Elinde egzama olanlar nasıl geçti bana bir ümit verin😔

anladım 15 gün sonra kontrolümüz var şnşallah değildir ama bakalım peki Sedef olsa kortizonlu kreme cevap verir miydi mesela ben şimdi kortizonlu krem sürüyorum küçüldü
Evet çok hızlı cevap verir. Ama kortizonlu krem kullanmamaya çalışın bence.

Bende de bileğimde çıktı napcam bilmiyorum
Koltuk altımda çıktı hemde çift taraflı
Ben sarı kantaron sürüyorum. Sanki iyi geldi gibi.
Benim sevgilimde çıkmıştı aşırı dezenfektan kullanmaktan. Doktor bir ilaç verdi de çok fazla etkisi olmadı. Zeytinyağı ve bephanten sürdü önceye göre daha iyi.
Benim ellerimde de var. Yazın birşey yok ama kışın çatlıyor ve bileğe kadar rengi koyu görünüyor. Konuyu takipteyim.
Benimde iki parmagim da var takipteyim
Kızımda 4 yasından beridir var (ellerinde) lezyon dönemlerinde artıyor.
Kortizonlu krem kullanıyoruz arttıgı dönemlerde

Bu mesajı başka bir egzama konusuna daha atmıştım. Buraya da ekliyorum.

1) Sudocrem kesinlikle.

2) Kastil Sabunu. Türkiye'de satılan en kaliteli kastil sabunu bu markanınki.

3) Bepanthol Sensiderm. Belki de en önemlisi

4) Çörek Otu Yağı, bu markanın FDA Onayı var. Süperkritik Ekstraksiyon ile üretiliyor. Bu üretimi Türkiye'de yapabilen tek firma.

5) Dm Mivolis Multi Mineral. Bu hepsiburada'da zaman zaman 30 TL'ye düşüyor.

6) Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı

7) Zerdeçal. Markası farketmez

8) Çamaşır Makinesinde normal deterjan yerine bunu kullanın mutlaka. çamaşırlarda kimyasal deterjan kalıntısı kalmaz. tamamen doğal bu.

9) Elde bulaşık yıkarken normal deterjanı bırakıp buna geçtiğimden beri oldukça rahatladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sudocream bebeğim için almıştım. Hiç aklıma gelmedi ama bebek pişik olunca anında geçiriyor. Sağ olun vallahi.

Benim göz altlarımda var maalesef. Gün içerisinde kaşımamak için ne kadar çok çabalasamda gece farkında olmadan kaşıyorum. Anneminde ellerinde vardı. Yarılıp kanayacak şekilde ileri boyuttaydı. Bir akrabamız domuz yağının iyi geldiğini söyledi annem kullandı faydasını gördü açıkçası. Deriyi yeniliyor resmen dakikalar içinde. Ama ben pek cesaret edemedim açıkçası

Arkadaşım bu ürünleri kullanıp çok memnun kaldı bilgi almak için mesaj atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…