Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım aradığım değil ilgilenmen yeter burda kimse ilgilenmiyor parayla alcam yine yokbende böyle bi tunik var ama aradıgınız tarz değil sanırım 42- 44-46-48 bedene olur esnek
Eki Görüntüle 1380753
sağol canım aradığım değil ilgilenmen yeter burda kimse ilgilenmiyor parayla alcam yine yok
sağol canım inşallahelinde olan ekler canım biraz daha bekle bakalım umarım aradığın gibi bulursun![]()
sağol canım bu model değil aradığım hem çok uzun buCanım bende bu var 40 beden yazıyor ama baya bir genişliyor düşünürsen en geniş halini ölçerim renk vişne cürüğü çok tatlı
Rica ederim canım :)sağol canım bu model değil aradığım hem çok uzun bu
teşekkür ederim canım bu tarz aramıyorumBENDE TUNİK ELBİSE VAR LEOPAR DESENLİ BEĞENİRSİN İNŞALLAH HEMEN EKLİYORUM.![]()
GİYEN ARKADAŞ 38 OLUNCA TAM OTURMADI HALİYLE BEDENİ KESİNLİKLE 44-46 BEDEN VE ESNEMELİ BİR KUMAŞI VAR ARKASI TUNİK CEKET ÖNÜ ELBİSE YAPIŞIK ŞEKİLDEDİR 15 TL DEN GÖNDEREBİLİRİM 44 BEDEN DE ÇOK TUNİK VAR AMA YAZLIK DÜŞÜNÜR MÜSÜN Bİ BU KIŞLIK
kaç beden canımBu model var beğenirseniz bugün aldım bana olmadı etiketi üzerinde
Eki Görüntüle 1389712 Eki Görüntüle 1389714
44 beden canımkaç beden canım
küçükmüş 46 olcak canım teşekkür ederm44 beden canım