yakınlık duysa aramadan duramaz.sesini duymak isterdi.sen ona telefonunu vermişsin ya seni kıramadı.seninle görüştü.şimdii artık seni istemiyor.sen bırak diye yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?