- 12 Kasım 2009
- 5.758
- 4.810
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Derin bir ayrılık travmasi yaşamadım:)Egzemanız ilk başlamadan önceki yani hayatınıza ilk girmeden önceki süreçte yaşadığınız derin ayrılık travması üzerine çalışın. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun aynı sıkıntı ablamda vardı papatya suyu ile yıkiyordu gün içerisinde bir kaç kez 2 haftada da tamamen geçti şuan 2 elindedir vardı ablamın inşallah sizede şifa olurMrb sevgili bayanlar
Ellerimde yazın hafifleyen sıkıntı vermeyen fazla.fakat kışın kabusa dönen bir egzama var.ellerim kupkuru uçları çatlıyor deterjanla ugrastigimda.cok sıkıntı çekiyorum.hep eldiven kullanıyorum temizlikte vs..küçük çocuğumda var zor oluyor haliyle.
Şu an bulunduğum ilde en iyi dermatologa gidiyorum iki aydır önerdiği tüm kremleri denedik hiç biri fayda etmedi.iki gün krem suriyorum kortizonlu üçüncü gün tekrar nuks ediyor.hicbirsey şu an fayda etmiyor gibi .
Sizlerin kullanıp fayda ettiğini düşündüğünüz fikirlerinizi alabilirmiyim
İnsalh bunuda aklımın ilk sıralarina yazdımGeçmiş olsun aynı sıkıntı ablamda vardı papatya suyu ile yıkiyordu gün içerisinde bir kaç kez 2 haftada da tamamen geçti şuan 2 elindedir vardı ablamın inşallah sizede şifa olur
Egzama dan dolayı çok sıkıntı yaşadı çalışma ortamında sürekli krem kullanıyordu hiç bir faydası olmuyordu 10 yıldır vardı ablam da gerçekten papatya suyu geçirdi aktardan ala bilirsiniz papatyayıİnsalh bunuda aklımın ilk sıralarina yazdım
Koltuk altımda çıktı hemde çift taraflı
Ben sarı kantaron sürüyorum. Sanki iyi geldi gibi.
Tamam çok sağolunEgzama dan dolayı çok sıkıntı yaşadı çalışma ortamında sürekli krem kullanıyordu hiç bir faydası olmuyordu 10 yıldır vardı ablam da gerçekten papatya suyu geçirdi aktardan ala bilirsiniz papatyayı
Papatyayi kaynatıp suyu soguyuncami yıkadı yada sürdü tam nasıl uyguladı size zahmet bir yazın lütfenEgzama dan dolayı çok sıkıntı yaşadı çalışma ortamında sürekli krem kullanıyordu hiç bir faydası olmuyordu 10 yıldır vardı ablam da gerçekten papatya suyu geçirdi aktardan ala bilirsiniz papatyayı
Size zahmet bunu nasıl uyguladı tam yazarmisinz ben hafta sonu alicam aktara gidip.nasil bişey kudret narıKudret narı
Çözüm
Eşimin avuç içlerinde de sürekli oluyordu çatlıyor yarılıyo kanıyodu
Bunu kullandı geçti çok şükür
Aktarlarda oluyo kavonoz da zeytinyağında kudret narı
sanırım sabah akşam aç karna bi kaşıktıSize zahmet bunu nasıl uyguladı tam yazarmisinz ben hafta sonu alicam aktara gidip.nasil bişey kudret narı
Papatya yi kaynatin 1 litre suda sonra derin bi kaba bosaltin ılıkken elinizi suya batırıp bekletin 15 20 dk bir iki saat elinizi deterjanı suya degdirmeyinPapatyayi kaynatıp suyu soguyuncami yıkadı yada sürdü tam nasıl uyguladı size zahmet bir yazın lütfen
Bir tutam papatya sanırım bir litre su icin?Gece yatmadan önce yaparım yatarım.tsk ederim.Papatya yi kaynatin 1 litre suda sonra derin bi kaba bosaltin ılıkken elinizi suya batırıp bekletin 15 20 dk bir iki saat elinizi deterjanı suya degdirmeyin
Himm tşkler denemekte fayda varsanırım sabah akşam aç karna bi kaşıktı
aktarcıya da sorun bi isterseniz
mide rahatsızlığı için kullanmıştı aslında ama
eline de iyi geldi bi de propolis kullanmıştı
Evet bir tutam papatya yeterli rica ederim geçmiş olsunBir tutam papatya sanırım bir litre su icin?Gece yatmadan önce yaparım yatarım.tsk ederim.
Benim de bebeğimin yüzünde egzama vardı ama dirseklerinde de görmeye başlayınca doktora götürdüm iki doktorda çok küçük bir ihtimal sedefte olabilir dedi çok üzüldüm sizde de böyle mi başlamıştı normalde Sedef daha pullu oluyor sanırımDoktor değilim tabi ki ancak inatçı, geçmeyen egzamayla yıllarca uğraşıp biyopsi sonrası sedef olduğunu öğrenmiş bir sedef hastasıyım. Onlarca doktordan bir tanesinin aklına geldi bu ihtimal. Sedefin egzama ile karışan birkaç türü var.
endişe etmeyin bebeklik sedefi en fazla ergenliğe kadar sürer büyük ihtimalle. Evet sedef gibi duruyor. Her zaman pullanma olmuyor sedefte.Benim de bebeğimin yüzünde egzama vardı ama dirseklerinde de görmeye başlayınca doktora götürdüm iki doktorda çok küçük bir ihtimal sedefte olabilir dedi çok üzüldüm sizde de böyle mi başlamıştı normalde Sedef daha pullu oluyor sanırım
endişe etmeyin bebeklik sedefi en fazla ergenliğe kadar sürer büyük ihtimalle. Evet sedef gi
anladım 15 gün sonra kontrolümüz var şnşallah değildir ama bakalım peki Sedef olsa kortizonlu kreme cevap verir miydi mesela ben şimdi kortizonlu krem sürüyorum küçüldüendişe etmeyin bebeklik sedefi en fazla ergenliğe kadar sürer büyük ihtimalle. Evet sedef gibi duruyor. Her zaman pullanma olmuyor sedefte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?