• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elinde fazla menopur 75 IU olan var mı?

zeykus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
1.196
1.155
83
32
Kızlar merhaba, menopurla tedaviye başladım salı günü pazartesi kontrole gideceğim yani 6 gün kullanmam lazım 2 kutu yazdı doktor ama rapor hala çıkmadığı için eczane 1 kutusunu verdi diğerini bekletiyor vemek için raporun çıkmasını. Yarına kadar rapor çıkmazsa pazar günü için ilacım yok, ilaç çok pahalı birini ödedik raporsuz diğerini ödeyecek durumda değiliz. Elinde tedavi fazlası menopur 75 olan var mı?

Kızlar merhaba, menopurla tedaviye başladım salı günü pazartesi kontrole gideceğim yani 6 gün kullanmam lazım 2 kutu yazdı doktor ama rapor hala çıkmadığı için eczane 1 kutusunu verdi diğerini bekletiyor vemek için raporun çıkmasını. Yarına kadar rapor çıkmazsa pazar günü için ilacım yok, ilaç çok pahalı birini ödedik raporsuz diğerini ödeyecek durumda değiliz. Elinde tedavi fazlası menopur 75 olan var mı?
Naptiniz aceba ?

Eczaneyle sorun yaşamıştım o zaman da rapor çıkmazsa ilacını vermem olaylarına girmişti bunalmıştık baya ama çözdük çok şükür 😊 4 yumurtam oldu 8 ekimde aşılamam yapıldı bekliyoruz 😊
Oh hamdolsun 😍insallah guzel sonuclar cikar pozitif gorursunuz

Back