'elimin kirisin yikadim gecti ' dedi ?

ben esya mıyım deseydiniz mal mı ne karsılıklı nişana varana kadar ilişkiniz olmus o zman kendisi pisliğin önde gideni ıste bunu dusunecek kadar da kafa yok sırf canınızı yakmak amaclı kendinize saygınızı yıtırmeniz amaclı yapmıs luften tiye almayın iyi ki cıkmıs hayatınızdan .

Öyle konularınız var ki, belki de çocuk, artık onu aramayın diye bile isteye gururunuzu kırmak adına çirkinleşiyor.
Bu sevgi değil, saplantı farkında mısınız?
19 yaşındasınız, 4 yıllık bir sevgililik-nişanlılık artık her neyse bir birliktelik, yani 15 yaşında başlayan bir ilişki.
Sevgililik namına bildiğiniz, tanıdığınız dala tutunmakta ısrar ediyorsunuz, o dal kırılmış bi bırakın ya.
İstemiyor işte çocuk, ananıza babanıza küfür mü etsin daha?
Oradan buradan ekleyip duruyorsunuz, çocuk "Kızınız peşimi bıraksın" diye annenizi arıyor, insanda biraz gurur olur, ne diye hala konuşuyorsunuz?

Hayır zaten verilmiş sadakanız varmış 19unda bu çeşit biriyle evlenip hayatınızı mahvetmekten yırtmışsınız, yok kırıldım da aman bana elimin kirisin dedi de... Kendini, kendi gururunu umursamıyorsun bari anneni ne kadar üzeceğini düşün. Ne meraklısınız be elin oğullarına.

Belki de nişanlın haklı, o kadar yapıstın ki sinir oldu, zıvanadan çıktı , agzına geleni saydı bilemiyorum, belki de haketmediğini yaşayan kişi odur.ya da o gerçekten çok kötü biri ve sen de gurursuz ve / veya kafası az calişan birisin, sonuçta iki ihtimal de kötü

Nisanlilik ve elimin kiri salakmi ne smdi gtsen nisan resmin warsa kanitlarin dava bile acarsin nafaka gibi bsy alirsun bni oyaladi bilmem ne desen ...!

iste bunu topluma kadınlara empoze eden kim asıl sen dicektin valla benimde elim kirlendi elini tutunca ama bi camasur suyuna bakarsın deyip bi kahkaha atıcaktın salına salına dönup arkanı gidicektin annelerimiz degisrse her cocuk degisir elimin kiri sözü erkek annelerinin yada erkeklerin kendince düsünceleri ama öyle bisey yok yani artık bu sözleri dıslama zamanı coktan geldii

İlginç yahu, muhabbete bak. Zihniyete bak... Bazı erkekler de benim elimin kiri mesela. Geçin böylelerini, geçin lütfen!

Limoncu'ya katılıyorum, bu zihniyet artık ciddi anlamda değişmeli. Erkeğin elinin kiri muhabbeti 20. yüzyılda kalmış olmalıydı.

+1

4 yillik sevgilisine nisanlisina bu lafi edene adam mi derler, arkasindan uzuldugun kisinin bile bir kalitesi olsun..
ayrica iki gunluk olsa neyse dicem eski nisanlina o kdr koymus ki ayriliginiz senin canini acitmaya calisiyor iste akli sira ordan anla. Yarinda kalkinca kurban kes ayrildiginiz icin

zaten benimle konusup 1 hafta kullanip atmadi yillar verdik ve nisanlandik o yuzden o dedigi canimi yakmadi bunu diyecek karakterde olmasi benim canimi yakan ve abisi beni aradiya yerin dibine girdim . evet cok koymus ona bukunmaz hint kumasi degilsin demistim bana oyle degilmisim ya hani senden vazgecemezdim fln dedi artik bi kelimeyi bike haketmiyo

Of 30 saniyelik performanslarina da en son annelerinin hanimis oglumun pipiskosu dedigi boyutta kalan seylerine ne kadar ovunuyor bunlar. Allah askina kim bunlara aslansin diyor da boyle havalara giriyorlar. Nefret ediyorum bunlardan alacaksin bu kafadakileri koyacaksin ayni odaya sabaha kadar kim kimle kirleniyor gorsunler

Gercekten şaşırıyorum burdaki başlıkları okuyunca...
Sadece benim çevremdemi normal erkekler var yoksa siz mi arayıp buluyosunuz özellikle anlamış değilim.
Hala seviyormusun bu adamı birde?
Nasıl sevebiliyorsun psikopatmısın?
Sevmiyorsan neden hala konuşuyorsunuz?

Keske gecmis gitmis biten bi nisanliligin ardindan konusmasaydin o kisiyle.
Sonucta siz anlasamadiniz ve ayrildiniz, su anda boyle cekisme icinde olmak cokta abes degil. Anlassaydiniz ayrilmazdiniz dmi sonucta?

suc bende hic konusmasaydim bu laflari duymuycaktim

Evet bunu bundan önceki konunuzda da bir sürü insan söyledi ama gene de iletişime geçmişsiniz. Umarım bu iletişime geçip çirkin sözler duyduğunuz son konunuz olur. Hatanızı anladığınızı düşünmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…