- 25 Aralık 2014
- 8.178
- 27.752
- 748
iste bunu topluma kadınlara empoze eden kim asıl sen dicektin valla benimde elim kirlendi elini tutunca ama bi camasur suyuna bakarsın deyip bi kahkaha atıcaktın salına salına dönup arkanı gidicektin annelerimiz degisrse her cocuk degisir elimin kiri sözü erkek annelerinin yada erkeklerin kendince düsünceleri ama öyle bisey yok yani artık bu sözleri dıslama zamanı coktan geldii4 yildi birlikte oldugum nisanlimla ayrilmistik bilen vardir belki dün konustuk ve bana aynen su cumleyi kullandi 'elimin kirisin yikadik gecti gitti ' konustugu kizlari anlatti sevgilisi olmamasina ragmen o kiza ihant edemem dedi oyle agir konustuki o an ordan ölmek istedim simdi ben bu lafı nasil kaldiriyim gecmiyo bu icimin acisi ?
Limoncu'ya katılıyorum, bu zihniyet artık ciddi anlamda değişmeli. Erkeğin elinin kiri muhabbeti 20. yüzyılda kalmış olmalıydı.iste bunu topluma kadınlara empoze eden kim asıl sen dicektin valla benimde elim kirlendi elini tutunca ama bi camasur suyuna bakarsın deyip bi kahkaha atıcaktın salına salına dönup arkanı gidicektin annelerimiz degisrse her cocuk degisir elimin kiri sözü erkek annelerinin yada erkeklerin kendince düsünceleri ama öyle bisey yok yani artık bu sözleri dıslama zamanı coktan geldii
+1Sende keşke bi tarafımın kirisin peçeteye silip sifonu çektim deseydin. Ne üzülüyorsun. Adam yurduna koyup ne konusuyosun ki , neyse olan olmuş boşver. Dengesiz dediği kelimeye bak. Uyuz. Ay nasıl sinirlendim. Ben olsam bir daha konuşmaya kalktığı zaman bu lafı söyle kapak olsun giciga
suc bende hic konusmasaydim bu laflari duymuycaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?