Elinde egzama olanlar nasıl geçti bana bir ümit verin😔

Egzemanız ilk başlamadan önceki yani hayatınıza ilk girmeden önceki süreçte yaşadığınız derin ayrılık travması üzerine çalışın. Geçmiş olsun.
Derin bir ayrılık travmasi yaşamadım:)
13 yıllık evliyim evlendikten sonra temizlik vs artınca başladı
Dediğinize insalh cevap vermisimdir

Geçmiş olsun aynı sıkıntı ablamda vardı papatya suyu ile yıkiyordu gün içerisinde bir kaç kez 2 haftada da tamamen geçti şuan 2 elindedir vardı ablamın inşallah sizede şifa olur

Koltuk altımda ve ellerimde var ara ara geçiyor sonra tekrar çıkıyor sarı kantaron kremi veya güzel nemlendirici kullan azıcık kurursa tekrar sür benimki öyle geçiyordu şuan sınavlar var tabi tekrardan çıktı kesin geçmiyor

bath and body works sitesine girin. köpük sabunlarından ve lavender- vanilla ayak kreminden şipariş verin. ellerinizi sadece köpük sabunla yıkayın. ayak kremini lezyona sürün, genel nemlendirici olarak kullanın. aroma terapi de cabası.
deri hastalıkları kanaatimce psikolojik temellidir. kendinizi, sıkıntınızı anlamaya çalışın. kendi gücünüzle, imkanınızla çözemiyorsanız psikiyatr yardımı alın. en az dermatolog kadar gerekli olabilir. geçmiş olsun.

Ayni dertten muzdarip olarak Prof. Saracoglu hocanin beyaz dut kurusu kurunu yaptigim zamanlar ellerim pamuk gibi oluyor, cilt uzerine bariyer yapiyordu. Gunluk cok yikamamak, surekli egzamaya karsi tibbi medikal kozmetik urunleri kullanmak, organik sabun, deterjan, sampuan kullanmak, parfum icerikli hic 1 madde ile elleri bulusturmamak, cok slk dus almamak, atak donemlerinde tedavi edici kremlerle ve egzamaya ozel antihistaminik ilaclarla 1 nebze yatistirmak uzerine kurulu 1 yasam benimseyerek egzamali 1 birey olarak oneride bulunabilirim.
Ayrica limon,mandalina,portakal vb. Narenciye urunleri, peynir, kakao, bugday ve diger asitli besinler de egzamayi costurmaktadir.

Papatyayi kaynatıp suyu soguyuncami yıkadı yada sürdü tam nasıl uyguladı size zahmet bir yazın lütfen

Kudret narı
Çözüm
Eşimin avuç içlerinde de sürekli oluyordu çatlıyor yarılıyo kanıyodu
Bunu kullandı geçti çok şükür
Aktarlarda oluyo kavonoz da zeytinyağında kudret narı
Size zahmet bunu nasıl uyguladı tam yazarmisinz ben hafta sonu alicam aktara gidip.nasil bişey kudret narı

Size zahmet bunu nasıl uyguladı tam yazarmisinz ben hafta sonu alicam aktara gidip.nasil bişey kudret narı
sanırım sabah akşam aç karna bi kaşıktı
aktarcıya da sorun bi isterseniz
mide rahatsızlığı için kullanmıştı aslında ama
eline de iyi geldi bi de propolis kullanmıştı

Benim de bebeğimin yüzünde egzama vardı ama dirseklerinde de görmeye başlayınca doktora götürdüm iki doktorda çok küçük bir ihtimal sedefte olabilir dedi çok üzüldüm sizde de böyle mi başlamıştı normalde Sedef daha pullu oluyor sanırım

Eklentiler

• 44FADB1B-3C41-4181-9FC6-1A0001EC33F6.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 80
endişe etmeyin bebeklik sedefi en fazla ergenliğe kadar sürer büyük ihtimalle. Evet sedef gibi duruyor. Her zaman pullanma olmuyor sedefte.

endişe etmeyin bebeklik sedefi en fazla ergenliğe kadar sürer büyük ihtimalle. Evet sedef gi
endişe etmeyin bebeklik sedefi en fazla ergenliğe kadar sürer büyük ihtimalle. Evet sedef gibi duruyor. Her zaman pullanma olmuyor sedefte.
anladım 15 gün sonra kontrolümüz var şnşallah değildir ama bakalım peki Sedef olsa kortizonlu kreme cevap verir miydi mesela ben şimdi kortizonlu krem sürüyorum küçüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…